Każdy wie że w następnym sequelu Die Harda(o ile powstanie) nie będzie grał stary dobry Bruce Willis. Podawajcie aktorów, których chcielibyście zobaczyć w roli Johna McClane'a. Według mnie najlepszy byłby Jason Statham.
Oto porównanie Jasona S. do Bruce'a W.- http://img158.imageshack.us/img158/2511/jasonstathambrucewillisvr4.jpg
chyba żartujesz że coś takiego jak statham można porównać do kogoś takiego jak willis,prosze cie!!!!!
Sprawdziłby się na 100 procent Mark Wahlberg,który przecież grał już podobnie chamskiego i ironicznego gościa (Dignam w infiltracji)
ogólnie denerwuje mnie robienie ze stathama nowej ikony kina akcji,oprócz jego gościnneog wytstepu w Zaklądniku michaela Manna nie widzialme z nim dobrego filmu,może Teoria Chaosu ale ten film również mnie nei olśnil,co do willisa to albo z nim albo wogóle,to tak jakby podrabiać Gibsona jako riggsa,pacino jako corleone i de niro w chłopcachj z ferajny czy kasynie.
Jeśli powstanie zagra w nim Bruce Willis. Mają go odmłodzić za pomocą efektów specjalnych i charakteryzacji. Słyszałem też, że wroga ma zagrać Morgan Freeman.
"że wroga ma zagrać Morgan Freeman." - Słabo by się ten dziadek nadawał do roli czarnego charakteru.
Według mnie szklana pułapka bez Bruce'a Willis'a to już nie będzie to samo, po za tym czwarta część odstaje od reszty a co dopiero piąta i to z innym aktorem ?? To będzie porażka.
A skad wiesz Punisher ze Bruce Willis nie bedzie juz grał Johna McClane'a ??? Moim zdaniem Bruce McClane jest niezastapiony.
W jakims artykule przeczytalem, nie pamiętam dokładnie... Ale kto wie, może stary, dobry Willis znów zagra policjanta(detektywa)-twardziela w 5 sequelu Szklanej pułapki bo według mnie jest niezastąpiony.
chyba jesteście chorzy, myśląc, że w szklanej pułapce mógłby zagrać ktoś inny niż Bruce! jego nieprzyjemna mordka idealnie tam pasuje, tylko mam nadzieje, ze jesli 5 powstanie, to będzie tam grał w swojej charakterystycznej, seksownej białej koszulce...;D
Idioci, w Szklanej Pułapce 5 zagra Bruce Willis, więc nie pieprzcie głupot. Co więcej będzie miał swój udział w scenariuszu. Zmieni się tylko reżyser: teraz Noam Murro i scenarzysta: teraz Skip Woods. Popatrzcie: http://www.filmweb.pl/film/Die+Hard+5-2012-561418