PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69100
5,6 19 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną
ocenił(a) film na 7
Caipiirinha

Uargumentuj swą wypowiedź.

ocenił(a) film na 10
Caipiirinha

Jestem na tak,bardzo na tak!

Psycho_Daddy

Chciałoby się napisać, że przerost formy nad treścią. Ale jak dla mnie nie było tam ani formy, ani treści.

ocenił(a) film na 10
Caipiirinha

Pieprzenie...

Tak to każdy może napisać o każdym filmie.

Psycho_Daddy

A ja napisałam akurat o tym i co? Będziesz na mnie wjeżdżał, bo mi się nie podoba a Ty jesteś jego wielkim fanem? A pieprzyć to można zupę tudzież niekoniecznie zupę...

ocenił(a) film na 10
Caipiirinha

Dalej pieprzenie...

" A ja napisałam akurat o tym i co?"

Chcę poznać zdanie osoby ,która w tak nieudolny sposób podejmuje się krytyki jednego z moich ulubionych slasherów

użytkownik usunięty
Caipiirinha

A ja jestem na tak:) jakby ktoś chciał argumentów to zapraszam do przeczytania recki gościnnej, którą spłodziłam:)
http://mnichhistorii.blogspot.com/2011/11/230-zabawa-z-pika-goscinnie-buffy1977. html

Nieudolny? Wybacz ale ja Cię nie obrażam, ani sposobu w jaki bronisz jednego ze swoich ulubionych slasherów.

użytkownik usunięty
Caipiirinha

A gdzie ja Cię obraziłam?

Uważasz, że nieudolny ma pozytywny wydźwięk? Bez odbioru.

użytkownik usunięty
Caipiirinha

A gdzie ja napisałam "nieudolny"??? O co Ci chodzi, bo się pogubiłam:/

ocenił(a) film na 7

Wydaje mi się, że nieudolny było do Psycho_Daddy'ego.

użytkownik usunięty
GHX03

Wiem, że napisał to Psycho_Daddy, ale założycielka tematu ma pretensje do mnie. Jego matką nie jestem, więc nie wiem, czy nie doczytała, kto do niej napisał, czy zwyczajnie nie umie korzystać z forum.

ocenił(a) film na 10
Caipiirinha

"Nieudolny? Wybacz ale ja Cię nie obrażam".

Obrażam?,może od razu podciągnij to pod gwałt ze szczególnym okrucieństwem!?.

Psycho_Daddy

BEZ ODBIORU! :)

użytkownik usunięty
Psycho_Daddy

Wygrałeś Psycho_Daddy:) Gratulacje!

ocenił(a) film na 10

Nie traktuję tego w kategorii pojedynku bądz wojny.Po prostu szlag mnie trafia kiedy czytam takie komentarze jak założycielki tematu.

Ten portal zszedł na psy,kiedyś człowiek wchodził na FW i czytał ciekawe wypowiedzi,często dowiadywał się czegoś nowego.Teraz niestety jest tak ,że aby znalezc wartościowy temat trzeba przekopywać się przez kilkanaście tematów na wzór tego tutaj.

Nie wymagam żeby ludzie płodzili takie recenzje jak Twoja:),ale jezeli ktoś twierdzi że film to goowno,żenada,dziadostwo,porażka,pomyłka,żaal itp to niech do diabła uzasadni to choć troszkę.No i to bezmyślne rzucanie jedynkami...no comment.

Kolejne kwiatki:)

http://www.filmweb.pl/film/Piła-2004-121413/discussion/żenada+1+10+a+dałabym+0+j akbym+mogła!,1809656

http://www.filmweb.pl/film/Teksańska+masakra+piłą+mechaniczną-1974-30692/discuss ion/0+10,1808006

ocenił(a) film na 8
Psycho_Daddy

Twoja stara kąpie się w domestosie!.

ocenił(a) film na 10
Wielki_Krytyk_

Twoja za to nie kąpie się wcale,fajnie być synem brudnego ścierwa?

użytkownik usunięty
Psycho_Daddy

Ej, ale przecież wyszło, że to ja ją obraziłam (spójrz wyżej). Co do argumentacji swojego zdania użytkowników tego portalu to raczej bym na to nie liczyła. 90% ludzi tutaj potrafi tylko rzucać epitetami i obrażać swoich rozmówców. Olej to:)

ocenił(a) film na 10

No tak,nie komentowałem tego bo myslałem że założycielka tematu jakoś z tego wybrnie.

Dobra jak wspomniałaś wcześniej, olać to.

ocenił(a) film na 8
Caipiirinha

DLACZEGO ZAŁOŻYCIELKA TEMATU JEST NA NIE??????

ocenił(a) film na 10
barzaw

Tego niestety nie wiedzą nawet najstarsi górale.

ocenił(a) film na 10
Caipiirinha

A ja też jestem na nie - dla trolli !!!!