PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197544
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

No cóż, nie jestem gejem(mimo,iż uwielbiam facetów), ale jak najbardziej ich rozumiem. Geje to normalni ludzie, którzy żyją tak jak wszyscy inni ludzie, tylko tyle, że muszą się kamuflować przed intolerancją i osóbkami mające okrojone światopoglądy przekazywane im przez staroświeckich rodziców. Iśc do przodu to znaczy nauczyć się żyć z otaczającym nas światem, więc precz z homofobią i zacznijcie ludzie tolerować innych.

ocenił(a) film na 10
Binula

dobra nie pierdol, tu wogule nie chodzi o gejów, moze nie zrozumiales filmu, przeczytaj wszystkie kometarze z tego forum i zobacz jak ludzie myslą ; ) polecam

ocenił(a) film na 10
czester

Nie chodzi o gejów? A o co? Śledzę wypowiedzi na tym forum i muszę Ci powiedzieć, ze nie wiem o co Ci chodzi.

Elizabeth_Bennet_2

A w jakim sensie uwielbiasz facetów? Może jestes hetero ze skłonnosciami do homo - nie wiem.

Pyska

Aha, jeszcze jedno... piszesz jako facet, a oznaczone masz, ze jestes kobieta heh... kim w koncu jestes?

Pyska

Jetsem ćwoku kobietą!!!Naucz się czytać. Skoro nie potrafisz odróżnić kobiety od mężczyzny, to czemu jesteś homofobem, hehe:-)

ocenił(a) film na 10
Pyska

Ulatwie Ci zadanie - fragment opisu binek1983 "Jestem tolerancyjną studentką z Poznania". Wniosek - binek1983 jest KO-BIE-TA.