po co zatrzymywała sie w jakimś domu kempingowym zamiast uciekać dalej ja na jej miejscu bym biegł tak długo aż bym nie miał pewności ze nie ma mnie w tej chorej okolicy i nikogo stamtąd w pobliżu 50
km obok mnie .
Do tego ta nieudolność tych dziewczyn gdy ten szeryf kazał tamtemu w okularach odgrywać scenkę i nieudolność tamtego przecież było widac ze ten szeryf to nie szeryf no ale wtedy by nie było filmu i tej historii co nie. Słabe
Nie. "To tylko film" - to nie jest wymówka. Film nie musi być 10/10 by się dobrze bawić, ale powinien być oglądalny, w miarę logiczny i posiadać ciekawą fabułę.
Ciekawą fabułę to akurat miał. Niezgorszy klimat też jest. Problem tkwi w tym, że jest tylko zwykłym slasherem i nie umywa się ani trochę do pierwowzoru. Ale jest wystarczająco dobry by być jednym z lepszych slasherów w ogóle.
Fabuła może i ciekawa, ale troszkę nie do końca logiczna. Za dużo było sytuacji, gdzie można było się przeciwstawić antagonistom, czego postacie nie robiły i trochę się przedłużał. Te sceny z szeryfem mnie dość mocno denerwowały, bo widać było, iż nie jest to dobra osoba i może mieć coś na sumieniu, a postacie nawet nie próbowały go pokonać.