NAJGŁUPSZY FILM JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁEM, FAJNE DZIEWCZYNY ALE FILM
BEZNADZIEJNY NIE POLECAM!!!
Jest trochę racji w tym, co piszesz i być może o to właśnie chodziło. Nie będę się spierał. Ja jednak odebrałem to trochę inaczej i dla mnie coraz to kolejne odsłony imaginacji Babydoll były nużące i wtórne. Poza tym, jedna z nich jednak w końcu ginie zarówno w halucynacji, jak i na jawie, więc nie do końca było tak idealnie i bezkrwawo (jak dla mnie, za mało). Gdyby wszyscy mieli takie same wrażenia, nie byłoby o czym tu pisać. Tyle ode mnie. Pozdrawiam i życzę więcej luzu.
Nie rozczarowałeś mnie swoją odpowiedzią, Rysiu. Dokładnie takiej się spodziewałem. Bo ty jesteś po prostu Rysiem. "Chciałbym", nie "chciał bym", Rysiu.
"Setki, tysiące wystrzelonych pocisków, tyleż samo uderzeń i kopniaków czy cięć nożami i mieczami, a żadna z niewątpliwe seksownych lasek nie doznaje nawet zadrapania. W połowie filmu już wiadomo, że dziewczyny są niezniszczalne"
To nie wiesz, że my krwawimy raz w miesiącu i nie umieramy?! o.O Jesteśmy niezniszczalne <lol>
Najwyraźniej mama cię nie nauczyła, że obrażanie kogoś kto ma inne zdanie niż ty jest domeną ludzi mało inteligentnych. Wyżej daje ci szansę na poprawienie się. Wykorzystaj ją albo zamilknij i zacznij dyskutować z ludźmi na niższym poziomie skoro ci taki pasuje.