PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=730061}

Tajemnica Instytutu Atticus

The Atticus Institute
2015
5,8 13 tys. ocen
5,8 10 1 13223
5,4 5 krytyków
Tajemnica Instytutu Atticus
powrót do forum filmu Tajemnica Instytutu Atticus

właściwie taki zlepek paranormalny w nieprzekonywującym wykonaniu, oraz formie, jakby na prędko polepiony. Bez szczegółów z odcięciem logiki.. Nielogiczne akcje są powielane co chwila są co sprawia, że film jest przezabawny momentami, miał być przecież straszny. Oczywiście akcje które się wykluczają, forma dokumentalizowana, a wprost braki logiczne.

ocenił(a) film na 9
Bonus

Obejrzyj o 2-3 rano :)
Znawco :)
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Bonus

Durniejszego komentarza w zyciu nie czytalam. I wcale nie dlatego, ze mi sie film podobal, a autorowi tematu nie, tylko dlatego, ze sam komentarz jest jakims belkotem nijak sie majacym do filmu.

EwaVoodoo

Twoj komentarz tez wyglada mi na bełkot ponieważ nie nawiazuje niczym ani do filmu ani do mojego komentarza kto wiec go pisał i po co palnął coś takiego?

ocenił(a) film na 7
Bonus

Nawiazuje do twojego komentarza, gdybys w jednym moim zdaniu nie znalazl tego nawiazania, to powtarzam, jest belkotem bez zadnego zwiazku z filmem, tak jakbys tego filmu w ogole nie ogladal, tylko sobie wstawil temat, zeby potrollowac. Odbij ode mnie, bo nie mam ochoty prowadzic przepychanek na poziomie przedszkola.

Bonus

A tak z ciekawości od kiedy sytuacje paranormalne mają mieć logikę???