PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682191}

Star Trek: W nieznane

Star Trek Beyond
2016
6,6 50 tys. ocen
6,6 10 1 50234
5,9 38 krytyków
Star Trek: W nieznane
powrót do forum filmu Star Trek: W nieznane

Totalny gniot którego oglądać się nie da.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

1. Polecasz innym nie czytać. Czemu sobie nie polecisz tej metody?
2. Mógłbyś oczywiście nie robić błędów i nie obrażać ludzi, wtedy również nie miałbyś problemu z komentarzami dotyczącymi Twoich błędów i obrażania.
3. Podobno "piszesz jak chcesz", minimum zdrowego rozsądku każe innym też pozwolić.

A umiałbyś napisać jakiś post mniej chamsko czy prymitywnie? Może być z wysiłkiem i wbrew chęciom, tylko żeby czytelnik nie wstydził się, że należy do tego co Ty gatunku. Umiałbyś?

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Wypier .... trollu bez imienia i zdjęcia

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

O, komuś się pokręciło. :)
Na forum obowiązuje pewna kultura, nie imiona i zdjęcia. Zerknij w regulamin.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

:D Elokwentnie. Czy będziesz mi teraz kopiował obelgi niczym jakiś bot?

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Będziesz.

A co mi udowodnisz kopiując jedno słowo? Bo chyba mamy inne opinie na temat tego, o czym to świadczy.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Stosuj swoje metody, Krzysiu. Miałeś nie czytać, bo pozwoliłeś mi pisać, jak tylko chcę.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Nie idzie Ci nieczytanie. :)

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Spadaj trollu

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Miałeś nie czytać wiadomości, które Ci przeszkadzają.

Stosuj metody, które polecasz inny, Krzychu.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Wypier..dalaj trollu

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Na swój niedoskonały sposób pisałeś:
"Proste , nie czytaj ."
i
"Piszę jak chcę"

To bardzo zabawne, że sam ze sobą byś się nie dogadał, tylko jeden Ty by drugiego Ciebie wyzywał. ;)

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Pardon? Napisałeś do mnie na forum, więc sobie rozmawiamy. Jaki to stalking, skoro forum jest publiczne i z własnej woli uczestniczysz w rozmowie? Nie pij, jeśli masz zamiar odpisać.

Jesteś zdania, że każdy pisze tu jak chce, a jak masz z tym problem, to "nie czytaj".

ocenił(a) film na 7
hyrkan

ale zauważyłeś, że gość Ci się przedstawił, a Ty go wciąż karmisz nie? :P

ocenił(a) film na 6
nillvo

Ja z ludźmi rozmawiam. Gdy sobie przeczą co zdanie, strzelają sobie w stopę lub bardzo wyraźnie piszą, kim są - również po prostu z nimi rozmawiam.
Z Krzysiem jest zabawnie.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Wypier.... trollu

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Hihi. Ty w swoim zamotaniu uważasz, że jesteś u siebie? W miejscu, skąd możesz kogokolwiek wyprosić? :) Biedactwo.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

To zresztą mnie spotyka coraz częściej. Piszę z kimś o filmach, a ten ktoś nie chce rozmawiać o filmach, woli kopiować obelgi i wulgaryzmy.
Takich kopistów w ciągu ostatniego miesiąca miałem trzech. Każdy jeden uważał, że jest u siebie, a skoro teren dostatecznie zasika, stanie się to miejsce nieznośne dla każdego innego i odtąd kopista panować nad zasikanym będzie niepodzielnie. :)

Ale jednak nie są ci kopiści u siebie, a na forum, gdzie tak prymitywnie pisać nie powinni. Krzysiu, Krzysiu.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Posłuchaj pieprzony trollu. Stalking jest karalny. Za to co robiłeś w zeszłym roku , odpuściłem i teraz żałuję . Sam się przyznajesz upierdliwa gnido że innych też zaczepiasz . Więc przyjmij do wiadomości że nie będę tolerował trollowania i stalkingu na forum . Jeśli wydaje ci się że nie publikując zdjęcia, używając awataru zamiast imienia i nazwiska jesteś anonimowy - To się bardzo mylisz. I wkrótce przekonasz. Za zeszłoroczny stalking i obecny . Nie rozumiesz grzecznych słów , nie rozumiesz wulgarnych Nie chcesz zrozumieć i nie chcesz się odczepić to się przekonasz już niedługo Nie musisz się wysilać i odpowiadać , odpowiedź będzie jedna ... Trollu spieprzaj.

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Ależ Krzysiu. Bardzo mocno się zamotałeś w rzeczywistości. Otóż:

1. Znajdujemy się na publicznym forum, na którym rozmawiamy z licznymi ludźmi. Ty ze mną, na przykład. Wobec tego określenie tej rozmowy jako stalking jest nietrafne. Rozmawiamy sobie.

2. Twoje rozmowy pełne wulgaryzmów i personalnych ataków niestety Ci nie pomogą w oskarżaniu mnie. Oczywiście nie mam nic przeciwko.

3. Fałszywe oskarżenie o stalking, choć to Ty mnie nieustannie obrażasz, odradzałbym osobie bliskiej, bo fałszywe zawiadomienia są ścigane z urzędu i choćbym chciał, już Cię przed karą nie uratuję.

4. Powtarzam: na tym forum decydentem nie jesteś. Masz prawo ze mną nie rozmawiać, natomiast wyganiać mnie, do tego wulgarnie i przy użyciu wyzwisk, nie bardzo. Ty nie korzystasz ze swojego prawa. Zostaniesz zatem wyśmiany. :)

Miłego dnia!

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Chciałbym widzieć reakcję policjantów, którym pokazujesz naszą rozmowę i tłumaczysz, że obrzucasz kogoś obelgami, a on potem nie chce Cię słuchać. :)

ocenił(a) film na 4
hyrkan

troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

A jakbyś mnie nazwał, gdyby mnie było stać tylko na kopiowanie jednego słowa?

ocenił(a) film na 4
hyrkan

++

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Jupi, pojawił się post kreatywny!

Trzymam kciuki za post dotyczący filmu.

ocenił(a) film na 7
ChrisKrasz

Ja obejrzałem i jest dobry. Wprowadzasz ludzi błąd takimi opiniami. Nie rób tego więcej

ocenił(a) film na 4
nillvo

Przecież możesz być nawet zachwycony tym filmem. Mnie się nie podobał . Nie może ?

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Chyba chodzi o to, że nie piszesz "nie podobał mi się", ale jaki rzekomo jest. Czyli wprowadzasz w błąd.

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

I tak sobie piszesz obelgi pod adresem twórców filmów i pod adresem innych użytkowników. Mijają lata, a Ty nie masz żadnej refleksji, że poza zaśmieceniem tego forum Twój wkład jest zerowy?

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Ależ będziesz ciągle powtarzał. Nie mając nic do napisania poza seriami obelg czy wulgaryzmów będziesz się z całą pewnością powtarzał.
Sprawdzimy? :)

ocenił(a) film na 4
hyrkan

Doigrałeś się trollu

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

I powtarzasz się. :)

ocenił(a) film na 4
hyrkan

troll

ocenił(a) film na 6
ChrisKrasz

Jak się te Twoje chore zarzuty mają do Twojej własnej rady "możesz nie czytać"?

ocenił(a) film na 4
ChrisKrasz

Beznadzieja

ocenił(a) film na 1
ChrisKrasz

To prawda wyłączyłam po 40 minutach nie dało się