PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126432
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Trzeba przyznać że to moja ulubiona seria.. z każdą częścią akcja, sensowny scenariusz i nie do ubicia John Mclaine (sory jeśli źle napisałem nazwisko) Sam problem w naszych niekompetentnych, debilnych tłumaczach którzy DIE HARD zawsze tłumaczyli jako "szklaną pułapkę" a nie tytuł który bardziej nawiązywał by do tego że John "po prostu nie chce umrzeć" i każdy czarny charakter mu to mówi. Tytuł szklana pułapka nawiązuje tylko do pierwszej części. APELUJE do filmwebowców i miłośników dobrego kina akcji znajdźmy tych tłumaczy i ukręćmy im jaja! :D Ja czekam z niecierpliwością na część czwartą DIE HARD i mam nadzieje że sie nie zawiode.. No cóż wielkie oczekiwania ale od 1 do 3 części sie nie zawiodłem a skoro Bruce Willis zgodził się tu zagrać to nie może być źle!!! TO BĘDZIE HIT!

ocenił(a) film na 8
skt84

Ach no tak.. tu jeszcze apelik że wypowiedzi krytyczne chciałbym od ludzi którym seria sie może nie podobała przesadnie. Ale oglądałeś? zrozumiałeś.. wiesz że to kino akcji a nie FILOZOFICZNA historia typu szósty zmysł. albo najlepiej ludzi powyżej 18 roku ok ? ;) dzieci neo WON ŚMIECIE! wasze opinie nie obchodzą mnie a takiego śmierdziela wyczuje na kilometr z gatki wiec nie pisać mi tu na tym temacie :p