Podobno jedynym dodatkiem na płycie dvd z Brokeback Mountain to ... dostep do scen.. Zadnych wywiadów, zadnego zwiastunu, zadnego reportazu. NIC!! Miałem w planach kupno filmu, jednak na pewno nie kupię - nie skoro jestem w taki sposób traktowany przez zasrany Monolith.
Maja byc zapowiedzi ;) http://www.monolith.com.pl/film.asp?kod=tajemn%20brokeback [www.monolith.com.pl/fil...] A tak serio - wydawcy potem dziwia sie ze piractwo kwitnie, skoro klientom daje sie taki shit...
Tak przy okazji rozbawily mnie dwie rzeczy na tej stronie. "Kategoria: komedia" i "Czas trwania:95 min"
Ach, co do tego to już inna sprawa. Komedia? Ciekawe dla kogo...
Tak. Fakt, zapowiedzi. A co to są zapowiedzi ? Kolejne badziewia reklamowane przez jeszcze bardziej badziewną firmę. Żałosny ten Monolith.
Nawet zwiastunu nie ma.
Ach, co do tego to już inna sprawa. Komedia? Ciekawe dla kogo...
Tak. Fakt, zapowiedzi. A co to są zapowiedzi ? Kolejne badziewia reklamowane przez jeszcze bardziej badziewną firmę. Żałosny ten Monolith.
Nawet zwiastunu nie ma.
Nie po to oszczędzałam tyle czasu, żeby kupić takie coś! Bez obrazy dla filmu - jestem w stanie zapłącić za niego każdą cenę. Ale super byłoby mieć jakieś dodatki. Może kupię wersję zagraniczną? Tam zawsze są dodatki, a często są polskie napisy. Zresztą, niepotrzebne mi są napisy.
Nie po to oszczędzałam tyle czasu, żeby kupić takie coś! Bez obrazy dla filmu - jestem w stanie zapłącić za niego każdą cenę. Ale super byłoby mieć jakieś dodatki. Może kupię wersję zagraniczną? Tam zawsze są dodatki, a często są polskie napisy. Zresztą, niepotrzebne mi są napisy.
Jak to? Nie ma! Gdzekolwiek przeczytasz o wydaniu pisze: dodatki: bezpośredni dostęp do scen. I tyle.
ja wypożyczałam to z Video Worldu na DVD i było to wszystko (wywiady nawet po polsku).
A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
otóż to, otóż to.
:)
ach, ten Jake.
(jest napisane, że post za krótki. no to teraz będzie dłuższy.)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa
dvd mam, są wywiady, reportaż z planu, zwiastun, plus zapowiedzi innych filmów, uważam, że wydanie co namniej niezłe.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kupiłam w Saturnie w Galerii Krakowskiej...bardzo fajne są zdjęcia z planu, na razie tyle widziałam...