ale 3 to maks maksów dla tego....."filmu"???
Zeszyt? Nie rozumiem, ale ok. Wydaję mi się że ta rozmowa do niczego nie prowadzi. Zatem życzę Ci dalszego oglądania filmów pokroju SP i czerpania z nich takiej radości ;)
Wiele rzeczy nie rozumiesz, w tym Sucker Punch'a.I dzięki, bo radość i przyjemność z oglądania tego filmu są ogromne. A i jeszcze nie rozumiesz co tracisz :)
Bardzo możliwe, że nie rozumiem. Jednak na tą chwilę SP nie przypadł mi do gustu. Mam nadzieję że te straty o których opowiadasz, będę mógł nadrobić w innych, również interesujących filmach ;) Pozdr.
Na sianokosach :P
basketball24 - "Jednak na tą chwilę SP nie przypadł mi do gustu" - no to już ma całkiem inny wydźwięk ;)
Człowieku....litości...proszę, błagam. Ogólnie pokaż co ty oglądasz!! Jeżeli nazywasz chłamem - Pulp Fiction, Falling down, Gran Torino, Skrzypka na dachu, Gorączkę, Prostą historię, Terminatora, Mechaniczną pomarańczę, Monty Pythona i święty Graal, Misia, Dług, CK Dezerterów, Goodfellas, Piękny umysł, Oczy szeroko zamknięte i wiele wiele innych (pomijajac już francuskie kino) to......to naprawdę nie wiem o czym możńa pogadać.
A czemu ktoś kto ocenia SP 10/10 miałby uważać za chłam te w większości genialne (nie wszystkie oglądałem) filmy?
Ku*wa!!!!!!!!!!!! Czy to było do ciebie??????? Rysio ileś tam napisał "oglądasz chłam" do mnie, to mu odpisałem. Luzie czytajcie trochę ze zrozumieniem, to nie było do ciebie przecież!!!!!!!!!!
Ok ok. Poniosło mnie z tymi śmieciami i chłamami, przyznaje się.Wkurzyłeś mnie, że nie chcesz nazywać tego genialnego filmu filmem. Ale cóż ... Nie każdy coś w nim widzi ... Jednak wg mnie SP i tak ma mocno zaniżoną średnią.