PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126432
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Słabizna

ocenił(a) film na 2

Jeżeli komuś bardzo podobały się poprzednie trzy części, tak jak mi, to bardzo się zawiedzie.
Ilość absurdalnie nieprawdopodobnych sytuacji na jednostkę czasu trwania filmu jest zatrważający. Bruce ze swoim koltanowym szkieletem (Terminator) jest po prostu niezniszczalny.

ocenił(a) film na 8
Tony_Soprano

i o to chodzi. to jest kino akcji, wiec nie wiem czemu ci to przeszkadza. 8/10.

ocenił(a) film na 6
damian_filmweb

bo powinno się zakwalifikować ten film do kategorii S-F,

ocenił(a) film na 8
euremail

nie wydaje mi sie.

użytkownik usunięty
Tony_Soprano

Moja opinia o tej części jest podobna, po prostu przegięli w paru momentach i tyle. Osobiście uważam, że każda kolejna część jest gorsza od poprzedniej, więc "Die Hard 4.0" wystawić mogę tylko 3/10.

ocenił(a) film na 5

słabiutko jak dla mnie, nie ten klimat...rozumiem, ze musieli dostosować się do wymogów rynku, ale bez przesady, po prostu kiepski scenariusz i tyle..

ocenił(a) film na 7
trolik_filmaniak

przegieli jak skakał po tym f-35

ocenił(a) film na 8
Tony_Soprano

W każdej części były absurdalne rzeczy. A ta imo jest najlepsza! Mimo iż 1 i 3 część również oceniłem tak samo. Po prostu ta nie zasługuje aż na 9, ale zdecydowanie na więcej niż 8.

ocenił(a) film na 10
Tony_Soprano

mi się podobały poprzednie części i na 4 się też nie zawiodłam bo jest Świetna! Super rola Willisa i jeszcze do tego Justin Long. Oczywiście trafia do ulubionych rzecz jasna.

ocenił(a) film na 8
Karolina90_2

Ja tak samo. Uwielbiam wszystkie części i uważam że 4.0 jako rozrywkowy film akcji jest najlepszy ze względu na efekty i akcję. Obejrzałem sobie ostatnio kolejny raz żeby się rozerwać i film świetnie spełnił swoje zadanie. Zanim powstała 4.0 najbardziej lubiłem 3 część.