Czy tylko ja jestem taka dziwna że mam słabość do powichrowanych psycholi, którzy posiadają psychopatyczny urok i mają TO spojrzenie? Z samej urody by mi się w życiu nie spodobał ale jak zobaczyłam tą grę i tą rolę to byłam pod wrażeniem i urokiem jego postaci! Dziwne jest to że większość go za tą rolę raczej sympatią nie darzy, delikatnie ujmując a ja go lubię i jeszcze ten cytat "to nie jego wina, że źle go złożyli", tak właśnie mi żal go że go źle poskładali i pod koniec było jak było ale też czuję ten jego urok niegrzecznego chłopca, podobają mi się dwa oblicza jego osoby i jego dwulicowość ;)
Ja go uwielbiam za tą rolę. Gra takiego psychola fanatyka, hmnn jak go nie kochać?!
no właśnie nie wiem ja go kocham, ja nie miałabym nic przeciwko posiadaniu fanatycznego chłopaka na moim punkcie którym mógłby być on :P
Haha tutaj bym się zastanowiła chciałabym na pewno takie chłopaka, ale czy aż tak fanatycznego :)
heehee tępe rury, którym imponuje troglodytyczna siła. lubią być lane po ryjach przez swoich dresowatych facetów ;]