Szczerze mówiąc ten film niezbyt mi sie podobał, był dość nudny, no ale to moje własne odczucia. Jak widać niektórym przypadł do gustu, ale ja bym go nie poleciła.
Ja tak samo, bardzo nudny film, niezbyt zgadzający się z książką, za bardzo się dłużył, wszystko jakieś takie sztuczne, hmm faktycznie ten film ma wysokie oceny ale moim zdaniem zasługuje góra na 6/10. Pozdrawiam i nie polecam.
nie spodziewalem sie ze mozna tak spaprac film . jest nudno, na pol godziny do przodu dokladnie wiadomo co sie bedzie dzialo, nie ma nawet klimatu (ani romansidla ani dramatyzmu) . taki plastikowy obraz(pomijajac juz manicure , stylizacje fryzur i sniezno biale zeby w sredniowieczu:). nie spodziewalem sie cudow po tym filmie a i tak sie zawiodlem a raczej zdziwilem.
Mnie tez sie nie podobal. Spodziewalam sie czegos wiecej, ale bardzo sie przeliczylam. Niestety nie polecam. 6/10
Moja ocena 6-7/10!!!!Spodziewałam sie czegos 'ciut' lepszego....I jeszcze miłosc Tristana i Izoldy nie byla pokazana zbyt romantycznie(wiecie co mam na mysli)Ja odebrałam to od pewnego momentu-spotkania tylko dla.....Film mozna obejrzec ale jak sie tego nie zrobi to nic sie nie straci!!!!!