PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35867}

Szczęśliwego Nowego Roku

Ironiya sudby, ili S legkim parom!
1975
7,4 1,9 tys. ocen
7,4 10 1 1904
Szczęśliwego Nowego Roku
powrót do forum filmu Szczęśliwego Nowego Roku

Szukam tego filmu z Brylską. Interesuje mnie zapis w dowolnej w zasadzieformie, nieźle jak z polskimi napisami czy lektorem. Czy ktokolwiek wie gdzie szukać??????????

ocenił(a) film na 10

Poszukaj na stadionie X-lecia w Warszawie.Tam na samej górze są blaszane budy z rosyjskimi filmami, muzyką i prasą.

użytkownik usunięty

Tak akkurat mam DVDRip 2CD, szukam innych filmów radzieskich.

użytkownik usunięty

tez szukam tego filmu, ale w wersji jezykowej polskiej
czy jest u pana? molbym kupic
moj adres
skizyukov@yandex.ru

przepraszam, nie mam literow polskich

ocenił(a) film na 10

Mam na wymianę dużo filmów radzieckich na DVD,
wojenne, komedie Riazanowa, także klasykę

użytkownik usunięty
dw_solaris

film ten jest w wersji dwuplytowej DVDrip do sciagniecia w sieci eDonkey,wystarczy poszukac :) a napisy na "napisy.org"

Hej "tomeckin"...to juz ponad rok jak byles na tej stronie,ale mam nadzieje,ze jescze czasami tu zagladasz :)W Tobie cala nadzieja...nigdzie nie moge znalezc radzieckiego "szczesliwego nowego roku" i nie udalo mi sie rowniez sciagnac go z eDonkey...Pewnie cos zle robie,moglbys dokladniej napisac krok po kroku jak to zrobic???Pleace end dzieki..."krysztalowa"
P.S.A moze ktos jeszcze wie jak zdobyc lub sciagnac ten filmik.Na stadion do W-wy sie nie wybieram,jestem z polnocy:)...nova4556@wp.pl

użytkownik usunięty
nova4556

Problem zapewne już dawno rozwiązany ale napiszę tak czy siak ;)
jeśli zna ktoś jakąś wtyczkę, która pozwala ściągać filmy z google - zapraszam:
http://video.google.com/videoplay?docid=995511788030758213&hl=pl
a poza tym.. jest tego dużo w necie, np. ściągnij sobie, na ten jeden raz, emule.. wpisz po polsku, angielsku, rosyjsku (ale łacińskim alfabetem bo nie pamiętam czy emule toleruje cyrylicę) ironię szczęścia, pokombinuj z nazwą i cacy.

pzdr!

ocenił(a) film na 10

Mam go po Polsku
2 CZęśći

Jest na DVD wydanym w 2009 roku w bibliotece Bemowo