PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126431
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Film nie jest aż taki zły jak sugeruje suchyzina@.... Mierny w porównaniu z poprzednimi częściami ale obejrzeć jednak warto. A wcale nie wiadomo czy McClane naprawdę zginął !! To tylko domysł.

kellerman

Ludzie,o jakim wy filmie mówicie????????????

użytkownik usunięty
mikesz

Chyba żartujesz sobie z tym pytaniem,a na jakiej stronie jest to forum??Die Hard 4.0 nie??.No
A co do końcówki i śmierci Mc.....na to można końcową scenę interpretować na wiele sposobów,moim zdaniem wtedy co SPOILER!!!!!!!! 2-gie piętro budynku wybucha,jego już tam nie ma,przecież sam mówił do Spencera,że idzie poszukać Diane.Uważam,że wybuch zabił go

mikesz

Mówimy o Die Hard 4 oglądałem jakieś pół roku temu. I myślę że McLane przeżył tylko nie jest to dopowiedziane niestety.

ocenił(a) film na 9
puritas_pu

a powiedz skad wziales ten film jek on jeszcze nie jest nakrecony??pol roku temu to czemu go nigdzie nie reklamowali a tu na filmweb nawet nie ma daty kiedy ma powstac

kellerman

jestescie smieszni!!!!! kometujecie i piszecie jaki to nie film co w nim ciekawego a co nie tylko szkoda ze ten film jeszcze nie powstal. zal mi takich ludzi co chca zaistniec przez pisanie nie stwozonych rzeczy. szczeze wam wspolczuje