PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69104
5,8 16 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Oglądałam to z bratem- lipa... Film był tak totalnie zjechany, tak prosty... Przecież w tym filmie o nic nie chodziło, przestraszyłam się tylko w scenie, gdy jeden z chłopaków wisiał na haku, 'grając' na pianinie czy co to tam było nogami. A właściwie nie tyle przestraszyłam, co mi się ta scena podobała... Film można było przewidzieć od 1-szej sceny, film dla prostaków, którzy lubią prostackie cięcie... Tak Wojtasek, widać że twój intelekt jest tak bardzo intelektualny (lol) Piła w sumie przedstawiała to samo, trochę inaczej tylko... Ale bardziej mi się podobała- tej "...Masakry" nie polecam nikomu, można umrzeć z nudów!!!!

ocenił(a) film na 9
Uma_Quentino

Sama jestes prosta jak konstrukcja cepa. W filmie o nic nie chodzilo? Poszukaj sobie na necie definicje słowa 'slasher', bo pewnie nie wiesz co to jest. Moze wtedy zrozumiesz idee filmu. I na nastepny raz nie ogladaj filmow z tego gatunku - proste. Unikniesz w ten sposób wielu rozczarowan zyciowych^^

PS. Zreszta sam fakt, uwazasz 'Masakre' za film bardzo podobny 'Pily' swiadczy o tym, ze kompletnie nie rozumiesz ogladanych filmow!!! Jedyne co widzisz to ze 'ktos tam kogos pociął i krew sie lała' - LOL.

ocenił(a) film na 10
Uma_Quentino

Piła sie kompletnie rozni od tego! W pile chodzi o to ze czlowiek ma w rekach swoje zycie, i nikt tam nie lata z pila! wogole nie rozumiesz filmow!

ocenił(a) film na 9
Sara94

Ha, ha, ha, ha, ha. Już nie mam siły śmiać się z tak beznaziejnych tematów. Boże... Daję autorowi tematu za geniusz ocenę 0/10, a za głupotę 10/10. Skoroś takiś mądry to napisz co było w filmie złe. Każdy kretyn napisze, że film nudny i głupi, ale skoro jestes taki dobry, że dajesz taki dobrym filmom 0/10 i nie robią na tobie wrażenia to rozwiń swoją wypowiedź. Pewnie nawet nie pofatygujesz się, żeby tutaj cos napisać.

ocenił(a) film na 10
Uma_Quentino

Ehh, ten co zalozyl temat do to Ciebie chlopczyku - ten film jest dozwolony do ogladania od lat 18, wiec nie wiem czemu go ogladales???
Obejrzyj go jak bedziesz starszy i wtedy wystawiaj komentarze na temat takich filmow. To sa filmy dla doroslych nie dla dzieci.

Uma_Quentino

eeeeeee koles film TCM remake nie jest taki zły :-) 0/10 ? heh troche smieszne , znam kilku ziomow co nie przepada za tym filmem , ale ich najnizsze oceny to 4,5 /10 . 0/10 to dla mnie takie filmy jak Omen 4, Necro files , Jason goes to hell czy jason x heh.
Dla mnie TCM remake 7/10 - oczywiscie nie jest tak dobry jak orygiinał , ale lepszy od tragicznej dwojki i słabej czworki :-)

ocenił(a) film na 8
Uma_Quentino

Nie rozumiem tej pdoniety z piłą. Film może i z ciekawaym pomysłem, ale kompletnie nielogiczną fabułą no i aktorstwo...płacz głównego bohatera na końcu wywyłał u mnie salwę smiechu. Piła to film przecietny nic więcej.

Wracając jednak do tematu - 0/10??? Cierpisz niestety na horobę zwaną "brak gustu" - jest to raczej nieuleczalne i mi Cię po prostu żal.