PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501864}
6,1 86 tys. ocen
6,1 10 1 86032
4,9 23 krytyków
Sucker Punch
powrót do forum filmu Sucker Punch

ale 3 to maks maksów dla tego....."filmu"???

ocenił(a) film na 1
Rysiu11

Zeszyt? Nie rozumiem, ale ok. Wydaję mi się że ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Zatem życzę Ci dalszego oglądania filmów pokroju SP i czerpania z nich takiej radości ;)

basketball24

Wiele rzeczy nie rozumiesz, w tym Sucker Punch'a.I dzięki, bo radość i przyjemność z oglądania tego filmu są ogromne. A i jeszcze nie rozumiesz co tracisz :)

ocenił(a) film na 1
Rysiu11

Bardzo możliwe, że nie rozumiem. Jednak na tą chwilę SP nie przypadł mi do gustu. Mam nadzieję że te straty o których opowiadasz, będę mógł nadrobić w innych, również interesujących filmach ;) Pozdr.

basketball24

Odrobisz w polu xD

ocenił(a) film na 1
20rysia

Na sianokosach :P

basketball24 - "Jednak na tą chwilę SP nie przypadł mi do gustu" - no to już ma całkiem inny wydźwięk ;)

Rysiu11

Wydźwięk erotyczny :D

20rysia

Za dużo grasz w Sexvilla 3D ;D

Rysiu11

I`m comming!! xD

ocenił(a) film na 3
Rysiu11

Drogi Ryiu, drogi znawco, pokaż swoje głosy:)))))

bokser_Ken_Wywietrznik

Sucker Punch dałem 10/10 ;)

ocenił(a) film na 3
Rysiu11

Człowieku....litości...proszę, błagam. Ogólnie pokaż co ty oglądasz!! Jeżeli nazywasz chłamem - Pulp Fiction, Falling down, Gran Torino, Skrzypka na dachu, Gorączkę, Prostą historię, Terminatora, Mechaniczną pomarańczę, Monty Pythona i święty Graal, Misia, Dług, CK Dezerterów, Goodfellas, Piękny umysł, Oczy szeroko zamknięte i wiele wiele innych (pomijajac już francuskie kino) to......to naprawdę nie wiem o czym możńa pogadać.

bokser_Ken_Wywietrznik

A czemu ktoś kto ocenia SP 10/10 miałby uważać za chłam te w większości genialne (nie wszystkie oglądałem) filmy?

ocenił(a) film na 3
0wner2

Ku*wa!!!!!!!!!!!! Czy to było do ciebie??????? Rysio ileś tam napisał "oglądasz chłam" do mnie, to mu odpisałem. Luzie czytajcie trochę ze zrozumieniem, to nie było do ciebie przecież!!!!!!!!!!

bokser_Ken_Wywietrznik

Ok ok. Poniosło mnie z tymi śmieciami i chłamami, przyznaje się.Wkurzyłeś mnie, że nie chcesz nazywać tego genialnego filmu filmem. Ale cóż ... Nie każdy coś w nim widzi ... Jednak wg mnie SP i tak ma mocno zaniżoną średnią.

użytkownik usunięty
bokser_Ken_Wywietrznik

Bez tego też bym wiedział kim jesteś.

8/10 - wg mnie film niedoceniony