Uwielbiam ten kawałek z tego filmu:) A co wy sądzicie o nim? (fajne są też 2 długie remixy tej piosenki które znalazłem w necie:) )
Ten utwór jest piękny. Nie tylko on, wszystkie piosenki z soundtracku "TBM" są świetne. Zasłużony Oscar dla Gustavo Santaolalli, chociaż konkurencja była ogromnie mocna - "Duma i uprzedzenie", "Monachium", "Wyznania gejszy" i "Wierny ogrodnik" - wszystkie te filmy cechuje wspaniała muzyka.
Uważam, ze ten film bez genialnej muzyki G. Santaolalli nie bylby tak samo wzruszjacy. Moje ulubione utwory-"Brokeback Mountain #1","A Love That Will Never Grow Old (Emmylou Harris)","I Will Never Let You Go (Jackie Green)","Riding Horses",
"The Wings"- jest genialnym utworm, bardzo mnie rozczula w ostaniej scenie filmu:(
Uważam, ze ten film bez genialnej muzyki G. Santaolalli nie bylby tak samo wzruszjacy. Moje ulubione utwory:
"Brokeback Mountain #1","A Love That Will Never Grow Old (Emmylou Harris)","I Will Never Let You Go (Jackie Green)","Riding Horses",
"The Wings"- jest genialnym utworem, bardzo mnie rozczula w ostaniej scenie filmu:(
Mam pytanie: jak moge zdobyc 2 remixy piosenki ,,The Wings"? Prosze o odpowiedz, nie ukrywam, ze chetnie zdobylbym wiecej utworów z ,,Tajemnicy..."
ja mam jeden remix i jest nawet fajny podaj mail to ci wysle a tak poza tym to faktycznie ten film bez tej muzyki nie bylby tym samym ale ta muzyka bez filmu tez to jest takie najlepsze polaczenie za kazdym razem jak slucham tej muzyki przypominaja mi sie sceny z bbm i mam prosbe uzywajcie oryginalnego tytulu bo ten polski jest kiepski i nie opisuje tego filmu tak jak oryginalny
Wpełni sie z Tobą zgadzam: sztuce genialne jest to, co sie ze soba bezprzecznie dopełnia i tak jest jest w przypadku tego filmu. Wszystkie te składniki tworza ten genialny film -BbM- przjmujac Twoją słuszna nazwe. Mój mail: davinci.l@interia.pl
Z góry dziękuje i pozdrawiam:-)
Wings bardzo mi sie podoba, jak zreszta wszystkie instrumentalne kawalki ze sciezki TBM; ten film nalezy do tych niewielu w ktorych muzyka jest tak wazna dla odczuwania calego filmu. Moim najleszym utworem jest jednak He Was a Friend of Mine - genialny tekst, genialna melodia, genialna interpretacja.