PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126431
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Film jeszcze nie powstał, nie ma żadnych newsów czy w ogóle coś idzie z nim do przodu a wy go oceniacie i komentujecie. Odwiedziliście wróżkę, która wam powiedziała jaki ten film będzie??? Bądźmy chociaż trochę poważni i najpierw obejrzyjmy film a później go oceniajmy.

Qbol666

tez sie z tym zgadzam...wedlug mnie komenatrze powinny byc blokowane przynajmiej do dnia premiery swiatowej no tydzien przed powinny byc odblokowane...Bo tu jeszcze nawet 2 aktora nie wybrali sa prowadzone rozmowy a oni o jaki super film esh ;]

Michu_Sopot_

Świetny pomysł z blokowaniem. Nie wiem tylko czy takie pomysły docierają do kogolowiek. Polecam sprawdzenie Die Hard4 na wp.pl
tam to już ponad 150 osób zagłosowało...... Ja tego zupełnie nie rozumiem, ale wydaje mi się, że ktoś powinien się tym zająć.
Pozdrawiam!

Qbol666

Wiadomo że McClane walczy na jakiejś wyspie (nie pomnę czy Hawaje czy coś takiego) a wplątana w porachunki zostanie Jego dorosła córka Lucy.

xtrmntr

zgadzam sie! to powinno byc zmienione - tak jak na imdb.com tam dopiero mozna glosowac jak film mial premiere, a nie 2 lata naprzod...

użytkownik usunięty
Brok

Wiem tylko jedno ja k Spears zagra w tym filmie to będzie jedna wielka porażka !!!

użytkownik usunięty

nie wiem dlaczego bRitney miała by zawalić cały film przecież nagrałaby się tyle co żona Mclayna w obydwu częsciach co najwyżej mogłaby być miłym dodatkiem nie będzie tu grała pierwszych skrzypców chociaż z drugiej strony to mogłoby być jakaś zajebisćie śmieszną odmianą ale wtedy byłoby raczej 4 częsci bliżej małych agentów anie poprzedniczką .
(...pozdro for all....)

Nie obrażaj fanów Britney Spears!! Britney Rulezz

Qbol666

Na filmwebie jest chyba taka blokada ale najpierw wchodzi tylko tytuł filmu i jeszcze nie ma daty i wtedy głosują ;p (dziwnew nie?) lol