PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69104
5,8 16 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Jestem lekko nienormalną osobą. Uwielbiam horrory ale niesamowicie brzydzi mnie widok znikrztałconego lub zmasakrowanego ludzkiego ciała. Dotrwałam do sceny gdy Erin na prośbę Andy'ego zabija go. I nic więcej. Było mi tak niedobrze, że nie obejrzałam do końca (żołądek nie pozwolił). Ktos mi napisze w skrócie co było dalej?? Plis!!

Finding_Neverland

mnie to jakos nie ruszylo;P widzialam dawno, opowiem ci:
Potem ona znajduje tego w okularach w wannie i uciekaja z chlopcem, a tamten ich goni. docierają do stodoly. brylok zostaje na ziemi w ona sie kryje, ten zabojca wiesza okularnika na haku. potem tamta zwiewa i jest w takiej jakby chlodnicy z martwymi cialami swin! (fee) kryje sie w szafce z nozem atakuje tego facia, potem rzuca na niego pile. ucieka na ulice, zatrzymuje kierowce ciezarowki a on jedzie do tych debili, wiec ona wykrada te dziecko (nie chlopca te malutkie) wsiada do samochodu policjanta, przejzdza go kilka razy i film konczy sie na tym ze ona jedzie samochodem, a dziecko jest na siedzeniu;)

Sachi

Zapomniałas dodać ze jest jeszcze dalszy ciag tego dokumentu z początku jak policjant schodzi do piwnicy i nagle on na niego napada i pokazują zdjęcie Leathface z prawdziwego zdarzenia i pogrzeb tych policjantów :)