o romansie księdza z zakonnicą ? lub człowieka który zakochał się i współżyje z osłem lub koniem ? Potem pokażmy to dzieciom niech nauczą się tolerować erotykę międzygatunkową.Żyjemy w 21 wieku skoro mamy mówić TAK homoseksualizmowi tolerujmy także inne związki.
Powodzenia.. radzę zaszyć sie w lepiance w jakiejś afrykańskiej wiosce i nie wychodzić z tamtąd.. idealne
warunki dla osoby o takich poglądach.. to samo zacofanie.. Szkoda słów szczerze mówiąc.
Drogi Człowieku,
musisz się pan zacząć przyzwczyczajać, bo pewnie ktoś natchniony pana postem właśnie rozpoczął prace nad scenariuszem...
a lepiankę to może nie dla pana, ale pańskich dzieci polecam...
Filipxx, wracaj do pokeballa. Niegrzeczny pokemon.
o romansie księdza z zakonnicą ? - Matka Joanna od Aniołów
człowieka który zakochał się i współżyje z osłem - Clerks 2
Jak przyjmuję cały czas rozmawiamy o orientacji homoseksualnej. Tak więc co do racjonalności Twoich przykładów: 1. Nie wiem jak nazwiesz wymyśloną przez siebie orientację seksualną odznaczającą osoby duchowne.
2. Panowie gejowie przeważnie nie współżyją ze sobą bez obopólnej zgody, w przeciwieństwie do kombinacji pan + zwierzaczek.
Kiedy widzę takie teksty od razu mam ochotę zabić.Człowiek, który twierdzi, że jego racja jest racją absolutną. To, że ludzie się zainteresowali tym i wreszcie zaczęto na to normalnie patrzeć, to dobrze. Oni nie są gorsi, tylko inni, a to różnica. A co z gorszymi rzeczami, które są na porządku dziennym? Aborcje (tylko te które nie są konieczne), alkoholizm, przemoc w rodzinach, pedofilia? Przypnij się do tego; Chyba, że sam jesteś jednym z takich ludzi xD Właśnie przez takich ludzi jak ty, homoseksualiści się ukrywają, ze strachu przed "oceną tego idealnego", choć mogliby żyć normalnie.
Weź zrób coś z sobą, bo mi niedobrze, jak to widzę.
Mnie się nie dobrze robi jak czytam twoje wypociny.Aborcja , pedofilia , przemoc ? to sa przestępstwa człowieku więc nie porównuj tego z homoseksualizmem.Pozatym jakbyś nie zauważył to przymykam na to wszystko oko.Dlaczego homoseksualiści ukrywają się przed takim ja ja ? w życiu prywatnym nic mnie to nie obchodzi ale po co odrazu kręcić film który jest pokazywany w reklamach i zmusza mnie to do oglądania tej nienormalnej sytuacji ? Niech ci ludzie założą swoją prywatną stację i nie będę się niczego czepiał.Weź Pan czytaj ze zrozumieniem bo niedobrze mi się robi jak to widzę.
równie dobrze można zapytać po co kręcić filmy o miłości heteroseksualistów. może wogóle zbudujmy gejom getto i udawajmy że ich nie ma żeby nie gorszyć dzieci
Widać, jakie stosunki seksualne Ciebie kręcą! Dla mnie to one są strasznie niesmaczne!
Mylisz uczucia i związek między ludźmi z dewiacją, którą jest zapewne współżycie ze zwierzętami. Główna różnica miedzy homoseksualizmem a pedofilią, zoofilią itp. jest taka, że akty seksualne między osobami tej same płci są dobrowolne (nie wynikające z przymusu). Homoseksualizm, ani homoseksualiści nie wyrządzają nikomu krzywdy; nie wpływają destrukcyjnie ani na siebie, ani na otoczenie! Nie jest zaraźliwy, a tym bardziej nie można go propagować, gdyż to nie ideologia, lecz orientacja seksualna taka jak heteroseksualizm, niezmienna i nie wynikająca z kaprysu!