PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197542
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Czytam wypowiedzi na tym forum i zauważam trzy grupy wypowiadajacych sie: zaciekli obrońcy homoseksualizmu/stów, zagorzali przeciwnicy tegoż i ludzie neutralni. Dla mnie nie jest wazne to, jakie kto ma zdanie na ten temat w tej chwili lecz to, ze w ogóle rozmawia sie na tematyh tabu i taki myśle byl zamysl tego filmu. Mam on zmusic ludzi do rozmowy, na temat homoseksualizmu i obalac stereotypy, które buduja nienawisc.
Ciesze się, ze film powstał i poza tym uważam, ze dobre kino moze wiecej uczynic w sprawie tolerancji niz parady równosci.

Też tak uważam, tylko, żeby czegoś bronić lub coś gnoić trzeba mieć argumenty... Jak to jest davinci, że my je mamy a wiadome osoby znają tylko bluzgi?? Uważam, że spora gama rozmaitych przekleństw nie wyczerpuje tamatu :)
PS. Masz gg albo skype'a??

użytkownik usunięty
Finding_Neverland

Jasne ze mam gg:6425488. Ten kretyn... juz sie poci...Pozdrawiam:-)

ocenił(a) film na 1

lezbijka i gej hahaahahahahahahaaaaaaaaaaahahaha a broncie se ichhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Red_Carnage

Jezu jakie to niewyedukowane!! LESBIJKA pisze się przez "S"

użytkownik usunięty
Finding_Neverland

Mas numer gg:) zapraszam, pogadamy na osobnosci:)

użytkownik usunięty
Finding_Neverland

Masz numer gg:) zapraszam, pogadamy na osobnosci:)

Finding_Neverland

Maggie nie gorączkuj się tak :) nie czepiaj sie szczegółów :/

Asia_53

i nie wzywaj imienia pana Boga swego na daremno :D hahahahaha

Finding_Neverland

widać Maggie jaka Ty wyedukowana :/ wystarczy spojrzec jakie filmy lubisz :D hahahahahaha

ocenił(a) film na 1

ja nie mam argumentów??? o nie to wy nie wiecie jak na nie odpowiedzieć

ocenił(a) film na 1
Tulkas

maggie tak się wczoraj gorączkowała że myślałem że jej żyła pęknie ale to oczywiście ja bluzgam

Tulkas

zaczeła nas wyzywać a potem miała wąty że ją wyzywamy :/

Och, przepraszm! Ale to nie ja obrażam Boga wydzielając Mu ludzi do kochania i nienawidzenia! Jak ty możesz o tym decydować? Osoby takie jak wy mnie nie denerwują, raczej śmieszą! Malutcy małomózgowi ludkowie... Zacznijcie czytać uważnie, bo wertujecie "po łebkach" i później wychodzicie na tym jako "mniej inteligentni" bo źle interpretujecie fakty... Ach, żal... Davinci dziś mnie nie było cały dzień, jutro się odezwę :)