PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96128}

Szklana pułapka 4.0

Live Free or Die Hard
2007
6,9 126 tys. ocen
6,9 10 1 126434
5,8 28 krytyków
Szklana pułapka 4.0
powrót do forum filmu Szklana pułapka 4.0

o my good to jest porazka fakt obejrze ale nei w kinie chyba ze bede mial bilet za free, juz trojka byla cieniutka a tutaj to juz wogole maclain latajcy samolotem hahahaha

ocenił(a) film na 10
Marley

Jedna mała uwaga. To nie McLane leciał tym samolotem. Dla mnie cała trylogia była dobra i mam nadzieję iż 4 również będzie fajna. A zwaistunem nie ma się co podniecać. Zwiastuny kłamią. Film będzie dobry

ocenił(a) film na 1
jacekwielgosz

tu sie mylisz kolega wyraznie widac ze mclane leci tym odrzutowcem

użytkownik usunięty
jacekwielgosz

McLaine faktycznie jedzie ciężarówką (frame by frame polecam)... ale lata już NA samolocie :D. Prawdziwe Kłamstwa sie przypominają

ocenił(a) film na 5
Marley

Koles obejrzyj sobie ten zwiastun jeszcze raz dokladnie bo jestes w bledzie. McClain jechal ta ciezarowka do ktorej strzelal ten odrzutowiec. A trojka wcale nie byla cieniutka i czworka tez nie bedzie :D

bambus6661

Wie ktoś może czy piosenka w drugim zwiastunie jest gdzieś do sciagnięcia, czy jest to twórczość która pojawi się dopiero na soundtracku (mówię o pierwszej piosence z tego zwiastunu) ??

ocenił(a) film na 8
Marley

przyznam..ze moment w ktorym pojawia sie w zwiastunie ten mysliwiec mnie tez rozbroil :)....ale cuz...rozrywka to rozrywka - nawet jesli zachacza mocno o absurd.