idiotyzmem popisałeś właśnie teraz.
masz 12 lat, i myślisz że jesteś królem internetu gdyż jesteś anonimowy.
szkoda tyko że Twój niski poziom IQ (sprawdź w encyklopedii jak nie rozumiesz tego skrótu) nie potrafi zrozumieć wypowiedzi innego użytkownika forum.
Skad wiesz, ze grezyl ma 12 lat i niski poziom IQ? Moze i nie zareagowal zbyt inteligentnie, jednak nie radze wycigac pochopnych wnioskow ;)
Mam tez pytanie z innej beczki. Gdzie dorwales ten film? Szukalam doslownie wszedzie, niestety bezskutecznie...
P.S. nie chce mi sie tego wszedzie pisac, ale chyba wypada... Przepraszam za brak polskich liter, aktualnie znajduje sie za granica i po prostu ich nie posiadam ;)
Jak nie ogarnąłeś to obejrzyj jeszcze raz.
Przeczytaj w dyskusjach wnioski i przemyślenia osób, które ten film oglądały i następnie usiądź jeszcze raz do tego filmu.
Jesteśmy jacy jesteśmy. Film albo dociera albo nie. Jak ciekawy i nie dotarł to i tak jak nie zaraz to kiedyś się nawinie - namawianie nie ma sensu.
Mnie osobiście od 1/3 generalnie zaczął nudzić mimo że sytuacje budziły jakieś tam zainteresowanie.
Niestety 1/10 gówno jakich mało ... Żeby nie zakończenie zakończenie może dostałby z 2/10. Strata czasu ...
Jak ten film jest dla osób inteligentnych to radzę się udać do psychiatry... Lubię filmy noir, ale to coś zupełnie mi nie podeszło ...