PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86033
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

IDIOTYZM

ocenił(a) film na 1

NAJGŁUPSZY FILM JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁEM, FAJNE DZIEWCZYNY ALE FILM
BEZNADZIEJNY NIE POLECAM!!!

ocenił(a) film na 6
0wner2

Jest trochę racji w tym, co piszesz i być może o to właśnie chodziło. Nie będę się spierał. Ja jednak odebrałem to trochę inaczej i dla mnie coraz to kolejne odsłony imaginacji Babydoll były nużące i wtórne. Poza tym, jedna z nich jednak w końcu ginie zarówno w halucynacji, jak i na jawie, więc nie do końca było tak idealnie i bezkrwawo (jak dla mnie, za mało). Gdyby wszyscy mieli takie same wrażenia, nie byłoby o czym tu pisać. Tyle ode mnie. Pozdrawiam i życzę więcej luzu.

sab1970

Nie chciał bym żebyś był moim kolesiem, Ty po prostu jesteś kolesiem.

ocenił(a) film na 6
Rysiu11

Nie rozczarowałeś mnie swoją odpowiedzią, Rysiu. Dokładnie takiej się spodziewałem. Bo ty jesteś po prostu Rysiem. "Chciałbym", nie "chciał bym", Rysiu.

sab1970

Kurna mówiłam że sami poloniści ;/ ... a co to za różnica?! Akcent inny czy ki hu*?!

sab1970

"Setki, tysiące wystrzelonych pocisków, tyleż samo uderzeń i kopniaków czy cięć nożami i mieczami, a żadna z niewątpliwe seksownych lasek nie doznaje nawet zadrapania. W połowie filmu już wiadomo, że dziewczyny są niezniszczalne"

To nie wiesz, że my krwawimy raz w miesiącu i nie umieramy?! o.O Jesteśmy niezniszczalne <lol>

basketball24

Obejrzyj sobie Postala to ciut bardziej docenisz Sucker Puncha :P

Mavelius

Postal to bardzo dobry film.

0wner2

Hahahaha. I ta wypowiedź wszystko wyjaśnia. Mam do czynienia z 12-latkiem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

Najwyraźniej mama cię nie nauczyła, że obrażanie kogoś kto ma inne zdanie niż ty jest domeną ludzi mało inteligentnych. Wyżej daje ci szansę na poprawienie się. Wykorzystaj ją albo zamilknij i zacznij dyskutować z ludźmi na niższym poziomie skoro ci taki pasuje.

Mavelius

Kurna.... same magistry się tu mnożą xD Może pora udać się na jakąś filologię filmową?
Postal wymiata :D