nie jestem moze fanem ryśka czy dżemu ale szacunek dla tego człowieka mam, bo choć popełnił pare błedów w życiu ale był człowiekiem godnym szacunku. A ludzie którzy źle wypowiadaja sie na jego temat jak ty powinni zamilknąć, bo widac ze nie masz pojecia o muzyce, chyba ze rozwoj skonczyl sie na etapie spice girls... Respect 2 Ryszard
ty dzieciaku to lepiej dalej sobie ogladaj te bajeczki typu pacyfikator, harry poter itp. a nie bierzesz sie za ogladanie filmow, ktorych nie rozumiesz
Jak nie lubisz Dżemu to po co ogladales ten film?? Ja nie znam ich wszystkich piosenek ale te aktore slyszałam uwazam za wspaniałe, no Sen o Victorii.
Jak oglądasz japonskie bajeczki to na tym poprzestań, bo może w tym jesteś dobry. Ale nie wypowiadaj się na tematy, do których nie dorosłeś. Riedel był i będzie jedną z głównych postaci polskiej sceny bluesowej. I nawet jeśli film nie spełniał oczekiwań fanów to autorzy starali się na "swój" własny sposób przytoczyć nam jego sylwetkę. Nawet najgorszy film o Dżemie będzie tysiąc razy lepszy niż najlepsze japońskie"ścierwo".
ej dojczu- zaniżasz... film rzeczywiście nie był wybitny co stawia go głeboko za stawką japońskich "ścierw"- atakuj problem, a nie człowieka który to pisał. Albo dobra- atakuj tego gościa, ale zostaw w spokoju rzeczy o których najwyraźniej nie chcesz mieć pojęcia. Po co bluzgać na lewo i prawo?
Pozdrawiam i vetuję autora tematu ;)
ty 12 letni bachorze twoje 2 do pierwiastka z "N" gdzie "N" to liczba twoich starych ktora sam sobie podstawisz.....o ile juz cie mnozyć nauczyli idz lepiej sobie dragon bulla obejrzyj to bajeczka na twoim poziomie choć nie tam moga uzywac słow ktore nie rozumiesz idz lepiej obejrzyj Teletubisie bo jak to mowi moj pan od PO to bajeczka dla dziecvi specjialnych bo wszystko 3krotnie jest pokazywane. Chłopcze podejrzewam ze twoje biedne skołatane uszka nie słyszały zadnego utworu Dżemu. Mam nadzieje tylko ze przysłowie "im człowiek starszy tym mądrzejszy" nie bedzie sie myliło co do ciebie. i na przyszłość nie ogladaj filmow o ludziach ktorych nie lubisz tylko uwazaj bo zeczy czegoś nie lubić trzeba najpierw tego sprobować.
Są dwie rzeczy nieskończone: wszechświat i głupota ludzka. Chociaż co do tej pierwszej nie mam pewności... Albert Einstein
nie ogladalem filmu i nie znam za duzo piosenek dżemu ale nie jestem tak arogancki tak beznadziejny zeby tak krytykowac film ktory powstal dla upamietnienia ryska...temu kolesiowi widac zal;ezalo tylko na tym zeby zdobyc popularnosc zeby ludzie sie wpisywali w jego tematach udalo mu sie z wpisywaniem ale co do popularnosci to koles jest popier****** tyle mam do powiedzenia LECZ SIE
Siomer spokojnie, to małolat, ma dopiero 12 lat, po prostu jeszcze jest za głupi na taki film i taką muzykę
Koleś jesteś kompletnym debilem, a Rzyg to cie chyba w szkole nazywają dlatego tylko to słowo znasz no i może jeszcze znasz pare słów jak dresy i adidasy ale pozatym nie próbuj brać sie mądre rzeczy, bo jesteś debilem i takim już zostaniesz.
GOKU... Jeżeli kiedys w przyszlosci bede mial syna i bedzie on w wieku 12 lat taki jak ty, przypomnij mi prosze zebym sobie w leb strzelił. Aha i zebym wczesniej zapomnial zaplacic za kablówke i internet bo chyba naprawde sieje to spustoszenie w umyslach. Na szczescie masz czas znormalniec.
sam jesteś porąbany widać żeś małolat co słucha Mandaryny. Wielki szacunek dla Tomasza Kota - rewelacyjna gra. Polecam gorąco .
Ja tego Tomasza Kota kojarzyłem dotąd tylko jako tego przylizanego yuppie w serialu Camera Cafe, ale tutaj pozytywnie zaskoczył. Nie gra czerstwo.
Goku, nie przedstawiłeś swoich racji w sposób inteligentny, Ba nawet zrobiłeś z siebie pośmiewisko. Ale co jest dziwne - masz rację.