PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197544
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Co drugi temat jest blokowany, reszta się bez przerwy powtarza. Przydałby się jakiś powiew świeżości, np. kulturalny homofob, z którym możnaby się poużerać nie narażając się operatorowi.

ocenił(a) film na 8
Howler

Dokładnie. Obecne tutaj homofobki boją się udzielać w tematach odznaczających się wyższym poziomem kultury i inteligencji. Zakładają więc swoje "kuwety" i brudzą w nich ile wlezie. Ale ze względu na swoją wiedzę nie są w stanie napisać nic ciekawego. Zamykają się w schematach. Jest to coraz bardziej męczące, a końca niestety nie widać. Wyjście jest chyba jedno: należy porozdawać parę banów.

ocenił(a) film na 10
Howler

Za przeproszeniem, ileż można p******ić o tym samym? Ileż można zakładać próżnych w swej treści wątków, będących pożywką dla internerowych trolli i życiowych "noliferów". Poziom tego forum, tej tzw. "społeczności filmwebu" , na która składają się , chyba, głównie gimnazjaliści, jest żenujący (podobnie jak z resztą poziom tutejszej moderacji). Bo jak nazwać fakt, iż 90% dyskusji odbywa się n/t poza merytoryczne i wygląda mniej więcej tak:

"Cze!!!!!!111 ten film jest dla debili pedałuw, kazdy kto ma o nim posytywne zdanie to idiota, film jest gupi i tyle - tako żecze ja / Jasio Aha mam dyzlekscje i ADHD wiec siem nie smiejcie ze robie blendy ortograficzne"

"sam jestes iditoa, film jest fajny, jestes pewnie przedstawicielem ciemnogrodu. Umozliwia mi ta konkluzje spojrzenie z intelektualnych wyzyn na jakie ty nie bedizesz sie nigdy wspiac Ha, ha - podr. student mark-ie-tingu"

Powtórze się, trudno, warto mieć opinię, tylko, że nawet - jak rzecze ludowe przysłowie - nawet krowa je ma i trzeba je umieć uzasadnić. Tylko czego się spodzieć po kimś, kto wychował się na Emtiwi, nie potrafi się nad niczym w kinie skupic przez więcej niż 3 minuty o ile na ekranie coś nie wybucha.

Aha no właśnie, to odróżnia gówniarza od człowieka dorosłego, że w dyskusji ma do swojego adwersarza SZACUNEK i nie ocenia jego tylko OPINIE i ARGUMENTY, które ww. przytacza.

Nie neguję wartości co niektórych wypypowiedzi. Jest ich jednak na tyle malo, że nie warto tu już w zasadzie zaglądać. Było minęło.

Pozdrawiam,
R.

Icheb

I właśnie takie są konsekwencje a. reformy i b. kaczkofilii.
Wstyd mi, że sam musiałem przechodzić przez gimnazjum.

ocenił(a) film na 5
Howler

I znowu polityka. Za reformy było kiepsko (wiem, bo zdawałam maturę po staremu) i po reformie żle ( te gimnazja echhh).

Zacytuję Lema:

"Dopóki nie odkryłem internetu, nie wiedziałem ilu jest na świecie idiotów."