PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119808}

Tristan i Izolda

Tristan + Isolde
2006
7,0 48 tys. ocen
7,0 10 1 48405
7,0 7 krytyków
Tristan i Izolda
powrót do forum filmu Tristan i Izolda

Ten film...

ocenił(a) film na 5

Mnie zabił. Aktorzy grali sztucznie i beznamiętnie, po Jamesie Franco spodziewałam się czegoś lepszego, o wiele lepszego. Ładne zdjęcia, ale to nie ratuje filmu. Z historii pozostały.. imiona? Niewiele więcej. Dno.

ocenił(a) film na 5
Drago_2

Zgodzę się. Mialam wrazenie ,ze został nakręcony przez amatorów ^^ . Jakis taki niedopracowany, aktorzy drętwi, muzyka do niczego.
I to hollywoodzkie zakonczenie :/
Pół filmu to walki ,a drugie pół... No ,wiadomo co ;)
Franco cały film chodził nadąsany .
Po prostu nie polecam.

ocenił(a) film na 7
Mantra_2

ku**a ile wam trzeba tumaczyc kretyni ze on miał taką role..;/TR.I.S.T.A.N. znaczy smutny i przygnebiony wuiec nie ebdzie biegal z usmieszkiem na twarzy a napewno nie tak czesto jakbyscie sobie tego zyczyli..Mam nadzieje, że dotarło bo prosciej sie nie da a film był zajebisty:)

ocenił(a) film na 5
astghik07

Jesteś głupią istotą. Nie chodzi o to, że latał przygnębiony, a o to, że grał jakby umiał, ale nie chciał. Tristis znaczy smutek, hai, ale nie beznadziejne aktorstwo.

Drago_2

A mnie najbardziej zabolało to że piękna historia została zamieniona na badziewne hollywoodzkie lovestory. nie tego się spodziewałem... KLAPA

ocenił(a) film na 7
Drago_2

wiesz wisi mi cio ty tam myslisz kazdy ma prawo myslec jak chce jak dla mnie on gral siwetnie .Moze w filmie mis ie nie podobało ylko to ze akcja za szybko sżła najpeirw sie caują a po chwili jzui sa(na podłodze:P i sie kochają...ale James gral dobrze

ocenił(a) film na 5
astghik07

No własnie , skoro kazdy ma prawo myslec tak jak chce, to dlaczego zaczynasz pierwszy post od 'pewnego' słowa? Moja opinia jest rózna od Twojej - trudno.
W filmie popsuli cały urok tej historii.

ocenił(a) film na 7
Mantra_2

zwrodz uwage ze film nazywa sie TRISTAN I ISOLDA a ksiazka DZIEJE TRISTANA I ISOLDY wiec nie musi byc takie same..pozatym film nigdy nie jest taki jak ksiazka...jak dla mnie film kod da vinci byl zaupełnie dupny i 100 razy gorszy od ksiazki a ze ksiazki DZIEJE TRISTANA I ISOLDY nie czytałąm to lzej mi sie oglądało.wiec moze macie troche razcji

ocenił(a) film na 5
astghik07

Wow ,ale mi roznica ;) Ale wątek ogólny (chyba przynajmniej w ząłozeniu) miał byc ten sam. Kod da Vinci - zrobi sie amły offtop,ale co tam - zarówno film jak i ksiazka sa do dupy ;) Jak czytałam ksiąze to nieźle sie usmiałam :D Tyledobrego ;)