PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126432
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

zapowiada sie kolejna amerykanska bajeczka z niezniszczalnym brucem...przy dzisiejszych produkcjach Mann'a czy Scott'a to wyglada strasznie mizernie..mogliby zrobic jakas pozadna sensacje w miare chociaz wiarygodna i realistycznaa a nie kolejna komedie fantasy..zapewne dzieciaki'pif paf bang bang' i fani filmow w stylu xxX i tego typu syfu sie popodniecaja...

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

Syfem ty nazywaj swój gust.Każdy kolejny Die Hard był bają ale świetną.Nie podobało sie to po kiego wacka ogladasz zwiastun 4 części?Idź sobie obejrzyj Fale zbrodni.

Wojtek_dpo

ja tez wlasnie obejrzalem zwiastun i hmm troche to wszystka wyglada za efektownie , tzn te wszystkie efekty sa az za bardzo kosmiczne , najwazniejsze ze by 4.0 miala klimat poprzednich czesci , zeby McClane byl dalej tym slodkim draniem:P , moga ludzie mowic ze szklana pulapka 4.0 to odgrzewane kotleny i komercja tak samo jak np rocky balboa ale trzeba powiedziec ze to sa klasyki , filmy kultowe i ja bardzo sie ciesze ze bede mogl znow obejrzec kolejna czesc

wilkolak111

no niestety nie wygląda to za dobrze - jedyny tekst(ratujący cały zwiastun) pojawia się w końcówce, reszta to wybuchy, zderzenia, strzelaniny, bruce i amerykanska flaga;/ za dużo.

wygląda mi na to, że ten film mógłby być byle jakim filmem sensacyjnym z bruce'm, tylko dali tu znany tytuł, żeby zarobić więcej na popularności serii;/

wróżę stosunek 4 czesci do reszty serii, jak terminator 3 do dwóch poprzednich(czyli kiepawo:D)

Krolik_Pudding

Nie przeszkadza mi że są same efekty na zwiastunie , bo John Mclane nic nie powiedział , więc w zwiatunie będzie dużo ciekawiej , to jest tylko po to aby było efektownie.
Będzie dobrze , w końcu to Szklana Pułapka

lihol

oby tylko samochody nie były rozwalane za często przez kompa ale naprawdę ;p cóż mam taki sentyment do rozwalanych samochodów że muszą być realnie zniszczone a nie kompem no może chociaż ciutke ;]

ocenił(a) film na 6
puchoo

Teaser nie oddaje nawet zarysu filmu więc nie ma co spekulować. Jest zmontowanym w typowo holywoodzkim stylu. Poczekamy, zobaczymy.

ocenił(a) film na 8
Dani_tm

niła jest scena jak ten samochód na nich leci:D jednagze nie mozna teraz swiedzc czy film będzi dobry,czy zły, czy komercha czy kolejna zajebista częsc. Nawet w tym zwiatunie nie ma zarysu fabuły;| co jest nieco do dupy! ale widac ze akcji będze duuuużo:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Losiek_o

No cóż... Szklane pułapki to klasyki więc weselmy się i radujmy, że dane nam będzie obejrzeć kolejną część. Kurczę, starość to jednak największa przeszkoda w życiu. Bruce już nie wygląda tak samo. A co do zapowiedzi to raczej nie możemy zbyt wiele wniosków wyciągać oprócz tego, że najprawdopodobniej będzie sporo efektów.

Schwarzenegger_47

mi zwiastun sie podoba, każda częśc szklanej pułapki była widowiskowa więc i ta będzie,a łysy John Mclane pasuje tu jak ulał,taki pomarszczony stary alkoholik :)Teraz trzeba czekac gdzieś do lutego czy marca-wtedy poznamy zarys fabuły