PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86030
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

Pierwsze 15 minut filmu-pomyślałem:co to za gniot?? Jednak element fantasy i urok pięknej
blondynki grającej główną rolę skusił mnie do dalszego oglądania... I powiem że filmik
ciekawy.
Bardzo podobały mi się te fantastyczne wstawki-jak zrozumiałem film, to przedstawienie danej
sytuacji w wyobraźni naszej głównej bohaterki, odrealnione i bardzo fantasy.Ogółem filmik
ciekawy i ma przekaz. Tylko trzeba go zrozumiec, a żeby go zrozumiec trzeba samemu miec
wyobraźnie (czyli
czasem gdzieś odpłynąc...) i trochę dystansu do świata. ZA WYJĄTKOWOŚC OBRAZU,
PIĘKNE
KOLORY I SCENY FANTASY ORAZ PIĘKNĄ, BOJOWNICZĄ I SZLACHETNĄ BEJBE ;) DAJĘ 8.
Chętnie obejrzę go jeszcze raz na wiekszym rozmiarze TV i w lepszej jakości niż "avi"-jak
oglądałem.POLECAM.

ocenił(a) film na 3
PuppetMaster

na pewno przeciętny, nie widzę żadnej analogi między subiektywnym zrozumieniem jakiś scen a zarzucaniem komuś braku wyobraźni i dystansu do Świata dlatego, że wyraził swoje zdanie na temat jakiegoś filmu :P

enduroski

ty pewnie jesteś przeciętny- stąd twe płytkie myślenie i płytki odbiór wizji... myślisz że użyjesz kilku "mądrych" słówek i jesteś the best- jesteś tylko pseudo-inteligentem-pewnie jesteś jakimś hipsterem :) i pewnie godzinami oglądasz kreskówki :) szkoda czasu na odpisywanie tobie, ale niech strace... masz :) NARKA!

ocenił(a) film na 3
PuppetMaster

:D:D:D

ocenił(a) film na 8
PuppetMaster

Dobrze powiedziane, film dla ludzi z bujną wyobraźnią!

ocenił(a) film na 10
PuppetMaster

Dobry dla ludzi lubiących Steampunk :)

psychedelic_gandalf

Słuszna uwaga , ja osobiście lubie steampunk.