Zdecydowanie najbardziej idiotyczny horror jaki widziałem !
Jeżeli ten film jest oparty na faktach,to historia w nim przedstawiona została pewnie bardzo mocno "ubarwiona".
Z drugiej strony nie uważam aby był to film oparty na faktach.
Jakiś krótki filmik (rzekomo dowód) mnie nie przekonuje,co więcej utwierdza w przekonaniu,iż historia została zmyślona,a wymysł że to film oparty na faktach miał na celu wypromowanie tą drogą tej tandety,która fabułą nie przebija horrorów na filmweb.pl ze średnią nie przekraczającą 5,0.
Motyw jak już po utarcie ręki morderca dalej gonił swoją ofiarę był najbardziej żałosny.
1/10 to mało, Nawet jeśli fabuła Ci nie pasuje to chociaż zwróć uwagę na bardzo rzetelne i oryginalne zdjęcia tudzież montaż. Za stronę wizualną mogłeś chociaż trochę więcej postawić.
Ogólnie film wogóle nie zrobił na mnie wrażenia. Nudny. Nie no może przesadzam, ale nie trzymał mnie w napięciu. Kompletnie nic :/ 2/10
Film zasługuje na 8/10 jak już ktoś powiedział to montaż jest naprawde świetny chociaż lepsza jest pierwsza część z 1974
Film z 74 roku jest znacznie lepszy, mimo to ten nowy ogląda się znakomicie - zdjęcia, gra Jessici Biel.
Tia...powiem wam, że jak doszłam do obcięcia noi i przykładania do niej "kwasu ?" to chciało mi się rzygać i dalej nie obejrzałam :P