PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5573}

Strach

Fear
1996
6,7 19 tys. ocen
6,7 10 1 18633
5,9 9 krytyków
Strach
powrót do forum filmu Strach

Czy tylko ja jestem taka dziwna że mam słabość do powichrowanych psycholi, którzy posiadają psychopatyczny urok i mają TO spojrzenie? Z samej urody by mi się w życiu nie spodobał ale jak zobaczyłam tą grę i tą rolę to byłam pod wrażeniem i urokiem jego postaci! Dziwne jest to że większość go za tą rolę raczej sympatią nie darzy, delikatnie ujmując a ja go lubię i jeszcze ten cytat "to nie jego wina, że źle go złożyli", tak właśnie mi żal go że go źle poskładali i pod koniec było jak było ale też czuję ten jego urok niegrzecznego chłopca, podobają mi się dwa oblicza jego osoby i jego dwulicowość ;)

ocenił(a) film na 8
into_the_moonlight

Ja go uwielbiam za tą rolę. Gra takiego psychola fanatyka, hmnn jak go nie kochać?!

ocenił(a) film na 9
AngiBells

no właśnie nie wiem ja go kocham, ja nie miałabym nic przeciwko posiadaniu fanatycznego chłopaka na moim punkcie którym mógłby być on :P

ocenił(a) film na 8
into_the_moonlight

Haha tutaj bym się zastanowiła chciałabym na pewno takie chłopaka, ale czy aż tak fanatycznego :)

into_the_moonlight

heehee tępe rury, którym imponuje troglodytyczna siła. lubią być lane po ryjach przez swoich dresowatych facetów ;]

into_the_moonlight

widac zes bardzo mloda jeszcze :)

ocenił(a) film na 9
Chibiusa

nie xD

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

boje sie o ciebie!