PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95825}
7,7 89 tys. ocen
7,7 10 1 88733
7,2 32 krytyków
Sztuka spadania
powrót do forum filmu Sztuka spadania

Ten "film" nie powinien znalezc sie w ogóle tutaj... Owszem zrobiony jest po mistrzowsku i chwała twórcy za ambicje ale film to film a nie 6min pokazania ładnej grafiki...

ocenił(a) film na 1
Narcoser

Przypomina mi się jak mocno napaliłem się na ten "film" i poszedłem na specjalne pokazy Skykapitana, przed którym była wyświetlana Sztuka spadania. W internecie było dużo materiałów promocyjnych, ciekawa i rozbudowana strona internetowa... A po obejrzeniu jedyne na co mnie było stać to niezbyt cenzuralne WTF?!?! To już koniec?!?! Dlatego dla mnie to NIEPOROZUMIENIE (według ocen filmwebu 1/10) - mimo że animacja wykonana bardzo dobrze. Wszystko przez zbyt napompowaną akcję promocyjną.

użytkownik usunięty
Narcoser

w kinie nie chodzi o długość :) jeśli tego nie rozumiesz to masz problem, jeśli nie wiesz to powiem, że istnieje nawet taka kategoria jak "najlepszy film krotkometrazowy fabularny/animowany/dokument"

użytkownik usunięty
Narcoser

A słyszałeś kiedyś o filmach krótkometrażowych i filmach krótkich (tak jak np cała gama filmów Pixara)?

Poza tym, nie sądzisz, że ten film niesie więcej treści niż niejeden pełnometrażowy "hicior" dla amerykańskiej młodzieży? :/

Poza tym dlaczego ludzie aż tak czepiacie się tego co jest na Filmwebie? Albo kłótnie o rankingi (które swoją drogą przecież są mało istotne) albo obrażanie się na fakt, iż film został dodany do bazy danych, jaką było nie było jest Filmweb.

Doceńcie to, że praktycznie nie ma filmu którego nie znaleźlibyście na tej stronie. Filmweb górą!

użytkownik usunięty
Narcoser

jeżeli lubisz dłuższe produkcje polecam Ci taki jeden film który trwał zaledwie 25 godzin ;]