Pierwsza recenzja od fana na imdb zniszczyla moje nadzieje na porzadny film.Gosciu pisze ze postaci sa calkiem dobrze odwzorowane, ale cala reszta ssie na calej linii - gra aktorow, walki, muzyka, scenariusz...Cudow po tym filmie niestety nie mozna sie spodziewac, a szkoda, bo trailer zapowiadal calkiem fajna adaptacje.
żal już odpisywać na te obelgi rodem z zerówki, co bym nie napisał to ty i tak wygenerujesz nowe teksty na bluzgaczu.pl i je tu wkleisz. Nara życiowy nieudaczniku :)
PEWNIE POWSTANIE KOLEJNA SPIERDOLONA HOLLYWODZKA SZMIRA,COS NA WZOR QUEST Z VAN DAMMEM ZE SIE TYLKO NAPIERDLAJA.A TY WOŻNY TAK SIE KURWA NIE NAPINAJ BO CI HEMOROIDY POPEKAJĄ
SLUmaniak bękarcie, spierdoloną szmirą to jesteś ty. Jesteś tak zjebanym kurwiszonem, że należy cię uśpić. Ja się nie napinam, to wy się napinacie gdy was cisnę. Szczeknij jeszcze raz frajerze.
HAU HAU idioto, woźny już niejesteś groźny, a byłeś kiedyś, e e nie ważne, wszyscy drą z ciebie łacha aż miło ;D
WOZNY CIECIU NIE PYSKUJ,SZACUNEK DLA LUDZI ULICY KURWA.CHCESZ ZEBYM SZCZEKNĄŁ TO SZCZEKNE PSIE-HAU HAU WOZNY TO LAMER HAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hahaha kurwo, i ty śmiesz pisać o szacunku ludzi ulicy ty frajerze pierdolony. Ludzie ulicy takich kondonów jak ty jebią prosto w ryj, jesteś zwykłym szczeniackim frajerem
ŁAHAHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAAAAAAA PEWNIE OD TYCH WYPOCIN MASZ BRĄZOWO ŻÓLTE GACIE KMIOCIE Z WYSYPISKA
Chciałbyś pocisnąć ale jesteś za chudy kurwiszonie. Przybyłem na to forum by cisnąć takich leszczy jak ty, takich którzy myślą że gdy będą zgadzać się z innymi tępymi dzieciakami tutaj to będą bardziej lubiani i się w ten sposób dowartościują.
WLAŚNIE CI POCISNĄŁEM TĘPA RURO,JAK BYM TEGO NIE ZROBIL TO BYŚ NIE ODPISAŁ YNTELIGENCIE YEBANY
I powiedz mi teraz dlaczego się przyjebałeś do mnie, co?
BO TAKĄ MAM OCHOTE KURWA,POWIEDZ LUBISZ SSAĆ PRĄCIA KOLEGOM ZE SZKOLY SPECJALNEJ ŁAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a najłatwiej jest dowartościować się w internecie idąc za większością, nie mając własnego zdania. Tylko ja mam odwagę postawić się tutaj neo dzieciarni, która gówno wie o filmach i o tekkenie.
DLA MNIE JESTEŚ KOZAK W NECIE PIZDA W ŚWIECIE-NA KOLANA PSIE I SLU FOREVER.
Te twoje marne próby pojazdu są bardzo śmieszne, lubię gdy takie dzieci jak ty zgrywają kozaków. Pisz i ośmieszaj się dalej błaźnie, ja mam tylko beke z twoich postów. Daj jeszcze głos suko, chętnie się jeszcze z ciebie pośmieję.
wozny grozny moze i nie jest święty ale po co ty SLUmaniak zaczynasz? :/ W tej kwestii się zgodzę z woźnym że albo chcesz sie przypodobać innym forumowiczom albo poprostu ci się nudzi. Zresztą twoje teksty nie są najlepsze. Bez urazy.
Gohanku, to ty jeszcze żyjesz? Nie będę cię cisną bo szkoda mi ciebie, tyle się wycierpiałeś na filmwebie. Dlaczego nie udzielasz się już na forum "DB:E"? Dalej chodzisz w różowych rajstopach?
RÓŻOWYCH RAJSTOPACH :D !!!!
Ja widziałam DB:E i uważam że to był naprawdę kiepski film :/ Spieprzyli ekranizację anime z mojego dzieciństwa i wystawili to na pokaz. Małpy.
wozny grozny moze i nie jest święty ale po co ty SLUmaniak zaczynasz?
JA NIE ZACZYNAM,NAPISAŁEM TYLKO ŻEBY GOŚCIU SIE NIE NAPINAŁ BO MU HEMOROIDY PEKNĄ,CZYLI MARTWIE SIE O JEGO ZDROWIE CZY TO KURWA ŻLE???.
TEN WOŻNY OBWOŻNY PACAN POTEM MNIE ZBLUZGAL WIĘC CO MAM SIĘ SMIAĆ?
Stary, naprawdę ruszają cię te bluzgi na poziomie 10 latka, ani nie umie komuś jak to określa pojechać z sensem i inteligencją tylko teksty w stylu, ruchasz swojego ojca, to jest poziom tego małego nie groźnego obwoźnego...
Pacan to cię zrobił, tylko zabić za szczeniaka zapomniał. Co kutasie, mięknie ci rura? Jesteś żałosny i wzbudzasz tylko uśmiech na mojej twarzy. Pogrążasz się coraz bardziej, jesteś pożywką dla mnie, łykam twoje marne wypociny. Ty będziesz ośmieszał się dalej swoimi postami, a ja będę smakował twoją powolną, nieuchronną klenske. Chcesz się przekonać jaki naprawdę jestem groźny?
Widzę Gohanku że znalazłeś nowego chłopczyka do swoich gej zabaw. Pasujecie do siebie. Który robi za babę?
"RÓŻOWYCH RAJSTOPACH :D !!!!
Ja widziałam DB:E i uważam że to był naprawdę kiepski film :/ Spieprzyli ekranizację anime z mojego dzieciństwa i wystawili to na pokaz. Małpy"
Masz +1000000 do respektu :)
A taki Gohanek wystawił ocenę "DB:E" 10/10 jeszcze przed obejrzeniem, tłumacząc się że jest fanem Dragonball i wszystko co z nim związane ma u niego 10. I jak brać na poważnie takiego dzieciaka.
'nieuchronną klenske'
łoooohohohooooo 'miszcz polczyzny' sie odezwał
caps lockiem pisze po to żeby takie ciecie jak ty mialy trochę radochy że mogą komus pojechać.
niegrożny obwożny jak ty możesz miec usmiech na twarzy skoro masz ryja???
możesz mi tu pierdolić o 'klenskach' ja na ciebie kładę długa lache filmwebowski trollu.
piszesz że łykasz moje wypociny-ty co innego łykasz parchu łeheheheeeeeee
film będzie do dupy bo jak tak mówię,a jak coś mowie to mam 100% racji kurwa mać.
"łoooohohohooooo 'miszcz polczyzny' sie odezwał"
Popatrz na swoje posty pierdolony kurwiszonie, ja "miszczem polczyzny" nie jestem, ale ty ułomny człeniu w ogóle pisać nie umiesz.
SLUmaniak pedale, zamiast siedzieć na filmwebie może byś zabrał swojego chłopaczka Gohanka na spacerek do lasu, wiem że wasza miłość kwitnie. I do chuja nie kryj się ze swoją orientacją, ja w sumie do pedałów nic nie mam, ale jak ktoś ma akceptować ciebie skoro ty sam nie akceptujesz siebie jako geja. Gohanek w jednym z for na filmwebie przyznał się do bycia gejem i wyznał że lubi chodzić w różowych rajstopach, w tej sytuacji ty jako jego nowy chłopak również powinieneś oficjalnie się ujawnić.
'SLUmaniak pedale, zamiast siedzieć na filmwebie może byś zabrał swojego chłopaczka Gohanka na spacerek do lasu'
do tego lasu gdzie ciągniesz kierowcom tirów? hahahaaaaaa
'ja w sumie do pedałów nic nie mam'
skoro nim jesteś to nic do nich nie masz oczywiste nie?,mistrzu ciętej riposty i kurwa metafory...
'ja "miszczem polczyzny" nie jestem'
ROTFL ŁAHAHAAAAAAAAAHAHAAAAAA
ale za to masz już 18 lat i pracujesz w markecie na dziale z rybami,o kurwaaaa hahaaaaaaa
KURWA OBWOZNIK TAKI Z CIEBIE POZYTEK ŻE MI HUMOR POPRAWIASZ,INACZEJ TO POWINNI CIE PRZEZNACZYC NA ORGANY DO PRZESZCZEPU.
Widzę że bardzo nie akceptujesz siebie jako geja, nie radzisz sobie ze swoją orientacją, powinieneś porozmawiać ze specjalistą. Szkoda mi ciebie, nie dość że pedał z ciebie to jeszcze frajer i bękart. Życie cię nie oszczędza lamusie, ale zawsze możesz się powiesić. Chuj ci w dupe frajerze.
SLUmaniak już lepiej pracować w dziale z rybami niż się kompromitować w taki sposób jaki ty to robisz :D Powiem to samo co woźny: Nie musisz się kryć ze swoją orientacją, naprawdę! Michał Piróg przyznał otwarcie że jest gejem no i co? Dalej z tym żyje więc ty też możesz.
wiesz grozny chyba bez sensu jest aby jeden jechał drugiemu,to do niczego nie prowadzi...
dlatego...
w ramach swojej wspaniałomyślności...
postanowiłem...
uczynic cię SWOIM FORUMOWYM PSEM ŁAHAHAAAAAAAAA
od dzisiaj będziesz spełniał moje rozkazy
będziesz szczekał,aportował i służyl mi bo jestem twoim panem.
w ramach tego dostaniesz jakieś ochłapy z krolewskiego stolu i cieply kąt.
sprzeciwów nie przyjmuje bo jesteś tylko psem więc zdania nie masz.
Naucz się służyc księstwu spod sztandaru SLU-yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
Kurde slumaniak ty tutaj?,ja pierdziele myslałem że nic juz nie jest w stanie mnie zdziwic a tu proszę,maniak walczy na forum tekkena hehe.
ale powiem że tym ostatnim postem niezle pocisnąłeś.
a jak ja jestem wszędzie tam gdzie panoszą sie internetowe kozaczki.
myslalem ze ten wozny bedzie naprawde grozny a tu nic,kicha,typowy blondwłosy chlopiec z parady rowności.
takich roznosze na strzepy na forach jak i w zyciu.
a wozny co do tego ze nosze dresy tak owszem kurwa,zwlaszcza jak chodze na siłke,i niski nie jestem o kurwa co to to nie,w drzwi od twojego kurnika bym sie nie zmiescił.
ale testosteron mi podskoczyl,łaaaaaaaaaaaa
wozny kundlu do nogi,gdzie jesteś jak pan wzywa?
nudno tu,trzeba oszukac innego częsciej odwiedzanego forum,może avatara?.
Hahaha, jedynym psem na tym forum jesteś ty, bezdomnym, zawszonym, porzuconym kundlem. Widzę pedale że coraz słabiej ci idą próby pocisku, nie stać cię na dobry pojazd głupi dresiku. Niszczę cię każdym postem, a twoje marne pojękiwania nie robią na mnie żadnego wrażenia. Jesteś fanatycznym fanem Peji, a skoro jesteś pedałem to pewnie chciałbyś żeby Rysiek cią załadował w dupala, marzysz o tym kurwiszonie, ale musi ci wystarczyć twój chłopaczek Gohan. W swoim mieście musisz być nieźle dręczony i poniżany, nie dziwie się, sam gdybym cię spotkał na ulicy to naszczał bym ci na ryj ty zniewieściały pedałku. Chodzisz na siłownie tylko po to żeby obciągać swoim kolesiom z siłki, frajer z ciebie w życiu i na forum, przed tobą tylko jedna przyszłość - życie na śmietniku. Jesteś dla mnie nędznym robakiem i rozgniatam cię jak chcę, zresztą każdy inteligentny człowiek tutaj na forum jedzie po tobie, nawet kobietka cię tutaj pocisnęła, jesteś zniszczony dzieciaku.
,,ale testosteron mi podskoczyl,łaaaaaaaaaaaa"
Tylko zboczeńcom i gwałcicielom tak nagle podskakuje testosteron.
,,wozny kundlu do nogi,gdzie jesteś jak pan wzywa?"
wozny grozny w przeciwienstwie do ciebie nie siedzi pół dnia przed komputerem a prawdziwy pies to nie podszedłby nawet do ciebie bo bałby się.
,,nudno tu,trzeba oszukac innego częsciej odwiedzanego forum,może avatara?."
Jak się jest wyrzutkiem i się nie ma przyjaciół to trzeba jakoś zbić czas...
co do filmu to obczajcie sobie zdjęcia!http://wwws.warnerbros.co.jp/tekken/productionnote.html.Myśle że film bedzie w miare dobry,ale wszystko sie okaże na premierze!Pozdrawiam
Gohanku drogi, na "DB:E" już nie siedzę, wszyscy obrońcy tego gniota uciekli z forum więc nic tam po mnie.
A co do tekkena to bardzo dziwne że niby premiera była już w japonii, a w sieci nie ma nawet wersji cam. Premiera w UK na DVD była już tyle razy przekładana, że nie wierzę już w te daty podawane w internecie. Film widmo.
Na angielskiej wiki piszę że tekken w japonii zarobił około 20 milonów, a teraz można tylko czekać na dvd, bo nawet z db evo wyszedł cam z japonii a z tekken'a nie ma nic...
Ludzie co się porobiło,przygarnąłem tego kundla woznego bo miałbyć grożny a tu taki numer mi wywinął-posłuchajcie:
Mniej więcej od kilku dni go nie ma,więc wczoraj wyszedlem na miasto go poszukać.Ide sobie i widzę dwie babcie,rozmawiały ze soba najwyrazniej poruszone czymś,podchodze do nich i mowię;
JA
-dobry dzień
BABCIE
-dzień dobry sluchamy pana
JA
-nie widzialyście panie (stare rury nie panie) tego psa (pokazuje zdjęcie)
BABCIE
-a to ten pies co ci przed chwila mówilam,słucha pan wczoraj wpadł mi ten kundel na podworko i mojego czarka napadł.
JA
-ale co pogryzł tego człowieka?
BABCIE
-nie człowieka,Czarek to moj pies,a ten pański przybłęda wskoczył na niego od tyłu no i wie pan,no kopulowal z nim.Ja rozumiem że gdyby to suka była ale to samiec przecież,teraz czaruś nie może się otrząsną z tego wszystkiego i spi u mnie w nogach.
nagle odzywa sie druga babcia
-kochana,to to nic,ja przed wczoraj widziałam jak na łące krowy atakował
-jak to krowy? (odzywa sie druga babcia),gryzl je?
-nie tam kochana,nie gryzł ale pod ogon właził,no wie pani,no pieprzył je.Przebacz mi matko najświętsza te słowa,ale już nerwowo nie wytrzymuje jak widzę takie zboczenia.
Zawstydzony tym że mój pies rżnie inne psy i krowy obiecalem kobitom że uwiąże go na krotszym łancuchu i odmowie kilka zdrowasiek w ramach pokuty.Poszedlem dalej,mijam sklep i nagle zaczepia mnie okoliczny żul Józek (dziwny to człowiek,ponoc jego matkę w stanie wojennym,zomowcy zatłukli parasolką)
ŻUL
-'miszczu' masz może kurwa ze dwa zeta na bułkę?
(juz sie szykowałem żeby mu przyjebać ale mówię)
JA
-dam cie te 2 zeta,ale najpierw powiedz mi czy widziales tego kundla?(pokazuje zdjęcie)
ŻUL
-o kurwa co za kojot hahahaaaa.No więc wczoraj wieczorem smakowalismy z blachą (ksywa żula,jak byl mały to mu wieko od studzienki na głowe spadło i jakos tak mu zostało do dzisiaj heh) wisienki (nie o owocach tu mowa).Nagle 'blacha' poszedł w krzaki wypróżnic się.Ja dopijałem resztki i slyszę wrzask kumpla.Mysle sobie kurwa,widocznie spodni nie zdjął zanim zacząl srać.Ale widzę jak wyskakuje z krzaków z opuszczonymi spodniami,i probuje cos z tyłka zdjąć.Patrze a to jakis kundel mu w dupe wsadził i go posuwa!,i to moj koleżko byl ten pies co mi tu pokazałeś.Jakoś go odpędziliśmy,ale co z tego 'blacha' z domu nie wychodzi bo go strasznie odbyt boli.No i jak dasz mi te dwa zeta?.
Jak umowa to umowa,dałem i wkurwiony wrócilem do domu.
Pytam się gdzie jesteś ty zapchlony kojocie?,dostales ciepły kąt i żarcie i mi takie numery wycinasz?.Wracaj do mnie czyli swojego pana pokłony skladać to może ci przebaczę.
I jeszcze jedno nie żartować mi tu z mojego idola kurwa mać;
http://th.interia.pl/50,b7fcb2cbe2565546/peja.jpeg
shana100;
,,ale testosteron mi podskoczyl,łaaaaaaaaaaaa"
Tylko zboczeńcom i gwałcicielom tak nagle podskakuje testosteron.
,,wozny kundlu do nogi,gdzie jesteś jak pan wzywa?"
wozny grozny w przeciwienstwie do ciebie nie siedzi pół dnia przed komputerem a prawdziwy pies to nie podszedłby nawet do ciebie bo bałby się.
,,nudno tu,trzeba oszukac innego częsciej odwiedzanego forum,może avatara?."
Jak się jest wyrzutkiem i się nie ma przyjaciół to trzeba jakoś zbić czas...
hmmmmm
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ekhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurwa mać,prosiaczku aż sie wychrząkać nie mogę po przeczytaniu twojego posta.Co to mialo do chuja być? łahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobra jak mowilem spadam juz bo tu nudno jak skurwysyn.
Hahaha, zniszczyłeś się tym postem, hahahaha. Nie muszę cię nawet pojeżdżać, tak się kompromitujesz że moje pociski są zbędne. Pełno jest klaunów w sieci, ale ty przodujesz dzieciaku.
,,.Co to mialo do chuja być? łahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
To co sądzę na twój temat. Proste i nieskomplikowane. Sorry ale twoje komentarze pozostawiają wiele do życzenia :/ W mojej szkole to wszyscy stwierdziliby że jesteś chory.
A i jeszcze jedno. Widzę że naprawdę nie masz przyjaciół skoro spędzasz tyle czasu na pisanie tych żałosnych historyjek. Jak to przeczytałam to chciało mi sie śmiać z ciebie. Skompromitowałeś się....niestety =D
Przykro mi,ale nie zgadzam się z Wami.Śledzę troche co tu wyprawiacie i na początku miałam o slu podobne zdanie jak Wy.Ale tymi ostatnimi postami niezle pocisnął i widzę że gościu po prostu drwi z Was,a Wy się strasznie spinacie.Akurat mi ten ostatni post poprawił humor bo byl po prostu śmieszny.
Pozdrawiam.
Shana żal mi cie, niegroźny obwoźny zwyzywał cie od pedofili a ty mu lizesz dupsko.
Do obwoźnego: zostałeś zjechany i możesz się chować po kątach i żreć psią karme hehe, trafił się ktoś kto zmieszał cie z gównem na twoim poziomie tyle że 100 razy konkretniej. Nie pisz tu nikomu o poziomie IQ, bo sam waliłeś teksty typu 'ty zawszony kundlu, daj głos suko itp', jesteś prostakiem, a ten SLU przynajmniej cie zgasił.
No proszę, kto się odezwał. Ty się tutaj nie udzielaj frajerze, zostałeś zniszczony dawno temu i spierdoliłeś z forum. Zapomniałeś chyba z kim masz do czynienia bękarcie, trzeba cię chyba znowu pogonić z tąd. Co do Shany to przeprosiłem ją, Shana jest inteligentną osobą i nie liże nikomu dupska. Widzę że chcesz się przypodobać temu gejowi SLU, pewnie liczysz na to że SLUpedałek zerżnie cię w dupala, ty zboczony pajacu. Ty i ten SLUgej jesteście marnymi robakami, niszczę was tak jak mi się podoba, a wasze nędzne posty którymi się tylko ośmieszacie grzeją mnie centralnie w suta. Nigdy mi nie pociśniecie pedalskie suki, jesteście na to zbyt słabi, nie ta liga gówniarze.
braindead138 i SLUpedale, chociaż byście wzięli jeszcze dwudziestu homoseksualistów i siedzieli na filmwebie dwadzieścia cztery godziny na dobę, to wasze próby pocisku będą bezskuteczne i będą wbudzać u mnie tylko śmiech. W gimnazjum jesteście bici i poniżani a na forum udajecie kozaczków, nie takich jak wy już przerabiałem, nie jesteście pierwsi i nie ostatni. Jesteście robactwem i jedyne co możecie zrobić to ugiąć się przede mną. Na kolana psy!
braindead138 wozny grozny mnie przeprosił. On nie wiedział że jestem dziewczyną i dlatego mnie w taki sposób zjechał. Ja zresztą nie jestem typem osoby która liże komuś dupsko a z woznym się zgadzam bo SLUmaniak naprawdę się kompromituje swoimi komentarzami :/ Ok moze i jakieś ,,zamknij się suko" nie jest też zbyt ambitne przyznam szczerze ale SLUmaniak jako pierwszy zaczął kłótnię w tym temacie a przy okazji założył inny w celu wkurzenia groznego. A te historyjkę co wymyślił (SLUmaniak) to przecież śmiech na sali.
darowałem sobie czytanie reszty po dwóch zdaniach. Twoje pociski są żałosne i mega nudne. Zostałeś tak poniżony kundlu, że nie masz tu czego szukac, więc won razem ze swoim paziem bo i tak na tym forum jestes teraz niegroźnym obwoźnym :D
Hahaha, jesteś żałosny powtarzając marne słowa swojego chłopaka SLUkondona. Ty i twój gej partner jesteście zajebistymi debilami i robicie tylko z siebie pośmiewisko. Cisnę was jak chcę, a wasze upośledzone teksty mnie tylko śmieszą, wy niedorozwoje. Raz już uciekłeś śmieciu z tego forum i odezwałeś się dopiero gdy SLU zaczą się tu pałętać, niestety ta ciotunia cię nie obroni, będziecie razem z tąd spierdalać. Będę rad jeżeli ty i twój partner gej zabaw zechcecie się jeszcze pobłaźnić pisząc kolejne posty. Czekam na was cwele.