1. Polecasz innym nie czytać. Czemu sobie nie polecisz tej metody?
2. Mógłbyś oczywiście nie robić błędów i nie obrażać ludzi, wtedy również nie miałbyś problemu z komentarzami dotyczącymi Twoich błędów i obrażania.
3. Podobno "piszesz jak chcesz", minimum zdrowego rozsądku każe innym też pozwolić.
A umiałbyś napisać jakiś post mniej chamsko czy prymitywnie? Może być z wysiłkiem i wbrew chęciom, tylko żeby czytelnik nie wstydził się, że należy do tego co Ty gatunku. Umiałbyś?
O, komuś się pokręciło. :)
Na forum obowiązuje pewna kultura, nie imiona i zdjęcia. Zerknij w regulamin.
Będziesz.
A co mi udowodnisz kopiując jedno słowo? Bo chyba mamy inne opinie na temat tego, o czym to świadczy.
Stosuj swoje metody, Krzysiu. Miałeś nie czytać, bo pozwoliłeś mi pisać, jak tylko chcę.
Miałeś nie czytać wiadomości, które Ci przeszkadzają.
Stosuj metody, które polecasz inny, Krzychu.
Na swój niedoskonały sposób pisałeś:
"Proste , nie czytaj ."
i
"Piszę jak chcę"
To bardzo zabawne, że sam ze sobą byś się nie dogadał, tylko jeden Ty by drugiego Ciebie wyzywał. ;)
Pardon? Napisałeś do mnie na forum, więc sobie rozmawiamy. Jaki to stalking, skoro forum jest publiczne i z własnej woli uczestniczysz w rozmowie? Nie pij, jeśli masz zamiar odpisać.
Jesteś zdania, że każdy pisze tu jak chce, a jak masz z tym problem, to "nie czytaj".
Ja z ludźmi rozmawiam. Gdy sobie przeczą co zdanie, strzelają sobie w stopę lub bardzo wyraźnie piszą, kim są - również po prostu z nimi rozmawiam.
Z Krzysiem jest zabawnie.
Hihi. Ty w swoim zamotaniu uważasz, że jesteś u siebie? W miejscu, skąd możesz kogokolwiek wyprosić? :) Biedactwo.
To zresztą mnie spotyka coraz częściej. Piszę z kimś o filmach, a ten ktoś nie chce rozmawiać o filmach, woli kopiować obelgi i wulgaryzmy.
Takich kopistów w ciągu ostatniego miesiąca miałem trzech. Każdy jeden uważał, że jest u siebie, a skoro teren dostatecznie zasika, stanie się to miejsce nieznośne dla każdego innego i odtąd kopista panować nad zasikanym będzie niepodzielnie. :)
Ale jednak nie są ci kopiści u siebie, a na forum, gdzie tak prymitywnie pisać nie powinni. Krzysiu, Krzysiu.
Posłuchaj pieprzony trollu. Stalking jest karalny. Za to co robiłeś w zeszłym roku , odpuściłem i teraz żałuję . Sam się przyznajesz upierdliwa gnido że innych też zaczepiasz . Więc przyjmij do wiadomości że nie będę tolerował trollowania i stalkingu na forum . Jeśli wydaje ci się że nie publikując zdjęcia, używając awataru zamiast imienia i nazwiska jesteś anonimowy - To się bardzo mylisz. I wkrótce przekonasz. Za zeszłoroczny stalking i obecny . Nie rozumiesz grzecznych słów , nie rozumiesz wulgarnych Nie chcesz zrozumieć i nie chcesz się odczepić to się przekonasz już niedługo Nie musisz się wysilać i odpowiadać , odpowiedź będzie jedna ... Trollu spieprzaj.
Ależ Krzysiu. Bardzo mocno się zamotałeś w rzeczywistości. Otóż:
1. Znajdujemy się na publicznym forum, na którym rozmawiamy z licznymi ludźmi. Ty ze mną, na przykład. Wobec tego określenie tej rozmowy jako stalking jest nietrafne. Rozmawiamy sobie.
2. Twoje rozmowy pełne wulgaryzmów i personalnych ataków niestety Ci nie pomogą w oskarżaniu mnie. Oczywiście nie mam nic przeciwko.
3. Fałszywe oskarżenie o stalking, choć to Ty mnie nieustannie obrażasz, odradzałbym osobie bliskiej, bo fałszywe zawiadomienia są ścigane z urzędu i choćbym chciał, już Cię przed karą nie uratuję.
4. Powtarzam: na tym forum decydentem nie jesteś. Masz prawo ze mną nie rozmawiać, natomiast wyganiać mnie, do tego wulgarnie i przy użyciu wyzwisk, nie bardzo. Ty nie korzystasz ze swojego prawa. Zostaniesz zatem wyśmiany. :)
Miłego dnia!
Chciałbym widzieć reakcję policjantów, którym pokazujesz naszą rozmowę i tłumaczysz, że obrzucasz kogoś obelgami, a on potem nie chce Cię słuchać. :)
Ja obejrzałem i jest dobry. Wprowadzasz ludzi błąd takimi opiniami. Nie rób tego więcej
Przecież możesz być nawet zachwycony tym filmem. Mnie się nie podobał . Nie może ?
Chyba chodzi o to, że nie piszesz "nie podobał mi się", ale jaki rzekomo jest. Czyli wprowadzasz w błąd.
I tak sobie piszesz obelgi pod adresem twórców filmów i pod adresem innych użytkowników. Mijają lata, a Ty nie masz żadnej refleksji, że poza zaśmieceniem tego forum Twój wkład jest zerowy?
Ależ będziesz ciągle powtarzał. Nie mając nic do napisania poza seriami obelg czy wulgaryzmów będziesz się z całą pewnością powtarzał.
Sprawdzimy? :)