Moim zdaniem najgorsza część. Już lepiej było nie kręcić filmu w ogóle. Nudny, nudny i jeszcze raz nudny...
buehehe będę robił co chcę, a twoja wypowiedź jest warta tyle co czyrak na dupie.
Popieram. Takie filmy o numerze w tytule powyżej >3 zazwyczaj można wrzucić do kubła z napisem komercja. Szkoda bo takie przeciąganie serii "odgrzewanym kotletem" psuje obraz całej serii. Naprawdę słabo ehhh...
może i psuje serie, ale to wciąż dobra akcja... chociaż mogliby zmienić głównego bohatera i dać jako coś innego, ale wciąż dobra akcja
jak takie jest twoje zdanie to zatrzymaj to dla siebie.. a nie bedziesz sie tu rozpisywał! a tak w ogole to nie jest najgorsza godna swoich poprzednikow jak dla mnie 9!
Naprawdę, szlag mnie bierze, jak czytam takie wypowiedzi:
"nieznasz się na kinie więc się nie wypowadaj",
"A ty pachomir jesteś głupszy od kilograma gwoździ",
"jak takie jest twoje zdanie to zatrzymaj to dla siebie.. a nie bedziesz sie tu rozpisywał".
Każdy ma prawo do własnego zdania i jeśli komuś film się nie podoba, to może go ocenić negatywnie.
Niestety, niektórym filmwebowiczom kultura jest widocznie obca. Naprawdę żałosne...
dokładnie... mnie też wkurza, gdy ktoś grzecznie powie, że film mu się podobał lub nie (jak poda argumenty jakieś to w ogóle zajebiście a jak jeszcze bardzo sensowne, trafne i trudne do odbicia to już w ogóle genialnie) a następna osoba pisze, że "nie znasz się na filmie" albo obraża jakoś.
Mnie się film podobał (akcja dobra,,, ale fakt, że seria traci trochę na starym Willisie) ale nie zgnoję pachomira
natomiast kristof2701 czy komodb pokazują jak można być głupim - nie obrażam z powodu opinii o filmie ale z powodu zachowanie się jak dupek (tak bucu)...
yupikayey!!
ale z Ciebie przygłup koles.. widzę, że oceniasz ogólnie filmy dosc surowo.. spoko.. rozumiem, ale żeby dac takiemu shitowi jak Pearl Harbor 6 gwiazdek;] I po c**j się tu udzielasz jak masz kupe zamiast gustu
A ja Ci powiem, że się mylisz;-)
Powiem więcej - powinieneś zostać przy filmach typu Pearl Harbor - tyle w, twoim i twojej opinii, temacie
Dodam jeszcze jedno:
Twój post to prowokacja, bo jak go inaczej nazwać?
Ludziom się film podoba, a Twój post nie wnosi żadnej merytoryki, tylko puste słowa - ot wszedłeś do pokoju pełnego ludzi słuchających coś w skupieniu i puściłeś bąka.
Myślisz, że to twórcze z twojej strony?;-)
Jednym słowem - głupia prowokacja kolego.