pokazuje, że film będzie napęczniały w wszelkiego rodzaju efekty, wybuchy itd...ale coraz bardziej mi sie to podoba w tym przypadku wyjątkowo...aha i Bruce i jego "Jupikajej maderfaker" tez jest..zatem może coś z tego nawet będzie:p
a jak dla mnie kiszka sie zapowiada przez te efekty:/- bajeczka poprostu latajace samochody ,duzo ognia ehh nic nowego ,albo raczej nowe wykorzystywanie technik komputerowych nie ma to jak poczciwa jedynka ;)
Tak jakby mamy rok 2007 i filmik akcji musi mieć przyzwoite efekty specjalne. Jeśli dorzucą trochę humoru jaki był obecny w poprzednich częściach, będzie to ciekawa produkcja.
A swoją drogą mam nadzieję, że nie zniszczą tego filmu tak jak np zrobili to z Kurierem... dwójka nie umywa się do jedynki :(
no to az sie boje myslec jakie efekty beda w 2020 roku- efekty specjlane nie sa wyznacznikeim dobrego filmu akcji bez nich film wydaje sie wiarygodnijeszy a nie Since -sfiction ;)
Nio po zwiastunie widac ze humoru nie zabraknie, luknijcie se na akcję z helikopterem ;]
You just killed a helecopter with a car!
Yeh I ran Outta Bullets!
hehe, a jesli chodzi o niesmiertelnosc glownego bohatera i zaprzeczające logice akcje to jest to jedyny film, w którym mi to nie przeszkadza ;]