PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197544
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

To piękna historia miłosna, która nie mogła i nie miała szczęśliwego zakończenia. Strasznie smutna ta historia o najpiękniejszym uczuciu - miłości, w obliczu którego każdy człowiek pozostaje bezradny. Naprawdę poruszający film. Jestem pod wrażeniem.

jaderigo

Popieram w 100%!!! Masz u mnie mega plus za tolerancję!~!

ocenił(a) film na 1
jaderigo

o jebaneeeeeeeeee ludzie czy wy ma cie oczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy historia o pedalach piekna historia hahahaha

Red_Carnage

napewno płakaliscie na tym filmie hahahahahaha

Asia_53

ja też płakałam ale ze śmiechu :D hahahaha

użytkownik usunięty
Asia_53

I to maja byc te Twoje merytoryczne argumenty??!! Jestes żałosna, infantylna ignorantka !!! Nie lubie tak pisac, o innych, ale zmusilas mnie! Glupsza osoba jeszcze w zyciu nie pisalem, ale na szczescie duza czesc spoleczenstwa polskiego jest przeciwienstwem ciebie!

ej a czy ja przytaczałam teraz jakieś argumenty ?? Argumenty umieściam w innym temacie... jesteś strasznie dziecinny... a teraz pytam poważnie ile Ty masz lat ??

użytkownik usunięty
Asia_53

Ty nie masz zadnych argumentów dlatego pieprzysz takie farmazony!!! Prosze Cie idz do psychiatry tam Ci pomoga!! Ja nie mam zamiaru z Toba gadac, bo nie ma o czym!!

Mam argumentym, ale Ty chyba nie umiesz czytać :/

użytkownik usunięty
Asia_53

,,napewno płakaliscie na tym filmie hahahahahaha,ja też płakałam ale ze śmiechu :D hahahaha, ej a czy ja przytaczałam teraz jakieś argumenty ?? Argumenty umieściam w innym temacie... jesteś strasznie dziecinny... a teraz pytam poważnie ile Ty masz lat ??" To te argumenty, acha gratuluje?!!!
,,Argumenty umieściam w innym temacie"- Tak, tak sa podobne jak tutaj!
Nie kompromituj sie dziewczyno!!

Ty chyba nie wiesz co tą są argumenty :/ bo w tym temacie śmiałam się z tego filmu a nie dawałam argumenty :/ radze sie Ci douczyć :/

ocenił(a) film na 1
jaderigo

a ja się prawie porzygałem jak widziałem te ich przytulanie i jeszcze inne gorsz świństwa

ocenił(a) film na 10
Tulkas

szkoda ze sie niezadlawilestymi zygami bylo by jednego debila mniej na tym smutnym swiecie :/