Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.
Dante wcale tak nie uważa. Źle przeczytałeś jego post.
Elrondowi najwyraźniej Dragon Ball się po prostu nie podoba. Takie życie.
Ryloth nie ważne jak z synami , i narzeczoną będziesz czynił starania nie zmienicie mnie wogóle . Jesteście dla mnie obcymi ludźmi , jak i ja dla was .Nie życzę sobie byście już , do mnie pisali .
Zajmij sie proszę swoją rodziną , zamiast sie na mnie skupiać i mnie pouczać w sprawie pisowni . Nie jestem twoim synem , byś pisał do mnie w taki sposób .
No właśnie przez ciebie musiałem się wczoraj zajmować sentią. Doprowadziłeś dziewczynę do płaczu swoimi wyzwiskami. Nie wstyd ci?
Wierzysz we wszystko, co ci mówią rodzice, a to oni się mylą, a nie my. Nie masz zielonego pojęcia ani o życiu ani tym bardziej o angielskim, a z pisownią i tak stoisz na bakier.
Przecież TO TYLKO INTERNET , wierze swoim rodzicom . Jeszcze nigdy mnie nie oszukali .
Tylko Internet, ale sam pisałeś, że masz koszmary z powodu pisowni, więc kto tu traktuje wpisy na poważnie?
Nie wiesz, czy cię nie oszukali. Ja wiem natomiast, że mylą się w wielu sprawach i wciskają ci do głowy głupoty. Być może podejmiemy z sentią starania o adopcję ciebie, żeby uratować ci jeszcze jakoś życie ;)
Ojcze sugerowałbym jako pierwsze kroki po adopcji odcięcie Aza od toksycznych chińskich bajek, które wpływają na wzrost jego agresji.
DB nie jest normalny.
Uczy agresji. Czy tu musisz mieć ból d, o to, że ktoś obraża jakąś baję?
Po nim wyraźnie widać, że szkoły specjalne nie spełniają swoich założeń, a nawet rodzą patologie.
Chore to wszystko i smutne.
Jakieś wycinanki i inne bzdety. Największym nauczycielem jest życie.
Czego widać Az nie ogarnia. On ma problem z przyswojeniem sobie na logikę najprostszych rzeczy- przykładowo nieważne, że w szkole powtarzali, że pisownia jest nieważna. Ważne, że to moja jedyna wizytówka na forach dyskusyjnych i po tym jak i co piszę będą mnie oceniać.
No ale, ja bym lepszego programu do takich szkół pewnie nie wymyślił. Nie mam cierpliwości do upośledzonych, do chorych psychicznie zresztą też nie.
Nie do końca fair z mojej strony i można potraktować to nawet jako nieczułość, ale tacy ludzie na niektórych działają męcząco.
Niewielu ludzi nadaje się do pracy z młodzieżą, o dzieciach specjalnych nawet nie wspominając. Trzeba mieć ogromne pokłady cierpliwości, a to rzadka cecha.
Az ma gdzieś, jak go oceniają ;p Nie interesuje go, że całe forum ma z niego bekę. Przecież jemu można wmówić wszystko - przestraszył się nawet tego, że go chcemy adoptować.
Wcale nie Ryloth nie przestraszyłem sie tego , co do adopcji mojej . To był wasz nie miły żart . Jakoś nikt prócz ciebie i twojej rodziny, sie mnie nie czepia . Jest was tylko czterech
Jestem przekonany że tak . Moje przekonania mało kiedy sie mylą . Czteroosobowa rodzina , uwzięła sie z powodu pisowni .Pogratulować lokigi myślącej
Jeżeli Ryloth i sentia nie będą chcieli cię adoptować, to ja znajdę ci jakąś rodzinę zastępczą, albo oddam cię do domu dziecka.
Jesteś ciężko upośledzony umysłowo, więc nie jesteś zdolny do samodzielnego podejmowania decyzji.
Ty zawsze się mylisz.
"Moje przekonania mało kiedy sie mylą"
Przekonania nie mogą się myleć, bo nie są ludźmi.
Naucz się poprawnie pisać po polsku. No i meritum sprawy jest takie, że ty bardzo często się mylisz.
Wogóle sie nie przejmuje twoją , i twego brata krytyką , a nawet waszych rodziców . Ja swoim rodzicom wierze w 100 % .
Czteroosobowa rodzina uwzięła sie z powodu pisowni . Wasza logika jest przerażają . Moi rodzice o tym wiedzą i ich reakcja jest taka ; Masz do czynienia z chorymi psychicznie ludźmi , którzy lubią sie czepiać z powodu pisowni. Olej ich , to tylko internet .
zapomnij nie ucieknę od nich , oni NIE są mordercami by mi życie odebrać . Prędzej w ziemie meteoryt trzaśnie , jak by wasza logika była słuszna .
No ja rozumiem. Ale bądź dla niego wyrozumiały. Zabierz go może na ryby albo coś. Wiesz taki męski wypad :)
No różnica między tobą a nami jest taka, że nasze zachowania mają jakąś wewnętrzna logikę.
Zwracamy ci uwagę na pisownie, która nie jest twoją mocną stroną i próbujemy cię zainspirować do przemyślenia swojego życia.
Ty się kłócisz, bo masz wprost proporcjonalnie odwrotnie rozrośnięte ego do swoich możliwości.
No ale nie stoi za tymi absolutnie nic innego jak ty narcyzm i buta.
Ja rozumiem upośledzenie, ale u Ciebie da się zaobserwować chamskie wyskoki typowe dla każdego buca, zakochanego w sobie.
Czy Twoi rodzice pochwalają też kłamstwa? Bo właśnie za te, zebrałeś też dodatkowe bęcki.
Nie umiesz angielskiego. Typowe kłamstwa, dla każdej toksycznej jednostki- ubarwić swój obraz, tak by inni mnie szanowali.
To nie ma nic wspólnego z upośledzeniem, po prostu lubisz się puszczyć jaki to świetny nie jesteś, a w rzeczywistości wszyscy wiedzą, że kłamiesz i się błaźnisz.
nic WAM NIE DA zwracanie mi uwago na pisownie .
Powiadasz że wszyscy ? To czemu tylko czterech was jest ? wasza czwórka nic nie znaczy , i nie zmieni .
Każdy ma pisać, że kłamiesz??? Czy ja komentuję KAŻDY wpis na filmwebie??? NIE! Kłamiesz i każdy to wie!
Ja napiszę coś takiego: Nazywam się Adolf Hitler. No, wszyscy wiedzą, że kłamię, ale czy całe forum ma mi powiedzieć, że kłamię??? Czy jedna osoba nie wystarczy???
Ty mi nie będziesz wartościował co ja znaczę.
Radzę się opamiętać i zaprzestać ad personam.
A zmieniać mogę wszystko co tylko chce w swoim życiu ;D
*w ogóle
Co za różnica, kto cię krytykuje? Wszyscy mamy racje.
Twoi rodzice są ciężko chorzy psychicznie.
myślcie SOBIE co chcecie , mnie to totalnie wisi . Jak by wasza logika jest słuszna to ; Prędzej w ziemie , meteoryt trzaśnie .
własnie wiem kujonie Każdy wasz post wskazuje że , ; jaja sobie robicie z nudów , i dla zabicia czasu uparliście sie mnie czepiać. I z powagą nie piszecie teraz i nie pisaliście nigdy
Nie wiesz, czy byłem kujonem ;) Nie wiesz o mojej rodzinie praktycznie nic. Natomiast my wiemy o tobie sporo. I wiemy, że masz tragiczną pisownię, a angielski bierzesz z google translator.
wiecie o mnie sporo ?? Jeśli chodzi wam o tą szkołe specialną , to była dla żartu
To nie było dla żartu. Po co kłamiesz?
No i wystarczy chyba popatrzeć na twoje posty, żeby zauważyć, iż pisownię masz fatalną, a angielski ściągasz z google.
Jeżeli byłbyś rzeczywiście dobrym ojcem to ; Zajął byś sie swoją rodziną , a nie czepiać sie mnie . Prawdziwy rodzic zajmuje sie , tylko swoją rodziną , a nie skupia sie na innych . I uśmiałem sie do łez wdawajac sie z wami , w dyskusje .