To mój najlepszy horror bardzo niezwykły
jak bym był młodszy o pare lat to chyba bym umarł ze strachu :)
Świetne wykonanie :) Dawno takiego niewidziałem :)
a skąd wiesz ,że nie ogladałam? .. poczytaj moje wcześniejsze wypowiedzi to może coś do Ciebie dotrze . Nie każdemu muszą się podobać filmy takie jak Tobie.
Szkoda że do ciebie nie dociera ten film :( , i wiesz że nie powinnaś wchodzić na ten portal bo nie dorosłaś do tego :D
Chyba raczej ty nie dorosłeś skoro nie znasz głównej podstawowej zasady ,że o gustach się nie dyskutuje. Oglądałam wiele filmów sto razy ambitniejszych i trudniejszych od tego , więc nie wmawiaj mi tutaj ,że to kwestia wieku , bo widac nie masz o tym zielonego pojęcia.
Szkoda mi ciebie , podchodzisz do tego jak do jakiejś bajki a wiesz że ten film nią nie jest , i to ty nie masz zielonego pojęcia :( LoL.
Haha .. rozbawiłeś mnie . Na Twoim miejscu raczej zastanowiłabym sie najpierw nad sobą a nie oceniała innych . Weź lepiej skończmy tą dyskusję , bo z takimi jak ty to w ogole nie ma sensu o czymkolwiek pisać .
PS. Daruj sobie te wszystkie ,,LOLE" . Takiego słownictwa to ja używałam w podstawówce.
Dobra ja kończe no i opanuj sie, a ciekawe ile masz lat ? Bo do podstawówki nie chodzisz czyli 1 gimnazjum zgadłem :)
Katie15 ogladałas film zza ramion rodziców, w dodatku co chwila odwracałas wzrok,może niech rodzice tu wpadna i ocenią go jak należy.
TCM ma wszystko to co porządny slasher miec powinien i ocenianie go w na 1 jest kompletnym nieporozumieniem.
Niemalże w każdym temacie poświęconym jakiemuś horrorowi,thrillerowi,slasherowi pojawia sie ktos kto twierdzi że film jest do dupy bo za duzo krwi itp...
...ale tak ma do cholery być!
No dobra ,ale czy ja mówie że ten film jest zły . Po prostu mnie osobiście się nie podobał , więc nie rozumiem dlaczego tak na mnie najeżdżacie.. Nie można mieć własnego zdania?
Dajcie spokój, przecież dziewczyna ma prawo do własnego zdania na temat filmu. Chociaż to mój ulubiony film to jednak rozumiem, że komuś może się nie spodobać, dajcie już spokój.
Dobra nie chce cie krytykować , bo i tak zdania nie zmienisz ( niestety) ale i tak to mój najlepszy film .
No dobrze. Ja szanuje to ,że Tobie on się podobał i nie mam nic przeciwko . Po prostu mamy inne gusta .