Ten film to po prostu piramidalna bzdura, jest nudny i okropnie przewidywalny. W dodatku cały pomysł gry komputerowej, która uśmierca jest żałosny. Dość już kaset, gier niosących śmierć w horrorach, może niedługo zabijać będą kuchenki mikrofalowe albo golarki elektryczne. Ogólnie jedna wielka kpina nie wiem moi drodzy co w tym obrazie było strasznego,żeby nazywać go horrorem aha i taka mała wątpliwość: nie wiedziałem że Elżbieta Batory zapewniła sobie pochówek w Ameryce haha:) pozdro i nie oglądajcie tego!!!
Ku*wa, i znowu to samo, ludzie czy was sieją czy to tylko przypadek złego losu, poprostu ręce opadają.
Tu poprostu kończy się chęć rozmowy... ehhh do niewidzenia.
Haha, nie dość, że zapewniła sobie pochówek w USA, to jeszcze w jakiejś
wielkiej, kamiennej i mega mrocznej wieży na przedmieściach, wśród domków
jednorodzinnych ^^ Przeleżała sobie tam kilkaset lat, w idealnym stanie,
nikomu nie wadząc. Litości...
I jeszcze niesamowicie denerwowała mnie ta chuda blondyna. Przez cały film
nie wypowiedziała ani jednej mądrej kwestii, robiąc głupie miny przy każdym
"ochu" i "achu".
Ej Popieram cię :p A co nie wiedziałeś że przeprowadziła se pośmiertną ekshumacje i przewóz do ameryki bo tam mogła się wykazać na rynku gier komputerowych chociaż osobiście myślę ze powinna pojechać do Japonii tamten rynek o wiele bardziej obfituje w horrory. Ale cóż był nowa na rynku :P Popieram to szmira nic niezwykłego nawet te śmierci były w huj nie realne bo interesuje się trochę horrorem w świecie rzeczywistym i chyba tylko w książeczkach dla dzieci Elżbieta używała by takich metod mordowania. ;] A tak wo gule to myślę że bym był mistrzem gry ściągnął bym se kody albo speed hacki i bym wymiatał na serwerach ;] Poza tym by mnie nie uśmierciła swoja grą bo poprostu lubię sobie w rzeczywistości wirtualnej pograć fajna laska ;] Więc oszukał bym jej super system i nie mogła by mnie zabić bo nie stworzył bym postaci podobnej do siebie a jakąś laskę ;] Haha ciekawe czy pozwalała innym stawiać pirackie serwery ;] Głupota jakich mało na świecie pozdrawiam ;]
jakbyś se sciagnal kody jak to byl;a gra online zje*ie a z tego co mi wiadomo do takich gier niema kodow itp
zgadzam się - 1/10 !!!
zdecydowanie uplasował się na wysokiej pozycji w moim "top 10 najgorszych filmów świata" haha
Filmu nie widzialam ale ocena 1/10 to niesamowita glupota.
czy w tym filmie byl tylko cały ciemny ekran? nikt nie zwraca uwage na wysiłek jaki włożyli autorzy filmu by powstał?