PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123698}
5,6 19 tys. ocen
5,6 10 1 19458
3,6 10 krytyków
Tekken
powrót do forum filmu Tekken

recenzja na imdb

ocenił(a) film na 4

Pierwsza recenzja od fana na imdb zniszczyla moje nadzieje na porzadny film.Gosciu pisze ze postaci sa calkiem dobrze odwzorowane, ale cala reszta ssie na calej linii - gra aktorow, walki, muzyka, scenariusz...Cudow po tym filmie niestety nie mozna sie spodziewac, a szkoda, bo trailer zapowiadal calkiem fajna adaptacje.

ocenił(a) film na 1
gohan263

nawet nie kretyna, on zrobił z siebie forumowego pajaca i psisko :D

użytkownik usunięty
braindead138

Braindead dzieciaku - Pogrążyłeś się już totalnie, wszyscy cię mają za karykaturę człowieka. Naucz się w końcu pisać kretynie, bo składasz zdania jak niedorozwój.

Gohan - SLU uciekł z forum, więc liżesz teraz jajca Braindead'owi. Jakże żałosne jest twoje życie, dziarski przydupasie.

ocenił(a) film na 1

lessi do nogi, jesteś forumowym PSEM pizdo i nic tego nie zmieni ahahahAHAHAHAHA

ocenił(a) film na 1
braindead138

obwoźny znudziły mnie już twoje psie sztuczki, dlatego zostawiam cie na pastwę hycla. Jeśli masz ochotę przyznać się do swojej psiej natury to pozwalam ci ostatni raz dać głos :D

użytkownik usunięty
braindead138

Ty wszystkich w domu nie masz, prawda? inaczej nie robiłbyś z siebie życiowego niedorozwoja, ale...w sumie nie obchodzi mnie kto się z tobą męczy, a kto ci zdechł. Ciekawe czy potrafisz zrobić z siebie jeszcze większego idiotę...napisz jeszcze coś, polewka z ciebie przeogromna.

ocenił(a) film na 1

dobra sunia, dała głoś za pozwoleniem :D

użytkownik usunięty
braindead138

Zajebiście jest wejść na filmweba i zobaczyć jak robisz z siebie idiotę. Nie potrafisz składać zdań, cały czas robisz błędy w pisowni i jeszcze te twoje żałosne teksty. Albo masz 10 lat, albo jesteś zajebiscie upośledzony umysłowo.

Wożny Grozny;

po pierwsze to zacinasz sie z tymi swoimi przekleństwami,w każdym Twoim poście tylko te same bluzgi,jesteś najbardziej monotematycznym userem na całym Filmwebie.

po drugie usilne wmawianie komuś homoseksualizmu to słabizna,robisz to bo wyglada jakbys bal się tego,że ktoś niechcący odkryje Twoją tajemnicę dotyczacą orientacji seksualnej,czyżbyś sam byl gejem???

po trzecie to tysiąc razy wole czytać posty Slumaniaka (mimo że styl nie do końca mi odpowiada)dlatego że koleżka wlaściwie ani razu ostro Cie nie sklął.Dla mnie bluzgi to oznaka braku argumentów,to patologia której jesteś owocnym przykładem.

i po czwarte najwazniejsze,jakim prawem osądzasz moje IQ?,Ty który zostałeś okrzyknięty forumowym psem?.Lepiej przyznć się do porażki i zachować odrobinę honoru niż dalej tkwić w błędzie i robić z siebie błazna,co niestety wychodzi Ci znakomicie.

Czekam na soczystą odpowiedż...

użytkownik usunięty
diana_s

"Czekam na soczystą odpowiedż..."

Niestety, nie zasługujesz na mój czas.

Eden

Woźny myśli, że przykozaczył tym ostatnim tekstem, ale taka prawda że porządnie się znowu zbłaźniłeś. Nie masz już nic nowego do powiedzenia, dlatego lepiej zamilcz i wynoś się z forum.

Ps: Wszyscy już naprawde widzą, że tylko ty robisz tu z siebie idiote, dlatego daj już spokój i skasuj konto.

użytkownik usunięty
Krawen

Krawen, czyim jesteś multikontem ? SLU ? Braindead'a ? Gohanka ? Wszystko mi jedno czyim jesteś fejkiem, możesz co najwyżej pocałować mnie w dupe. Będę was niszczył kurwy, bo mam taką ochotę, a wasze chujowe teksty nie robią na mnie żadnego wrażenia. Sram na was cioty...Hahahahahaha...

"dlatego daj już spokój i skasuj konto"

Chcielibyście żebym dał wam spokuj, nie? Nie ma tak kurwa dobrze, Będziecie ciśnięci aż powiem "dość", do tego czasu zamierzam się tu dobrze bawić.

poniżaj się dalej, takie pyskate wynaturzenia jak ty powinni zamykać w zoo razem z pawianami.

"Wożny" klniesz jak najprostszy z prostaków,ani to grożne,ani ciekawe czy też smieszne.Jadą ci po jajkach wszyscy a ty dalej snujesz jakies bajki o ciśnięciu.

"Chcielibyście żebym dał wam spokuj"

'spokuj' może nie,ale spokÓj owszem.

"Hahahahahaha"

widzę że na kimś się wzorujesz,ale wiadomo że wzorować się mozna tylko na lepszym...

użytkownik usunięty
DetoX

Ja tu się człeniu świetnie bawię, mam fazkę jak cholera. Jestem kurwa internetowym bogiem i wszyscy niewierni zostaną ukarani.

Eden

Tak. jestem fanem Tekkena i nie widziałem filmu ale jutro go obejrze. Uważam jednak że może i film będzie dobry ednak jeszcze zadna ekranizacja nie była dobra. Marzyłem o filmie Tekken takim jak FFVII Advent Children. Co do wypowiedzi osób na forum. Wszystkich podobnych do woźny_groźny. Co prawda to jest internet i macie wolnośc wypowiedzi. Jednakże to jest forum i ma pewne zasady. Piszemy i wymieniamy poglądy na temat filmow. I tyle casem się podoba czasem nie. Nikt nie ma prawa gnoić innych bo miał ochote dać taką a nie inną ocenkę. Co do waszych prywatnych bitew chłopcy nie chce żadnego z was obrazac ale powodujecie że ta witryna schodzi na psy. Jeden drugiego gnoi, obraża. Powodujecie że każdy z was wyglada na typowego blokersa bez mózguktóry pokazuje swoje mięśnie na klacie i pisze tylko po to żeby właśnie zgnoić, pobić się na słowa ipokazać jak jest cool lub straszny. Nie jesteście ani tacy ani tacy. Tylko do niczego. Jedyna do tej poryosoba w tym poście która się wypowiadała porządnie to była Shauna. W koncu to kobieta, a nie półmózgi facet. Ktoś chce wrzucac niech wruca. Po prostu wezmę go zignoruję lub zablokuję.

pacio9128

Pacio dzięki wielkie za ten komentarz co tutaj napisałeś. Dobrze będzie jeśli wszyscy skończymy tę bezsensowną kłótnię. Nie chcę nikogo pouczać bo ja również niepotrzebnie uczestniczyłam w tym całym zamieszaniu. Chcę tylko powiedzieć że miło by było gdybyśmy mogli zacząć pisać o filmie (ciekawostki na ten temat,różnorakie strony internetowe czy chociażby datę ukazania sie DVD w Polsce). Wtedy dowiedzielibyśmy się duzo wiecej i nie marnowali czasu na głupoty. Co wy sądzicie?

ocenił(a) film na 7
Shana100

Ok, to może ja zacznę: film zarobił w azji 20 milionów około... premiera dvd w anglii będzie 1 września, a tak apropo dziwne że nigdzie nie ma żadnych screenów albo cam'a, także czekam na ten film, w tym roku byłem już na avatarze, starciu tytanów, kick ass'ie i iron man'ie 2, ale niestety kick ass'a u nas nie puszczają, trzeba czekać do 1 września na dvd ;D

gohan263

Starcie tytanów to był spoko film ;) Zostałam ,,fanką" nr.1 tego pustynnego,niebieskiego gościa ze zdeformowaną twarzą ;D A jeśli chodzi o Kick-ass to w Zakopanem u mnie leci w kinie. Ja też jestem zdziwiona że nic ciekawego nie ma o Tekkenie (screenów czy cama)

ocenił(a) film na 7
Shana100

Choć uwielbiam dragon ball'a to film na podstawie wiele pokazał, aczkolwiek fajnie się ogląda, mam nadzieję że tekken więcej pokaże, film o walkach powinien mieć od holery walk, ale jak to mówią: " arcydzieła chwalą liczni, a dostrzegają nieliczni "...

gohan263

DB:E mi sie nie podobał przyznam szczerze bo w 80% odbiegał od fabuły.
1. Goku nie chodził do szkoły
2. Nie miał kolegów którzy by się nad nim znęcali
3. Jego dziadek nie zmarł dlatego że się dom zawalił
4. Nie było mowy w anime o żadnej apokalipsie
5. W anime nie było czegos takiego że Goku w 18 (!) urodziny zmieniał się w małpe
6. Goku poznał Bulmę jako mały chłopiec

użytkownik usunięty
gohan263

pacio9128, masz rację że za dużo tu bluzgów, ale to nie ja zacząłem. Kiedy zaczynałem się udzielać na tym forum dużo osób pisało, że film będzie do dupy i porównywali go do "DB:E", napisałem wtedy tylko żeby nie oceniali filmu którego nie widzieli, i się zaczęło. Zostałem zbluzgany przez braindeada i jeszcze kogoś, a że woźny nie jest frajerem i nie da się obrażać, to musiałem sprowadzić gnojków na ziemię. Nikogo tutaj pierwszy nie zaatakowałem i w sumie pierdzieli mnie to co piszą ci kretyni, ale niech nie będą zbyt pewni siebie, kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Co do filmu to czekam na niego od wielu lat i mam nadzieję zobaczyć go w tym roku, chociaż po tych ciągle przesówanych datach premiery zaczynam w to wątpić. Niby film był już dawno pokazywany w japońskich kinach, to w sieci nie pojawił się nawet krótki filmik cam. i nie ma żadnych konkretnych recenzji tego filmu. Gdyby nie Stunt Stars: TEKKEN, to powiedziałbym że film w ogóle nie istnieje.

ocenił(a) film na 7

Akurat recenzje są chociażby na imdb które mówi że postacie i walki są dobre, ale ogólnie film jest tylko trochę lepszy od db evo...

użytkownik usunięty
gohan263

Chodzi mi o recenzje kogoś kto oglądał już ten film.

ocenił(a) film na 7

słyszałem że film krąży w sieci p2p ale czy to prawda nie wiem, a ja nie korzystam z tej sieci...

gohan263

Dobrze by było gdyby ktoś wiedział coś na ten temat bo ile można czekać na newsy? :)

ocenił(a) film na 7
Shana100

No nic, trzeba czekać do 1 września na dvd ;D

gohan263

TO ZA DŁUGO! ;D Jakoś nie mam najmniejszej ochoty czekać prawie 5 miesięcy ;)

gohan263

Nie sprawdzałem ale może to nie fake:p

http://torrent-spider.pl/torrent/328398/tekken_2010_dvdrip_eng-fxg_avi/

http://torrentownia.org/filmy-xvid-divx/torrent/tekken-2010-dvdrip-xvid-181135

http://www.torrentreactor.net/torrents/5556791/Tekken-(2010)-Dvdrip-Xvid-Iapula

http://www.torrenthound.com/hash/ce8c3a91f9d0c7e3f69574474d8e9d701f7a9532/torren t-info/Tekken-2010-Dvdrip-Xvid-Iapula

driverxxl2008

Pobrałem ten z 3 linku i kicha jakieś 19s filmu logo universal i napisy Codec Error: Use Windows Media Player. Aborting Video, Redirecting to Microsoft Codec Download Page...
A i jeszcze dodam ze jest trojan i w chuj jakiś wirusów....
Co za jebana kurwa coś takiego uploaduje !!!!

użytkownik usunięty
driverxxl2008

To samo kurwa zassałem.

użytkownik usunięty

Trzeba będzie jednak czekać do 1 września, tylko żeby znowu nie przesunęli premiery DVD.

ocenił(a) film na 4
Eden

Wasza klótnia byla na temat jak cholera :D Tak sie napierniczaliscie
slowami ze wióry lecialy, no prawie jak w Tekkenie.

Caly ten watek powinien wyladowac na bash´u bo cos takiego trzeba pokazac
szerszej publicznosci.

Wracajac do filmu który prawdopodobnie juz gdzies jest ale go nikt znazc
nie moze. Czy wy chcecie sobie popsuc smak ogladajac film który jakis
palant nagral kamera cyfrowa w kinie? a nawet jesli bedzie w super jakosci
to znajac japonczyków calkiem zdubbingowany. Wiec jak to jest? jestescie
fanami? czy nie? Poczekacie te kilka miesiecy na wersje DVD? czy dalej
bedziecie sciagac wirusy?

użytkownik usunięty
Uzalezniony

http://www.myspace.com/tekkenmovie macie wejdźcie na te stronkę i zjedzcie w dół strony aż rozpoczną się komentarze... tam znajdziecie 10 min filmik który ktoś zamieścił ze scenami z filmu. Jakością nie zadowala ale idzie wiele zobaczyć ;] możemy zobaczyć miedzy innymi urywki walki z Lawem

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=UkZqBOLOyso&feature=player_embedded#! a tu kolejny trailer

użytkownik usunięty

A jednak Jin będzie chciał zabić i Kazuye i Heichachi'ego... trailer dużo nowych scen pokazał

użytkownik usunięty

Tu macie lepsza jakość trailera http://www.youtube.com/watch?v=PcTPg0-UzLg
a tu kolejne sceny http://www.youtube.com/watch?v=hUok2JrtPKs&feature=player_embedded

ocenił(a) film na 7

Hmm, niezłe, aczkolwiek, strasznie dziwne że nigdzie nie można obejrzeć...

użytkownik usunięty
gohan263

11 Sierpnia jest premiera na DVD i Blu-Ray w Japonii wiec na pewno od razu ukarze się na gdzieś na necie... oczywiście niezdubbingowana tylko z japońskimi napisami. No ale na pewno jak ktoś wstawi to od razu ktoś inny weźmie się za tłumaczenie na PL

Muszę was uszcześliwić poniewaz znalazlem zdjecia na ktorych przedstawieni sa aktorzy grajacy postacie w TekkenChociarz mozna zobaczyc kto kogo gra
http://chomikuj.pl/sewek25/Fotki+z+filmu+Tekk eNI

w tym tygodniu moze bede mial link do filmu zeby obejrzec
a DOTEGO CZASY COS NA OSŁODE http://www.youtube.com/watch?v=pIrvpn3k9A4

użytkownik usunięty
dominik2300

Następny się obudził :D chlupie ogarnij się :D te twoje fotki to już wszyscy widzieli z pół roku temu... a i teraz cie zaskoczę bo wyszło nawet z 5 wersji trailerów :D tego nie wiedziałeś... mogę was uszczęśliwić :D haha dobre