PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69101
5,8 16 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Dla mnie to komedia,poprostu jedna wielka porażka.Facet odciął innemu noge a on dalej skakał na tej drugiej,gdyby ten film był choć troche realny facet zemdlał by z bólu,no ale oki.Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
baska_89

".Facet odciął innemu noge a on dalej skakał na tej drugiej"

Chyba muszę dokładniej obejrzeć film... dziwi mnie, że nic takiego nie zauważyłem przez tyle seansów od 2003 roku...

baska_89

Z tego co pamiętam faktycznie był tam taki moment..
No cóż, film mało straszny,ale rzadko kiedy trafiają się horrory, które są w stanie naprawdę przestraszyć

ocenił(a) film na 10
blondi__90r

"Z tego co pamiętam faktycznie był tam taki moment.. "

...zaręczam, że na niej wcale nie skakał.

ocenił(a) film na 10
baska_89

Hej baska wpadnij do mnie:D Zapraszam:D Pozdro:D

ocenił(a) film na 1
baska_89

najgorszy film jaki oglądałem nie chciało mi się nawet śmiać...
...i ta genialna scena jak wyjmują słoik z zdjęciem zalanym półprzezroczystą substancją - pewnie to jakaś ambitna metafora lub ktoś lubi wpiepszać zdjęcia w mętnej zalewie w chłodne wieczory brudnego amerykańskiego lata.
I pozdro dla dziwnego bahora z wystającymi zębami pewnie dostaje od wróżki zębuszki niezłą kase :|

ocenił(a) film na 1
ograd_jahad

zgadzam sie z toba dla mnie to tez jest najgorszy film. zakonczenie do dupy:/

ocenił(a) film na 2
kiki89

zgadzam sie w 100% badziewie jakiego malo

ocenił(a) film na 10
Bad_Santa

"..zaręczam, że na niej wcale nie skakał." Widziałem film 9 razy i nie wydaje mi się, że umknęło mi to... Także popieram jednego z poprzedników, iż nie było czegoś takiego.

Wszyscy w tym temacie uważają ten film za badziewie, więc ja napiszę, że to mój ulubiony horror. Na żadnym innym nie czułem takiego przerażenia. Zdjęcia, muzyka, fabuła..., wszystko jest wspaniałe! No, ale jeśli nie podobał się to proponuję obejrzeć "Mroki lasu", "8 plage", "Sally mustang", "W mroku zła", bo to są filmy, które uważam za najgorsze z gatunku. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Tybii

Ej Tybi!!!! Ja nie uważam, że ten film to badziewie :( Dla mnie to nr 2 wśród horrorów....

ocenił(a) film na 8
baska_89

To jeden z najlepszych remakeów i w ogóle jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat. Nie brakowało scen, przy których mozna było podskoczyć.
Film jest realny do aż szpiku. Ja równiez nie widziałem zeby koles z odciętą nogą skakał.. moze oglądałas inny film? Zemdlałby z bólu? Mało prawdopodobne. Prędzej na skutek utraty krwi, ale to wymagałoby więcej czasu.

ocenił(a) film na 10
Jaras_B

Zgadzam się. Oczywiście , że nie skakał na jednej nodze, tylko wylądował od razu na ziemi (tym bardziej, że był rozpędzony). Rozumiem, że jakis film może się nie podobać, ale nie można się kierować bzdurnymi argumentami :/