PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119808}

Tristan i Izolda

Tristan + Isolde
2006
7,0 48 tys. ocen
7,0 10 1 48434
6,6 8 krytyków
Tristan i Izolda
powrót do forum filmu Tristan i Izolda

fajny, ale ten tristan jest do bani, nie mogli dac jakiegos innego aktora?. Izolda jeszcze jeszcze, chociaz tez moglabybyc inna. Wogole w tym filmie jest za malo gwiazd

28111989

Tristan dobry.Izolda mi się nie podobała. W filmie może i mało gwiazd, ale czy zawsze film, w którym nie ma znanych gwiazd musi być do bani x/ ? ? ? To właśnie filmy gdzie ciągle są ci sami aktorzy są do bani, dajmy na to np.jak są Piraci(jakby co to ja kocham ten film)i gra tam pan Bloom, to jego daja do następnego innego filmy itd.! I to ma być super ?! No raczej nie, potem się rzygać chce jak się widzi tego aktora, więc....sorry x/

ocenił(a) film na 6
28111989

wezcie sie w koncu od niego, jak i od niej odczepcie! ciekawe kto z was lepiej by to zagrał. tristan był rozdarty, kochał oboje. musiał kłamać i oszukiwać. nie mógł ciągle chodzic z uśmiechnięta gęba. Franco dobrze wcielił się w tę rolę.

28111989

mnie również się oboje bardzo podobali. Tristan cudo :) :D

28111989

Bardzo podobały mi się ich łzy.. tkwiły w ich oczach a nie spływały po policzkach.. to było takie naturalne :) Wg mnie oboje dobrze zagrali, byli smutni i przygnębieni.