PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126333
5,9 35 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

Każdy wie że w następnym sequelu Die Harda(o ile powstanie) nie będzie grał stary dobry Bruce Willis. Podawajcie aktorów, których chcielibyście zobaczyć w roli Johna McClane'a. Według mnie najlepszy byłby Jason Statham.

ocenił(a) film na 7
ThePunisher

Oto porównanie Jasona S. do Bruce'a W.- http://img158.imageshack.us/img158/2511/jasonstathambrucewillisvr4.jpg

ocenił(a) film na 7
ThePunisher

chyba żartujesz że coś takiego jak statham można porównać do kogoś takiego jak willis,prosze cie!!!!!

ocenił(a) film na 6
ThePunisher

Też mi porównanie. Wills przynajmniej w młodości miał włosy:)))

ocenił(a) film na 7
ThePunisher

A kto według ciebie jest bardziej podobny?

ocenił(a) film na 6
ThePunisher

Sprawdziłby się na 100 procent Mark Wahlberg,który przecież grał już podobnie chamskiego i ironicznego gościa (Dignam w infiltracji)

ocenił(a) film na 7
a_kwitek

ogólnie denerwuje mnie robienie ze stathama nowej ikony kina akcji,oprócz jego gościnneog wytstepu w Zaklądniku michaela Manna nie widzialme z nim dobrego filmu,może Teoria Chaosu ale ten film również mnie nei olśnil,co do willisa to albo z nim albo wogóle,to tak jakby podrabiać Gibsona jako riggsa,pacino jako corleone i de niro w chłopcachj z ferajny czy kasynie.

ocenił(a) film na 7
damek1690

War czy TRANSPORTER (1 i 2) zajebiste.

ThePunisher

Paweł Wawrzecki :)
Jest podobny, ale grając w Daleko od noszy :D

ocenił(a) film na 6
D154573R

Jeśli powstanie zagra w nim Bruce Willis. Mają go odmłodzić za pomocą efektów specjalnych i charakteryzacji. Słyszałem też, że wroga ma zagrać Morgan Freeman.

John_Rambo

"że wroga ma zagrać Morgan Freeman." - Słabo by się ten dziadek nadawał do roli czarnego charakteru.

24h_7d___fAFiK__

Według mnie szklana pułapka bez Bruce'a Willis'a to już nie będzie to samo, po za tym czwarta część odstaje od reszty a co dopiero piąta i to z innym aktorem ?? To będzie porażka.

ThePunisher

A skad wiesz Punisher ze Bruce Willis nie bedzie juz grał Johna McClane'a ??? Moim zdaniem Bruce McClane jest niezastapiony.

ocenił(a) film na 7
Darude1983

W jakims artykule przeczytalem, nie pamiętam dokładnie... Ale kto wie, może stary, dobry Willis znów zagra policjanta(detektywa)-twardziela w 5 sequelu Szklanej pułapki bo według mnie jest niezastąpiony.

ThePunisher

chyba jesteście chorzy, myśląc, że w szklanej pułapce mógłby zagrać ktoś inny niż Bruce! jego nieprzyjemna mordka idealnie tam pasuje, tylko mam nadzieje, ze jesli 5 powstanie, to będzie tam grał w swojej charakterystycznej, seksownej białej koszulce...;D

ocenił(a) film na 8
Kasiula5

Mroczek zagra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
ThePunisher

Idioci, w Szklanej Pułapce 5 zagra Bruce Willis, więc nie pieprzcie głupot. Co więcej będzie miał swój udział w scenariuszu. Zmieni się tylko reżyser: teraz Noam Murro i scenarzysta: teraz Skip Woods. Popatrzcie: http://www.filmweb.pl/film/Die+Hard+5-2012-561418

ocenił(a) film na 7
ThePunisher

Bez Willisa to nie będzię to samo.