PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197539
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

o romansie księdza z zakonnicą ? lub człowieka który zakochał się i współżyje z osłem lub koniem ? Potem pokażmy to dzieciom niech nauczą się tolerować erotykę międzygatunkową.Żyjemy w 21 wieku skoro mamy mówić TAK homoseksualizmowi tolerujmy także inne związki.

filipxx

Powodzenia.. radzę zaszyć sie w lepiance w jakiejś afrykańskiej wiosce i nie wychodzić z tamtąd.. idealne
warunki dla osoby o takich poglądach.. to samo zacofanie.. Szkoda słów szczerze mówiąc.

filipxx

Drogi Człowieku,
musisz się pan zacząć przyzwczyczajać, bo pewnie ktoś natchniony pana postem właśnie rozpoczął prace nad scenariuszem...
a lepiankę to może nie dla pana, ale pańskich dzieci polecam...

ocenił(a) film na 10
filipxx

Chcesz edukować dzieci? Zacznij się zachowywać jak dorosły.

ocenił(a) film na 10
filipxx

Filipxx, wracaj do pokeballa. Niegrzeczny pokemon.
o romansie księdza z zakonnicą ? - Matka Joanna od Aniołów
człowieka który zakochał się i współżyje z osłem - Clerks 2

Jak przyjmuję cały czas rozmawiamy o orientacji homoseksualnej. Tak więc co do racjonalności Twoich przykładów: 1. Nie wiem jak nazwiesz wymyśloną przez siebie orientację seksualną odznaczającą osoby duchowne.
2. Panowie gejowie przeważnie nie współżyją ze sobą bez obopólnej zgody, w przeciwieństwie do kombinacji pan + zwierzaczek.

ocenił(a) film na 8
Birke_La_Folle

Kiedy widzę takie teksty od razu mam ochotę zabić.Człowiek, który twierdzi, że jego racja jest racją absolutną. To, że ludzie się zainteresowali tym i wreszcie zaczęto na to normalnie patrzeć, to dobrze. Oni nie są gorsi, tylko inni, a to różnica. A co z gorszymi rzeczami, które są na porządku dziennym? Aborcje (tylko te które nie są konieczne), alkoholizm, przemoc w rodzinach, pedofilia? Przypnij się do tego; Chyba, że sam jesteś jednym z takich ludzi xD Właśnie przez takich ludzi jak ty, homoseksualiści się ukrywają, ze strachu przed "oceną tego idealnego", choć mogliby żyć normalnie.
Weź zrób coś z sobą, bo mi niedobrze, jak to widzę.

ocenił(a) film na 1
vampire_knight

Mnie się nie dobrze robi jak czytam twoje wypociny.Aborcja , pedofilia , przemoc ? to sa przestępstwa człowieku więc nie porównuj tego z homoseksualizmem.Pozatym jakbyś nie zauważył to przymykam na to wszystko oko.Dlaczego homoseksualiści ukrywają się przed takim ja ja ? w życiu prywatnym nic mnie to nie obchodzi ale po co odrazu kręcić film który jest pokazywany w reklamach i zmusza mnie to do oglądania tej nienormalnej sytuacji ? Niech ci ludzie założą swoją prywatną stację i nie będę się niczego czepiał.Weź Pan czytaj ze zrozumieniem bo niedobrze mi się robi jak to widzę.

ocenił(a) film na 8
filipxx

równie dobrze można zapytać po co kręcić filmy o miłości heteroseksualistów. może wogóle zbudujmy gejom getto i udawajmy że ich nie ma żeby nie gorszyć dzieci

użytkownik usunięty
filipxx

Widać, jakie stosunki seksualne Ciebie kręcą! Dla mnie to one są strasznie niesmaczne!
Mylisz uczucia i związek między ludźmi z dewiacją, którą jest zapewne współżycie ze zwierzętami. Główna różnica miedzy homoseksualizmem a pedofilią, zoofilią itp. jest taka, że akty seksualne między osobami tej same płci są dobrowolne (nie wynikające z przymusu). Homoseksualizm, ani homoseksualiści nie wyrządzają nikomu krzywdy; nie wpływają destrukcyjnie ani na siebie, ani na otoczenie! Nie jest zaraźliwy, a tym bardziej nie można go propagować, gdyż to nie ideologia, lecz orientacja seksualna taka jak heteroseksualizm, niezmienna i nie wynikająca z kaprysu!