Trzeba przyznać że to moja ulubiona seria.. z każdą częścią akcja, sensowny scenariusz i nie do ubicia John Mclaine (sory jeśli źle napisałem nazwisko) Sam problem w naszych niekompetentnych, debilnych tłumaczach którzy DIE HARD zawsze tłumaczyli jako "szklaną pułapkę" a nie tytuł który bardziej nawiązywał by do tego że John "po prostu nie chce umrzeć" i każdy czarny charakter mu to mówi. Tytuł szklana pułapka nawiązuje tylko do pierwszej części. APELUJE do filmwebowców i miłośników dobrego kina akcji znajdźmy tych tłumaczy i ukręćmy im jaja! :D Ja czekam z niecierpliwością na część czwartą DIE HARD i mam nadzieje że sie nie zawiode.. No cóż wielkie oczekiwania ale od 1 do 3 części sie nie zawiodłem a skoro Bruce Willis zgodził się tu zagrać to nie może być źle!!! TO BĘDZIE HIT!
Ach no tak.. tu jeszcze apelik że wypowiedzi krytyczne chciałbym od ludzi którym seria sie może nie podobała przesadnie. Ale oglądałeś? zrozumiałeś.. wiesz że to kino akcji a nie FILOZOFICZNA historia typu szósty zmysł. albo najlepiej ludzi powyżej 18 roku ok ? ;) dzieci neo WON ŚMIECIE! wasze opinie nie obchodzą mnie a takiego śmierdziela wyczuje na kilometr z gatki wiec nie pisać mi tu na tym temacie :p