PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521783}
6,7 32 tys. ocen
6,7 10 1 31705
5,8 13 krytyków
W pogoni za zemstą
powrót do forum filmu W pogoni za zemstą

Co mi się najbardziej podobało w tym filmie to cudowny żółty Lotus Elise, od którego oczu
nie mogłam jak zawsze oderwać. Film ciekawy, troszkę irytował mnie Dwayne Johnson, bo
po prostu nie przepadam za tym aktorem, gra jakoś tak mega sztywno jakby wręcz z
oporem. Ale za to patrzenie na Olivera było bardzo przyjemne ;) Ogólnie niezły film.

ocenił(a) film na 10
888Villemo

Film genialny i super auta. Rzadko się zdarza aby w filmie akcji było Ferrari, którym ktoś jeździ, więc szacun.

ocenił(a) film na 8
888Villemo

Film bardzo dobry, mi się Lotus zupełnie nie podoba, Ferrari już bardziej ale może dlatego, że lubie limuzyny :)

ocenił(a) film na 8
mercg

Lotus Elite? Ferrari ? Ok Ferrari jest gitem ale Camaro SS <3

ocenił(a) film na 7
Tigerus

Chciałbym zauważyć, że w całym filmie nie zauważyłem ani jednego Chevroleta Camaro SS. Nawet wersja standard nie ukazała się moim oczom. Zapewne chodzi Ci o wóź, którym jeździ główny bohater. I fakt jest to Chevy ale nie Camaro a Chevelle SS. Tak więc drobna aczkolwiek dość istotna pomyłka. Na dowód mogę pociągnąć kadr filmu z jego początku, kiedy wyraźnie widać oryginalne oznaczenie Chevelle na grillu przed lewym przednim reflektorem.
pozdro ;)

ocenił(a) film na 8
Dresov

Masz racje, mój błąd :)

ocenił(a) film na 8
Dresov

Szacun za spostrzegawczość.