Co to wogole jest://mi sie wogole nie podoba zakonczenie wogole nie ma sensu. ogolnie lipa!!!
"Co to wogole jest"
W woli ścisłości - film. Dokładniej horror, jeszcze dokładniej slasher.
"mi sie wogole nie podoba zakonczenie wogole nie ma sensu. ogolnie lipa!!!"
Gratuluję umiejętności wysławiania się.
kiki89 - obejrzyj w odpowiednim spokoju i ciszy, kiedy nie jesteś po pracy i nie zasypiasz to może zrozumiesz ten film (choć chyba każdy to rozumie), ale może wtedy twoje zdanie o nim się zmieni.
No dobra moze nie taki zły moze przesadzilam, nie powiedzialam że go nie zrozumialam tylko nie podobalo mi sie zakonczenie ale to chyba dlatego ze daje do zrozumienia że na pierwszej czesci sie nie konczy!!!
Ja się z Tobą zgadzam - film jest beznadziejny moim zdaniem. Slasher to nie jest, jak ktoś zasugerował - w seksmisji było więcej krwi :P Cała akcja może być streszczona w jednym zdaniu: RUN FORREST RUN!!! Może innym się podoba, ale mnie zniesmaczył bo wydałem 12 zeta na głupiego CKMa po to żeby kupić jeszcze głupszy film który był w nim jako dodatek, określany jako "kultowy horror".... Kiszka.
żeby nie posądzić mnie o gołosłowie, oddam jeszcze że poza wspomnianą "biegającą" akcją, nie podobały mi się zdjęcia - nakręcone jak argentyńska opera mydlana i aktorstwo - nie będę komentował. Moja opinia, nie zabraniam innym mieć swojej. Rzekłem.
Popieram kiki86 i zniesmaczonego film bez żadnego sensu, a dla mnie film musi mieć jakieś przesłanie, np. "8 Mila" czy chociaż "Piła"
Eminem11 daj spokój i nie badż głupi ! Jaki według ciebie ten film powinien mieć przesłanie. Przeczytaj sobie jeszcze raz tytuł !!! Spodziewasz sie po takim filmie jakiegoś przesłania ?!?!? To bezsens ! Chyba widzisz co odpalasz i wiadomo czego sie można po takim filmie spodziewać więc nie pisz takich bzdur.
A patrząc po tytule "Piła" spodziewałbyś się jakiś super psychologicznych treści?? Bo ja nie, a jakoś w nim były. Chociażby głupi morał, no ale cóż widzę że ten film jest zrobiony dla nastolatek którzy podniecają się psycholem latającym za ich rówieśnikami po lesia i zarżynając ich. Coś podobnego do Domu Woskowych Ciał. Chociaż sama nie jestem jeszcze dorosła to ja wole zdecydowanie mocne, psychologiczne horrory. Takim był "Piła".
P.S. Nie bądź, GŁUPIA jak już ;)