PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126432
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Nie ma co wkręcać,film jest jednym z najlepszych w tym roku,pobił shreka 3,pobił fantastic 4,pobił spider-mana 3,zaraz pobije Piratów 3.na IMdb w ciagu paru dni ma juz 247 miejsce w światowym rankingu,wiec nie słuchajcie tych co krytykuję ten film,bo zapewnie ci ludzie oglądaja tylko melodramaty.Film dla prawdziwych facetów.Osobiście czekam na DIe HARD 5.0 (juz nieoficialnie zapowiedzieli).Pozdro

PS:Znakomita gra aktorów,szczególnie mam tutaj na myśli Timothy Olyphant ,dlaczego? Bo 12 pażdziernika pokaze swiatu jak zagrał agenta 47 w ekranizacji bezcelerowej gry HITMAN ,dzięki temu filmowi (Pułapka 4), nie mam już obaw (prócz dziecinnej twarzy nowego HITMANA),ze spier*olą ten film.pozdro

ocenił(a) film na 7
Egzekutor

nie ogladalem jeszcze 4.0 to sie o nim nie wypowiadam ale twoja wypowiedz o hitmanie jest nielogiczna nie wiadomo w koncu o co ci chodzi
no i "bezcelerowej" dobre

Egzekutor

Timothy w porównaniu z hitmanem - pokazał że umie grać. Mi się podoba. Film również nie zły, chociaż to już nie te same szklane pułapki...

użytkownik usunięty
paula15

Podoba mi się ten film. Nie nudzi, chwilami zabawny, ale sceny akcji trochę nierealne... Fajny wątek Lucy i Matta. Bruce jeszcze daje radę. Można się przy nim zrelaksować :)

użytkownik usunięty
paula15

Kiedy bedzie ten film w POLSACIE bo jak narazie byly tylko 3 czesci a 4 nie widać :( ..

ocenił(a) film na 7

sully_avatar trochę sobie pewnie jeszcze poczekasz aż na Polsacie puszczą 4 polsatowi szkoda wydać dużej kasy na licencje żeby mogli puścić to na antenie

użytkownik usunięty
rolnik_filmweb

kurcze.... Indiana Jones i Królestwo kryształowej czaszki puśćili na TVP 1 po 2 latach ...
no to trudno .

ocenił(a) film na 7

No tak tylko że TVP to publiczna telewizja a Polsat to prywatna

użytkownik usunięty
Egzekutor

Niby pusty, głupawy, ale jednak fajnie się go oglądało w kinie, niesamowite ekekty specjalne. W pewnym momencie aż "wstałam" z krzesła. Mam nadzieję że zostałam zrozumiana. Odsunełam plecy od oparcia, przechylając się w przód z wrażenia.