Pierwsza recenzja od fana na imdb zniszczyla moje nadzieje na porzadny film.Gosciu pisze ze postaci sa calkiem dobrze odwzorowane, ale cala reszta ssie na calej linii - gra aktorow, walki, muzyka, scenariusz...Cudow po tym filmie niestety nie mozna sie spodziewac, a szkoda, bo trailer zapowiadal calkiem fajna adaptacje.
Skad możesz wiedzieć, że film jest kiepski, skoro nawet go nie obejrzałeś? Nie wzoruj się na czyichś ocenach. Obejrzyj i sam oceń, a nie rezygnujesz, bo ktoś napisał, że film do bani...
Oooo...Proszę, proszę, kto się odezwał. Gohanie, pederasto biegający w różowych rajstopach, mało ci pocisków? jesteś besztany na każdym forum i jeszcze tutaj się udzielasz. Ty chyba lubisz być obrażany i poniżany. Po chuj się wpierdalasz? tasuj się dalej przy Dragonball: Evolution, i nie wkurwiaj woźnego.
Jak ma być rozmowa na twoim poziomie, to ok, jesteś tak samo besztany ;D
jak ja przez hmmm, 2-4 osoby, więc ty wypierdalaj i pocałuj mnie w dupę,
dziecie neostrady, nie ma co robić, więc siedzi cały dzień na filmwebie ;D
żal mi cię, ok usuwam się w cień i będe spoglądał jak robisz z siebie
morrona, aha i nie zapomnji sobie dopowiedzieć, że teraz uciekam bo tak mi
pojechałeś że się załamię, kurwa ale ty musisz mieć mniemanie o sobie,
jeeezu, dziecie nieo, nara trzymaj się tego forum bo tylko tu ktoś cię
słucha, tak to jest jak nikt nie chce wysłuchać cię z domu...
Mam pytanie. Czy wiecie może gdzie można obejrzeć ten film online? Premiera chyba już była ale nie jestem pewna bo cały czas na filmwebie zmieniają date...
Była 20 marca, ale nie wiadomo kiedy będzie film do ściągnięcia czy
obejrzenia, chodzą plotki że w wybranych kinach w polsce gdzieś w czerwcu
wyświtlą film, ale nie wiem czy to prawda skoro wcześniej wyjdzie dvd, ale
jeśłi chodzi o film to codziennie patrze, i nie ma ani kick ass na którego
czekam ani tekken'a w wersji cam, nic, ;/
U nas film ma prawdopodobnie ukazać się tylko na DVD, tak jak w UK. W UK i w Polsce jest największe piractwo i dlatego mało filmów do nas trafia. W UK jest to dobre rozwiązanie ponieważ kto będzie chciał obejrzeć ten film to pójdzie i go sobie wypożyczy, a my pewnie będziemy się żydzić nawet na 5 zł, żeby go sobie wypożyczyć. Takie realia.
Dzięki wielkie. Szkoda że w kinach nie beda wyświetlali tego filmu bo tyle na niego czekałam. Lipa :/
Hmm, odpyskowanie na poziomie hehe ale żenada, nie radzisz sobie z
emocjami... skzoda
To nie jest odpyskowanie. Emocje to wzbudzam u was lamusy, ja się dobrze bawię gdy wam cisnę.
Tak jak mówiłem, za duże mniemanie o sobie, ale tak to jest jak rodzice
wmawiają w dzieciństwie że jest się wyjątkowym...
Oczywiście że mam duże mniemanie o sobie. Ty człowieku jesteś niepoważnym gówniarzem, który daje oceny na filmwebie filmom których nie oglądał. Na forum "Dragonball: Evolution" powiedziałś że jesteś fanem Dragonball'a i że wszystko co z nim związane ma u ciebie 10, i dlatego dałeś filmowi 10/10 chociaż go nie oglądałeś. Jesteś śmieszny dzieciaku.
Ja jestem dzieciakiem, ja, to ty pyskujesz i rządzisz się na tym forum, a
dzieckiem neo, które myśli że jak powie spierdalaj, to ktoś się załamie,
pewnie tak już do siebie zraziłeś osób że tylko tu możesz pokazywać swoje
ja...
zamknijcie sie zaluscie se inny temat na ktorym mozecie sie wyzywac a nie tu i nie obchodzą mnie wasze preteksty
Nazywasz kogoś "niedouczonym bękartem"? Popatrz człowieku jak się pisze przymiotniki od nazw własnych i wtedy poprawiaj...Żenada.
Tak się składa że nie jestem mocny tylko w gębie, takich cwaniaczków jak ty leje pasem, oplówam i poniżam, jestem waszym koszmarem, frajerzy. Twoje niedorozwinięte teksty są dla mnie pożywką, zjadam takich śmieci jak ty jednym kęsem, frajerku.
Hehehe, ja zrobiłem jeden błąd a koleś napierdala nimi cały czas, jak byś nie zauważył, cipku. Widzę że dalej kozaczka strugasz, musisz się bardziej postarać synu dziwki i doliniarza.
Wozny ty ćwoku z burdelu myślisz że jesteś lepszy to się mylisz ić sie schowaj z takimi teksatami tylko cie na tyle stac ty pierdolona kurwo myslisz ze sie ciebie boje jesli tak to chyba masz urojenia jebany szczylu jesli myslisz ze jestes grozny to zyjes fikcją
Odezwał sie ten co jest taki dorosły .Niebęde pisał dalej bo to niema sensu ,szkoda czasu na takie osoby.
wozny_grozny, ja Ci po prostu gratuluję podejścia do życia i życzę żebyś zdechł w samotności, olewany z góry ciepłym moczem przez wszystkich, którym kiedykolwiek zapyskowałeś. Są ludzie, ale i taborety takie jak Ty, w dodatku z wątpliwej jakości plastiku. Trudno, pozostaje nam się cieszyć, że Twej facjaty nie musimy oglądać na codzień, a to już można nazwać urokiem życia.
A ja życzę tobie żeby zdechła twoja matka, ojciec i wszyscy bliscy. W moim mieście był byś bity i poniżany codziennie aż do końca swojego nędznego żywota, ty żałosny spedalony frajerze.
Czekam na twoje kolejne wypociny, postaraj się bardziej następnym razem, te twoje pociski grzeją mnie centralnie w suta.
Daj głos suko.
,,A ja życzę tobie żeby zdechła twoja matka, ojciec i wszyscy bliscy" z tym woźny groźny ,,trochę" przesadziłeś. Jak juz coś mogłeś wymyśleć co innego bo takiej rzeczy nie powiedziałabym nawet najgorszemu wrogowi.Zresztą ludzie po co wam to. Kłócicie się tylko o jakiś film, ale żeby aż tak?
I jeszcze jedno... nie chce uczestniczyć w dalszej kłótni. Napisałam tylko to co miałam do powiedzenia. Jak wy zrobicie to już wasza sprawa.
Wozny grozny ok. Naprawdę nie ma sprawy. W sumie skąd mogłes wiedzieć ze jestem babką skoro praktycznie wogóle nie pisałam z końcówką -am ;D Byłam co prawda wkurzona ale później chciało mi się śmiać, że jestem pedofilem i należy mnie wykastrować ;]
"Kto zaczyna z woźnym ten musi się szykować na zniszczenie totalne."
Zniszczyłeś mnie, totalnie, jesteś boski. W sumie to Shana100 ma rację, po co się kłócić i zniżać się do czyjegoś (czyt. wozny_grozny) poziomu. Ja Ci chłopie tylko się dziwie po prostu, jak można być takim burakiem i, jak sam stwierdziłeś, mieć frajdę z gnojenia ludzi. Psycholog by Ci się przydał, to pewne, ale to już Twoje życie i nic mi do tego...
woźny nie ma co, ładne cyrki odstawiasz :D Wszyscy się z ciebie śmieją, a ty i tak wypisujesz te głupoty hehehe. Nie ma to jak forumowy klaun :)
Najzwyczajniej stanąłem w obronie tych, których zacząłeś jeździć, a z tego co widzę pierwszą, nieuzasadnioną ofiarą, był Braindead138.
To z boskością to ironia, wcale Cie za takiego nie uważam.
Życzę wesołych świąt.
Jeeezu, woźny czytam twoje posty, i myślałem że jak chcesz komuś nawjeżdżać
to muszą być to logiczne i sensowne posty, przy czym teraz piszesz jak 10 -
letnie skrzywdzone przez los dziecko, może to zabrzmi sztucznie, ale
naprawdę mi cię żal...
Znowu się poniżasz klaunie, nikogo nie obraziłem tylko stanąłem w obronie założyciela tematu. Jeśli chodzi o wszczynanie kłótni na tym forum to najlepszy jesteś ty, bo za każdym razem kiedy ktoś ma inne zdanie to usłyszy od ciebie jakieś obelgi.
Właśnie, panie wozny_grozny, jak to jest u Ciebie, bo nie mogę rozszyfrować: szanujesz odmienne zdanie na jakiś temat czy u Ciebie to nie bardzo funkcjonuje? Pytam teraz z czystej ciekawości, bez urazów.
Kurwa, przejżyjcie tematy i posty to zobaczcie sobie kto do chuja zaczął kłótnie. Jak można szanować zdanie kogoś kto nie widział filmu, a jedzie po nim i wystawia mu ocenę.
"Znowu się poniżasz klaunie, nikogo nie obraziłem tylko stanąłem w obronie założyciela tematu. Jeśli chodzi o wszczynanie kłótni na tym forum to najlepszy jesteś ty, bo za każdym razem kiedy ktoś ma inne zdanie to usłyszy od ciebie jakieś obelgi."
Ty kurwo jebana, to ty mnie pierwszy obraziłeś na forum ty kundlu zawszony.
Wszystko zaczęło się od tego, że wmawiasz ludziom że oceniają film przed obejrzeniem.
Udusiłbym twoją matkę za to, że pomimo twojej ułomności i tak pozwala ci tyle siedzieć przy kompie i obrażać ludzi. Mógłbyś wyrażać się trochę grzeczniej chłopczyku, bo jak już na pewno zauważyłeś forum odwiedzają tez kobiety i niewiele młodsze od ciebie dzieci.