PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99027}
7,5 237 tys. ocen
7,5 10 1 236536
5,5 33 krytyków
Skazany na bluesa
powrót do forum filmu Skazany na bluesa

O co chodziło wtedy jak żona Ryśka chciała sobie dać w żyłę jak Rysiek leżał na łóżku chory ??? Proszę od odpowiedź.

użytkownik usunięty
patrick_42

Zapewne o to, że już nie dawała sobie rady. Mimo tego, że pewnie miał sporo kasy z płyt, koncertów itp, nie żyli w luksusie gdyż Ryszard wydawał pieniądze na dragi. Opieka nad nim i obserwowanie jak zżera go ćpanie odbierała jej siłę i chęć do życia. Rysiek w tej scenie nie tyle co był chory, ale ćpunem którego organizm był już w zastraszającym stopniu zniszczony przez ćpanie. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam

Kochała go i to niewyobrażalnie bardzo...biorąc działkę chciała być bliżej niego i go zrozumieć.

olivvia

Aha.

ocenił(a) film na 9
patrick_42

a tak w ogóle to jak by ktoś nie wiedział to naprawdę jego żona dawała sobie ostro, długie lata ćpała razem z nim nie wiem dlaczego twórcy filmu nie chcieli tego pokazać

Edward_D__Woood

Ja tam wolę chlać. Zresztą po wódzie ma się lepsze fazy niż po dragach.

patrick_42

nie rozumiem ciebie.z takim podejściem do alkoholu i narkotyków tornado powinieneś pójść do lekarza.bez urazy poprostu ostatni komentarz mnie przeraził.
Ona nie dawała sobie rady.kiedy cpała czuła że żyje że wszystko jest ok,ale nie było.
poprostu nie było.