Pierwsza recenzja od fana na imdb zniszczyla moje nadzieje na porzadny film.Gosciu pisze ze postaci sa calkiem dobrze odwzorowane, ale cala reszta ssie na calej linii - gra aktorow, walki, muzyka, scenariusz...Cudow po tym filmie niestety nie mozna sie spodziewac, a szkoda, bo trailer zapowiadal calkiem fajna adaptacje.
woznemu smutno bo znalazł się ktos na jego poziomie, czyli kopij bluzgtor wklej filmweb, ale gadki szmatki, wypierdalaj kundlu itp, wybacz woźny ale to twój poziom... shana, ty uważasz że takimi gównianymi tekstami wozny cię jechał??? wtf
Nie wyobrażasz sobie Gohanku jaki może być mój poziom hejtu, nie ogarnął byś tej mocy. Popatrz jak niszczę tego pedałka SLU i jego chłopaka braindead'a, tylko że takie łachy jak oni to zero wyzwania. Pamiętasz Gohanku jak musiałeś uciekać z forum "DB:E"? Teraz nie musisz się lękać, nie jesteś wart mojego najmniejszego hejtu, mój poziom zajebistości wzrósł do niewyobrażalnego stopnia, dysponuję teraz piekielną mocą.
Its a life, its a live, NEO 2010 its a live, ale jesteś żałosny, obwoźny. Masz taki poziom intelektu jak te osoby które ci pojechały, więc się nie wywyższaj, bo na tym tle, i tak jesteś tylko zero...
Widzę że i ty też łapiesz już słówka od swojego idola SLUcipki. W sumie się nie dziwię, przecież byłeś jego dziwką zanim został nim braindead138.
Posłuchaj Mariuszku, jeżeli myślisz że ktoś mi tutaj pocisnął to jesteś w wielkim błędzie. Teksty takich frajerów jak SLU czy braindead grzeją mnie centralnie w suta, takie ścierwa nie dorastają mi do pięt a ich życie nie ma dla mnie żadnej wartości. Ty też mnie gówno obchodzisz i powiem ci że jesteś mniej wart niż oni, kryjesz się tylko za nimi i chcesz się im przypodobać pisząc jakieś brednie. Dla mnie zwykły pies bardziej zasługuje na to by żyć niż ty, jesteś tylko bezużytecznym workiem wypełnionym gównem i flakami, jesteś zbędny.
Po pierwsze jaki Mariuszek??? po 2. zwisają mi i oni i ty, bo piszecie to samo tylko w różne strony, dziękuje.
Slu cie zjechał pacanie hahaha co za frajer nie umie sie przyznać do porażki. Jesteś zerem obwoźny, zwykłym forumowym psem. Aport bezdomny kundlu
Woźny albo ty zrozumiesz że nikt nie bierze twoich "zaczepek" poważnie, albo możemy mówić że slu ci pojechał i to ostro, bo ty innego poziomu nie reprezentujesz. Dorośnij...
Ludzie czy was pojebalo ? Ja chce sobie jakies info o tym filmie przeczytac a tu 3 strony bluzgow, szanujcie swoj cenny czas i zajmijcie sie czyms pozytecznym, a nie caly dzien siedzicie tutaj i kurwami rzucacie.
Wielka gej trójca - SLU gej przodowy, jego chłopak braindead i ich największy fan gohan ciotunia.
Trzech homoseksualistów - jedno pragnienie.
Udzielając się na forum są skazani tylko na jedno - pocisk totalny.
Zniszczeni przez woźnego groźnego mogą zrobić tylko jedno - ucieczka.
Tego lata...
Największa ucieczka w historii filmwebu...
braindead138 * SLUmaniak & gohan263
WIELKA UCIECZKA POCIŚNIĘTYCH PEDAŁÓW
coming soon
sterylizacja nie pomogła, będe cie musiał wywieźć do lasu i przywiązać do drzewa
Obwoźny ty miałeś ciężkie dzieciństwo? ja nie mam zamiaru uciekać, a tyt dalej myślisz że kogoś obchodzą te twoje bluzgi czy jak to tam nazywasz, ty naprawdę masz coś z pociskiem czy coś, w życiu jesteś jechany, to wchodzisz na filmweb, bluzgator i cheja i myśli jestem wyjątkowy, szkoda że jak ktoś ci mówi w twarz że takie tanie teksty bez kszty inteligencji, są nic nie warte, i człowieka mądrego nie ruszają...
i co? myślisz, że jak ja czy ktoś inny się nie odezwiemy to woźny ucichnie, a ty też kulturą nie grzeszysz, co nie KURWA?
Nie wiem czy zauwazyles ale kultura na tym forum juz dawno upadla, co nie kurwa? Napinacie sie jak stare gacie a wozny z was tylko lacha drze i ma na to wyjebane jajca ogarnijcie sie chlopaki
Ogólnie, i ciebie i mnie, i resztę, a moderatorzy filmweb, nie raczą z tym nic zrobić...
"a moderatorzy filmweb, nie raczą z tym nic zrobić..."
A co, już podpierdoliłeś ?
Oboźny, ty naprawdę masz coś z głową, i spróbuj komuś powiedzieć że nie jesteś dzieckiem neo, jesteś i to jak holera. Jak lubisz się w gównie obracać to twoja sprawa, chce sprawdzić info o filmie, a tam co, obwoźny, kłóci się na niskim poziomie z innymi, i próbuje wmówić że ktoś ma tanie teksty, choć ty sam jesteś taki sam jak oni...
Dzieckiem to jesteś ty Gohanku, mi powinieneś na "Pan" mówić smarkaczu. Najpierw zaczepiasz, a później robisz z siebie ofiarę i płaczesz że ktoś cię obraża. Nie podoba ci się coś to spierdalaj z tąd.
kfwave wypierdalaj robić obwoźnemu jego psią lache palancie, frajer został pociśniety i kpić to można tylko z niego.
Pociskać to sobie możesz swoje pryszcze, ty spedalony kurwiszonie. Ty, SLU i Gohan będziecie regularnie przeze mnie ciśnięci, bo nie zasługujecie na szacunek, kurwy.
Obwoźny, ty kretynie, dlaczego ty ciągle myślisz że komuś ciśniesz??? wtf, twoje ego jest o sobie jest tak wielkie, czy ty jesteś tak głupi, pyskujesz jak 5 - klasista, a może nim jesteś...
Cisnę was jas skurwiałe szmaty, a wy się napinacie jak stare kalesony. Mam z was zajebistą beke i leję na was ciepłym moczem zasrańce. Jesteście wielką gej trójcą, która robi sobie laski nawzajem. Chuj wam w dupe frajerzy, a tobie Gohan to nawet dwa.
ej frajerze nawet ci nie pocisnalem ani nic na ciebie nie powiedzialem, wiec nie zycze sobie takich tekstow w moim kierunku, zrozumiano ?!
Tak, obwoźny szczurze, tak mi pojechałeś, że teraz będe płakał, kurde, ale muszą mieć z ciebie polewe starzy ;D
Braindead, SLUpedał i Gohanek (wielka gej trójca) to takie trzy kurwy forumowe, które trzeba tępić. SLU jest kurwą dowodzącą, czyli szefem tej gej bandy. Braindead to chłopak SLU i ma pierwszeństwo do jego pały. Natomiast Gohan to taka przybłęda która liże im obojgu dupska. Braindead, SLU, Gohan - niszczę was pedały, a wy napinajcie się dalej ciotunie, jesteście gównem.
Obwoźninek, pytałem się coś, ale to miło sobie coś dopowiadać co nie gnojny, to ciebie trzeba tępić, takich trolli jest tysiące, nie jesteś sam, a gdzie twój chłopak ubek? zdradza cię...
obwoźny jesteś najgłupszym psem na świecie, twoi państwo tak cie muszą karcić, że pewnie ciągle głodny siedzisz w swoim kącie. Ciągle piszesz to samo, ten tekst z 'gejtrójca' nie jest śmieszny tak samo jak pieprzenie o pedałach(jakiś kompleksik?).
kfwave jestes frajerem, bo chrzanisz głupoty którymi niegroźny obwoźny buduje sobie ego.
sam chrzanisz glupoty bo prawda jest taka ze dajecie sie w kolko prowokowac, a to juz sie nudne zrobilo 3 strony bluzgow a zero konkretnych unformacji o filmie, gohan cos chyba pisal ze ma we wrzesni wyjsc dvd, skad to wiesz?
Braindead, milcz kurwo. Będziesz dawał głos tylko na mój rozkaz, ty zawszony śmieciu.
Na stronie wiki angielskiej i oficjalnej stronie, piszę że zarobił film 20 milonów w japonii, i teraz w usa będzie od września na dvd ;( dopiero, a żadnego cam'a nie ma...
nie daje się prowokować temu psu, ale bawi mnie kiedy wejde sobie tu na skuciu i mam śmiechy z tego ciecia :D
ale co racja to racja, już to się nudne robi bo ten brzdąc wali te same teksty i ciagle nawija o gejach. Obwoźny tutaj partnera nie znajdziesz, więc buda.
A co do Tekkena, to ktoś napisał niedawno, że film w Polsce będzie jakoś 23 lipca
"nie daje się prowokować"
Hahaha...dajesz się prowokować cały czas. Nie dość że pierwszy zacząłeś, to jeszcze dajesz sobą manipulować jak dziecko. Ja cisnę tylko tym którzy się do mnie pierwsi przypierdzielają i zawsze jestem górą, bo mnie pierdzielą wasze dziecinne teksty, a wy napinacie się jak stare kalesony gdy was cisnę. SLU chyba uciekł z forum. Gohan nie wytrzymuje już psychicznie, nawet zaczął przeklinać chłopaczyna. A ty jak tam się trzymasz, co? To czym pocisnąłem tu na forum to tylko marna cząsteczka moich możliwości, jak już mówiłem - dysponuję piekielną mocą.
hahahahahahaha pajacu, w szkole i na osiedlu pewnie maja cie za miejscowego przygłupa i myslisz ze zaistniejesz na filmwebie. Prowokowac to dajesz sie ty, bo grzecznie odpisujesz na każdy mój pościk. Dobra sunia, pokaż jeszcze jakąś sztuczkę to może nie będę cie musiał dzisiaj karcić i dostaniesz resztki z obiadu :D
dobra suczka, dostaniesz te resztki. Za następną nie skopie cie dzisiaj i nie wywale na dwór na noc.
Obwoźny to debil i żyje po te żeby mi poprawiać humor jak wchodzę na neta, odpisuje cały czas bo bycie forumowym pajacem to jedyne co potrafi i gdyby nie ja to nie miałby po co żyć.
Hahahahaha... braindead debilu ale masz przekozackie teksty, hahahha. Pogrążasz się coraz bardziej idioto, tańczysz jak ci zagram. Czekam na twoje kolejne tępe posty, lubię patrzeć jak robisz z siebie kretyna.
hahah poniżasz cie ty piesku, bo żadnego juz tekst nie potrafisz wymyślić. Od dzisiaj postanowiłem, że najlepiej będzie zwracać sie do ciebie żeńskimi imionami, co odda siędząca w tobie małą, zapłakaną dziewczynkę. Zaczniemy od Lessie żebyś mógł bez komplikacji przejść z jednej fazy do drugiej.
Droga suniu widzę, że naprawde jestes takim nieudacznikiem, który robi wszystko zeby tylko wejsc na filmweb i zabawić mnie jakimś psim trikiem. Lessie daj głos!
twoje posty to tylko 'HAU HAU HAU HAU HAU HAU WRRRRRRRR HAU HAU", nie masz sie co łudzić że zaczne je czytać Lessie :D
Dawaj dawaj człeniu, napisz jeszcze coś, poniżasz się aż miło patrzeć. Jeszcze chyba nikt nie robił z siebie takiego idioty na forum jak ty.