PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618}

Władza absolutna

Absolute Power
1997
7,1 23 tys. ocen
7,1 10 1 23315
6,6 9 krytyków
Władza absolutna
powrót do forum filmu Władza absolutna
KapitanOrzech

ale ty orzech jestes małomówny! jak oceniasz film to wysil się na dłuższe uzasadnienie i analizę formalną, stylistyczną czy cokolwiek, bo jak mówisz o "jakości" to wypadałoby podeprzeć się jakąś minimalną opinią...
nie widziałem filmu, ale na 1 to zasługłują raczej totalne porażki, czy film Eastwooda też?

chilipepper

Zostaw go, nie warto. Widzisz, że gada sam do siebie, albo jest w dwóch osobach. Pewnie to bliźniaki syjamskie i gada do swojej drugiej głowy. Cytuję: "Jak wiemy każdy przegadany film zasługuje na 1." BUAHAHAHA! Mnoży się patologia.

mongoloid

"Widzisz, że gada sam do siebie"

Kiedy?

mongoloid

TAKIM TROLLOM SIĘ NIC NIE ODPISUJĘ!!! Koleś tu leczy kompleksy. Zostawić onanistę!

chilipepper

Sporo jest porażek w kinie. Zwłaszcza tym starym.

KapitanOrzech

orzech ogarnij wory :))) wszedzie widze te twoje chore komentarze o dobrych filmach ze są słabe :))) pierdo***j sie łbem o sciane i zastanow co piszesz

Riddickkk

czemu reagujecie od razu z taką agresją? tobie się podobał film, Kapitanowi nie- ma do tego prawo. Riddickkk, w Twoim powyższym komentarzu nie ma nawet słowa na temat filmu.

unknown112

nie ma oni slowa na temat filmu bo ten idiota kazdy dobry film ocenia na 1

Riddickkk

Każdy słaby film oceniam na 1.

KapitanOrzech

bo jesteś pedałem z takim małym rozumkiem jak twój penis... o przepraszam penis jest mniejszy...

ocenił(a) film na 6
nemo999

Grubo pojechane :)

djrav77

Jeśli chodzi o jego pisior to nie grubo ale krótko i cienko...hehe

ocenił(a) film na 6
nemo999

No jeżeli chodzi o jego ''pisior'' to jak najbardziej.
Męczą mnie te jego wypociny, którymi prezentuje tylko swoją ułomność :)

djrav77

No niestety to taki meczący gejuś...

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

weź się człowieku, co ty opowiadasz

Jacki19

Rację.

ocenił(a) film na 8
KapitanOrzech

Tak to jest, gdy wypowiada się ekspert, który zdecydował się nim być 5 minut wcześniej...

Max66

to twoj staly tekst dla takich kiepskich znawcow kina jak Orzech?... bo przy kometarzach do "Ostatniego Mohikanina" napisales to samo o Alexie... ale faktycznie musze sie z toba zgodzic bo oba filmy sa swietne, a Orzeszek i Aleksik to "znani krytycy filmowi" kompletnie nieznajacy sie na rzeczy.

ocenił(a) film na 8
bierdus

Tekstu użył wcześniej inny użytkownik, przy podobnym temacie, ale spodobała mi się jego zwięzłość i trafność, więc zapożyczyłem go sobie ze 2-3 razy. Nie miał zastrzeżonych praw autorskich :-) Mnie czasem ponosi i używam zbyt dosadnych określeń, a to pozwala na stonowaną wypowiedź.

ocenił(a) film na 7
KapitanOrzech

Trolololo, wymyśl coś nowego Kapitanie bo już powiem szczerze robisz się nudny.

ocenił(a) film na 6
KapitanOrzech

Każdy przegadany film ,zasługuje na 1? Tylko pogratulować orzeszku toku myślenia :)
Za to Ty nagadałeś całą czapkę orzechów hehe.
Z tą racją też dowaliłeś jak łysy grzywką i kant dętki. Racja przecież Ty masz zawsze rację.