PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=712}

Truposz

Dead Man
1995
7,6 45 tys. ocen
7,6 10 1 44656
7,7 39 krytyków
Truposz
powrót do forum filmu Truposz

.....

ocenił(a) film na 5

nie ogarnąłem tego filmu.

Pan_Znak_Zapytania

bo to film nie dla idiotów

ocenił(a) film na 5
grezyl

idiotyzmem popisałeś właśnie teraz.
masz 12 lat, i myślisz że jesteś królem internetu gdyż jesteś anonimowy.
szkoda tyko że Twój niski poziom IQ (sprawdź w encyklopedii jak nie rozumiesz tego skrótu) nie potrafi zrozumieć wypowiedzi innego użytkownika forum.

Pan_Znak_Zapytania

Skad wiesz, ze grezyl ma 12 lat i niski poziom IQ? Moze i nie zareagowal zbyt inteligentnie, jednak nie radze wycigac pochopnych wnioskow ;)
Mam tez pytanie z innej beczki. Gdzie dorwales ten film? Szukalam doslownie wszedzie, niestety bezskutecznie...

P.S. nie chce mi sie tego wszedzie pisac, ale chyba wypada... Przepraszam za brak polskich liter, aktualnie znajduje sie za granica i po prostu ich nie posiadam ;)

ocenił(a) film na 5
Abyssale

używam dwóch. osloskop.net

ocenił(a) film na 9
Pan_Znak_Zapytania

Jak nie ogarnąłeś to obejrzyj jeszcze raz.
Przeczytaj w dyskusjach wnioski i przemyślenia osób, które ten film oglądały i następnie usiądź jeszcze raz do tego filmu.

ocenił(a) film na 5
olo_lodz

Jesteśmy jacy jesteśmy. Film albo dociera albo nie. Jak ciekawy i nie dotarł to i tak jak nie zaraz to kiedyś się nawinie - namawianie nie ma sensu.
Mnie osobiście od 1/3 generalnie zaczął nudzić mimo że sytuacje budziły jakieś tam zainteresowanie.

seismic

zgadzam sie - nie ma co sie forsowac - jest przeciez tysiace innych filmow....

Pan_Znak_Zapytania

Niestety 1/10 gówno jakich mało ... Żeby nie zakończenie zakończenie może dostałby z 2/10. Strata czasu ...

Jak ten film jest dla osób inteligentnych to radzę się udać do psychiatry... Lubię filmy noir, ale to coś zupełnie mi nie podeszło ...

ocenił(a) film na 8
mariuszlublin

glupia ta dyskusja ale ja powiem tylko gdzie dorwalem ten film, kupilem specjalne wydanie wyborczej, kawa i papierosy + truposz za 9.90:)
a tak ogolem to nie ma problemu ze znalezieniem go w sieci