CZESC WSZYSCY A JA TAM BEDE WALCZYC Z KALASZNIKOWEM ALBO CKM-EM BO MAM GDZIES TA WASZA SWIETOJE MORALNOSC MOJE ZYCIE MOJ WYBOR , MOJ SENS I MOJA MORALNOSC I NIECIERPIE PIERDOL JAKIE PISZA CO NIEK... Natura sama decyduje o tym ile ma byc czego a wszyscy korzystamy z praw fizyki tak samo bo nie my je ustalilismy.tak samo niemoralne jest piepszenie sie z kobieta od tylu to tez homoseksualizm...a pozatym po co dzieci kto powiedzial ze ten swiat ma istniec zycie to wynik smieci gwiazd i dna nasze ,mysle ze ta planeta to najsmieszniejszy niewypal w wszechswiecie a my sami sie unicestwimy.Niecierpie ciemnogrodu i odsylam do fachowej literat.. troche psychologi medycyny i biologi lub chromobio niezaszkodzi.do zobaczenia przypadki kosmita!!!!!
Jaki z ciebie filozof życia i śmierci. Nawet z tymi gwiazdami to się trochę poetycko zrobiło. Powiedz, skoro w twoim poście nie ma jednej wzmianki o filmie to po co w ogóle coś piszesz? Przecież to, że film jest o homoseksualizmie to nie znaczy, że ten temat jest odpowiedni do tego forum. Jak skończysz studia to nie napiszesz chyba o tym na forum ,,Absolwent"? Pominę już jak dziecinna była wzmianka o tych karabinach, co wskazuje jak mało dojrzały jesteś umysłowo, bo wiek jak się okazuje nie jest żadną miarą inteligencji. Na drugi raz nie rób z siebie błazna, bo to że tu jesteś anonimowy nie zmienia to faktu że będziesz oceniany i możemy sobie nie życzyć tego typu komentarzy.
Czesc masz racje skonczylem filozofie i nauki pokrewne ,jestem geyem i mam 30 lat.Zrobilem to celowo i nie po to by kogos urazic, twoja krytyka jest zasadna jesli chodzi o filmy natomiast my piszemy o konkretnym filmie o jasnej tematyce.Jesli chodzi o te karabiny chodzilo mi o riposte do jednego z komentarzy z forum tez o homoseksualizmie byl obrazliwy ,a jesli o te gwiazdy to trzeba przyjac poglady innych a nie tylko byc zawezony w umysle i przedstawiac swoja racje jako rzetelna i jedyna.Wolnosc wypowiedzi jest podstawowym prawem czlowieka a te karabiny to nalezy potraktowac jako intelek... walke o prawa wszystkich ale pokojowo i z humanizmem, mysle ze film ten konkretny byl dla mnie ciekawa lekcja milosci bo ja wierze w milosc i wiem ze ona niewybiera orientacji .Ledger -aktor grajacy w tym filmie potrafil bardzo uczuciowo oddac to choc nie byl geyem w zyciu prywatnym jego niema odszedl zbyt mlodo ,byl jednym z niewielu ale dzieki za ta role .Dojrzalosc umyslowa to temat dla psychologa i pedagoga ,uczymy sie jej na bledach i jeszcze raz prosze o wybaczenie mi... byc moze pomylilem forum .... ale takie jest zycie - czasem slonce ,czasem deszcz .. Do zobaczenia!!!