PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197544
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

Podobno jedynym dodatkiem na płycie dvd z Brokeback Mountain to ... dostep do scen.. Zadnych wywiadów, zadnego zwiastunu, zadnego reportazu. NIC!! Miałem w planach kupno filmu, jednak na pewno nie kupię - nie skoro jestem w taki sposób traktowany przez zasrany Monolith.

ocenił(a) film na 10
Sapiens

Maja byc zapowiedzi ;) http://www.monolith.com.pl/film.asp?kod=tajemn%20brokeback [www.monolith.com.pl/fil...] A tak serio - wydawcy potem dziwia sie ze piractwo kwitnie, skoro klientom daje sie taki shit...
Tak przy okazji rozbawily mnie dwie rzeczy na tej stronie. "Kategoria: komedia" i "Czas trwania:95 min"

ocenił(a) film na 10
xxx_12

Ach, co do tego to już inna sprawa. Komedia? Ciekawe dla kogo...
Tak. Fakt, zapowiedzi. A co to są zapowiedzi ? Kolejne badziewia reklamowane przez jeszcze bardziej badziewną firmę. Żałosny ten Monolith.
Nawet zwiastunu nie ma.

ocenił(a) film na 1
Sapiens

Ten film to jest komedia i wiedzcie że sie wcale nie pomylili :D

ocenił(a) film na 10
xxx_12

Ach, co do tego to już inna sprawa. Komedia? Ciekawe dla kogo...
Tak. Fakt, zapowiedzi. A co to są zapowiedzi ? Kolejne badziewia reklamowane przez jeszcze bardziej badziewną firmę. Żałosny ten Monolith.
Nawet zwiastunu nie ma.

ocenił(a) film na 10
Sapiens

Nie po to oszczędzałam tyle czasu, żeby kupić takie coś! Bez obrazy dla filmu - jestem w stanie zapłącić za niego każdą cenę. Ale super byłoby mieć jakieś dodatki. Może kupię wersję zagraniczną? Tam zawsze są dodatki, a często są polskie napisy. Zresztą, niepotrzebne mi są napisy.

ocenił(a) film na 10
Sapiens

Nie po to oszczędzałam tyle czasu, żeby kupić takie coś! Bez obrazy dla filmu - jestem w stanie zapłącić za niego każdą cenę. Ale super byłoby mieć jakieś dodatki. Może kupię wersję zagraniczną? Tam zawsze są dodatki, a często są polskie napisy. Zresztą, niepotrzebne mi są napisy.

ocenił(a) film na 10
Sapiens

co gadacie jest wszystko! wywiady, co na planie itd

ocenił(a) film na 10
Sapiens

co gadacie jest wszystko! wywiady, co na planie itd

ocenił(a) film na 10
BiggMommaDolly

Jak to? Nie ma! Gdzekolwiek przeczytasz o wydaniu pisze: dodatki: bezpośredni dostęp do scen. I tyle.

ocenił(a) film na 10
Elizabeth_Bennet_2

ja wypożyczałam to z Video Worldu na DVD i było to wszystko (wywiady nawet po polsku).

ocenił(a) film na 10
BiggMommaDolly

A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ocenił(a) film na 10
Elizabeth_Bennet_2

otóż to, otóż to.
:)
ach, ten Jake.

(jest napisane, że post za krótki. no to teraz będzie dłuższy.)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa

ocenił(a) film na 9
Sapiens

dvd mam, są wywiady, reportaż z planu, zwiastun, plus zapowiedzi innych filmów, uważam, że wydanie co namniej niezłe.

ocenił(a) film na 10
beige

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beige

Mam pytanko. Czy w wydaniu polskim znajdują się również "sceny usunięte"?

ocenił(a) film na 10
maciowski

nie pamiętam, ale nie przypominam sobie żeby były.
:(

ocenił(a) film na 10
Sapiens

kupiłam w Saturnie w Galerii Krakowskiej...bardzo fajne są zdjęcia z planu, na razie tyle widziałam...

ocenił(a) film na 10
jakalie

Przepraszam, ale jestem zdolna tylko do aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!