PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38601}

Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chainsaw Massacre
2003
6,0 69 tys. ocen
6,0 10 1 69101
5,8 16 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

powiem szczerze, jestem fanka filmu "Piątek 13-ego" 9wszystkich części) i zdecydowanie wolę Jasona :P Zaraz ktos powie,że "Piatek ..." jest słaby, i takie tam i że sie nie znam, ale nie przypasił mi ten film.Tytuł ("Teksańska masakra piła mechaniczną") mnie rozbraja, pozytywnie. Sam poczatek, ta dziołcha, wyjecie spluwy (nie powiem skąd :P )i strzał, zaj.bioza... Reszta mniej interesująca... Końcówka, jak ten facet - policjant schodzi z kamerą, to jeszcze fajne... Fakt, trzeba miec mocne nerwy, hehe. dawno horrorów nie oglądałam, ale jakoś przeżyłam... Tylko po tym jak temu jednemu tę noge obciął, to mnie reszte filmu nogi w kolanach bolały :P hehe, a najladniejszego faceta w filmie (choć to nie mój typ) zabił na poczatku, ale wiedział kogo zabija - chciał miec buźkę ładniejszą, to wybrał najładniejszego - hehe, "cfaniak" :P Mam dzikie wrażenie że oryginał jest lepszy...tzn ten starszy filmik... i jego kontynuacja... Film godny polecenia i obejrzenia, chociaz jak na horror wszechczasów....hm... (no coments) z lekka przesadzone - normalny horor :P Pozdro @LL