Gdy film się zaczyna nic nie zapowiada nic złego. Kamera rejestruje bank, a tu koleś wyciąga shotguna i robi zadymę kradnąc przy tym forsę i nie oszczedzając ludzi. Później przez pięc minut mamy świetny pościg za bandytą. W końcu na drodze ustawiają blokadę policyjną i walą w kolesia wszystkimi nabojami jakie mają. Samochód kolesia razem z nim się rozbija, ale jemu nic nie jest. Wychodzi z samochodu, a gliny ładują w niego drugą rundkę magazynków. Na szczęście w końcu pada, lecz nikt nie wie że tak naprawdę w brzuchu tego kolesia zagnieździł się kosmita, któy pozostawia swoje ofiary gdy ich ciała nie są już do użytku. Ogółem nie spodziewałem się że film będzie taki dobry. Wczoraj latałem sobie po kanałach, przełączyłem na TVN, patrzę, jakiś film pod tytułem "Ukryty", gdy obejrzałem pierwsze pięc minut filmu wiedziałem że to nie będzie stracony czas tylko porządne kino s/f. Teraz strona wizualna filmu. Efekty specjalne oraz dzwięk są świetne, aktorstwo wyśmienite, a zdjęcia zwłaszcza w pościagach samochodowych genialne. Dużym plusem jest zakończenie filmu którego oczywiście nie zdradzę. Polecam ten film wszystkim fanom s/f oraz horroru. Moja ocena 10/10. Pozdro. dla all users i zapraszam na mojego bloga.